Finkafe

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
49 TOPLAM İNDİRME

Yerli sosyal medya uygulaması Finkafeyi Android işletim sistemli mobil cihazlarınızda kullanabilirsiniz.

Android işletim sistemli mobil cihazlarda kullanılabilen Finkafe, tamamen yerli yapım bir sosyal medya uygulamasıdır.

Donanım ve yazılım açısından tamamı Türk mühendisler tarafından geliştirilen Finkafe, sosyal medya platformlarının yerlileştirilmesi adına yapılan çalışmaların bir parçası olarak değerlendiriliyor. 20 farklı konu başlığının kafe olarak adlandırıldığı uygulamada bu 20 kafeden ilgi alanıza uygun olanlara abone olup gelişmeleri ana sayfanızdan takip edebilirsiniz. Ayrıca dilediğiniz kişi profillerine takibe alabilir, kafe aboneliği olmaksızın yalnızca kişileri de takip edebilirsiniz.

Küresel çaptaki sosyal medya uygulamalarından daha geniş imkanları barındıran Finkafe’de kullanıcılar 280 karaktere kadar ileti paylaşabiliyor. Ayrıca kullanıcılar arasında anlık mesajlaşma gerçekleştirmek de mümkün. Yerli sosyal medya platformu Finkafe mobil uygulamasını Google Play Store’dan ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Yağız Sarman

Finkafe

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
19 TOPLAM İNDİRME
37.7 MB DOSYA BOYUTU

Yerli sosyal medya uygulaması Finkafe'yi iOS işletim sistemli mobil cihazlarınızda kullanabilirsiniz.

iOS işletim sistemli mobil cihazlarda kullanılabilen Finkafe, tamamen Türk geliştiricilerin ürünü olan bir sosyal medya uygulamasıdır.

Kafe olarak isimlendirilen 20 farklı ilgi alanı kategorisinden kendinize hitap edenlere abone olup gelişmeleri takip edebileceğiniz bu yerli sosyal medya platformunda kullanıcılar anlık olarak da mesajlaşabiliyor. Bir mikroblog uygulaması olarak “Türkiye’nin yeni buluşma noktası, 0 yerli” sloganı ile piyasaya sürülen Finkafe, 280 karaktere kadar ileti paylaşmanıza imkan tanıyor.

Ayrıca Finkafe’de herhangi bir kafeye abone olmaksızın dilediğiniz kişi profilini de takibe alıp bu profillerin paylaşımlarını ana sayfanızda görebilirsiniz. Sunucularının Türkiye’de bulunması nedeniyle güvenlik açısından da tercih edilebilir bir platform olan Finkafe’de görsel ve video formatında da paylaşımlarda bulunabilirsiniz. Yerli sosyal medya uygulaması Finkafe’yi AppStore’dan ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Yağız Sarman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Messenger

    Messenger uygulamasını kullanarak tüm sosyal medya uygulamalarını tek bir platformdan yönetebilirsiniz.
  • Yaay

    Yaay İndir (Android): Yaay Google Play'de yerli sosyal medya uygulaması olarak öne çıkıyor.
  • Mirket App

    Mirket App, ilgi alanlarınız ve gündem hakkında toplumun nabzını tutabileceğiniz bir sosyal medya uygulaması.
  • Parler

    Parler, eski ABD Başkanı Trump ile gündeme gelen Twitter benzeri mikroblog ve sosyal medya uygulaması. Parler, Android telefonlarda ücretsiz kullanılabilir.
  • Kwai

    Kwai uygulamasıyla Android cihazlarınızdan birbirinden eğlenceli videolar hazırlayabilirsiniz.
  • Smopin

    Smopin uygulamasıyla diğer kullanıcılarla birlikte ilginizi çeken ortak konular üzerine sohbet edebilirsiniz.
  • Qavun

    Qavun, Türkiye'den çıkan en başarılı Android için sosyal medya uygulaması olarak gösterilenler arasında olduğu gibi oldukça başarılı bir alt yapıyla çalışmaktadır.
  • Snapchat APK

    Snapchat APK, gençler arasında yaygın kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması. Mesaj, fotoğraf, ses ve video paylaşabildiğimiz popüler sosyal medya uygulamasıdır.