FishBrain

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
15 TOPLAM İNDİRME
7.7 MB DOSYA BOYUTU

FishBrain, Android cihazlar üzerinde kullanabileceğimiz, balıkçıların bir araya gelebildiği bir sosyal medya uygulaması.

FishBrain, Android işletim sistemine sahip olan tablet ve akıllı telefonlar üzerinde kullanabileceğimiz bir sosyal medya uygulaması. Tamamen ücretsiz olarak sunulan bu uygulama, balıkçılar ve balıkçılıkla amatör olarak ilgilenenler için özel olarak tasarlanmış.

Uygulamanın temel amacı balıkçılığa karşı merakı olanları bir yerde toplamak ve keyifli bir etkileşim ortamı sağlamak. Bu uygulama üzerinde bir araya gelen kullanıcılar bilgi paylaşımında bulunabiliyor ve hangi balık cinsinin nerelerde bulunduğunu diğerlerine haber verebiliyorlar. Ayrıca, çektiğimiz fotoğrafları FishBraid üzerinde paylaşabiliyor ve diğer kullanıcılar tarafından paylaşılanlara göz atabiliyoruz.

FishBrain arkaplanda GPS bağlantısını kullandığı için pilinizin daha erken tükenmesine sebep olabilir. Bu yüzden özellikle denize açılmayı düşünüyorsanız yanınıza harici batarya veya şarj cihazı almanızı tavsiye ediyoruz.

Uygulama topluluk tabanlı çalıştığından ötürü ne kadar fazla kişi olursa doğruluk payı da aynı oranda artıyor. Şu anda uygulama üzerinde binlerce kullanıcı mevcut. Siz de bu topluluktaki yerinizi hemen almak için yukarıdaki bağlantımızı kullanarak uygulamayı indirebilirsiniz.

Emircan Erdoğan

FishBrain

ÜCRETSİZ
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME
16.5 MB DOSYA BOYUTU

FishBrain, balık tutmaktan keyif alanların bir araya gelebilecekleri, keyifli bir uygulama.

FishBrain, iPhone ve iPad cihazlarımıza tamamen ücretsiz olarak indirebileceğimiz bir sosyal medya uygulaması olarak öne çıkıyor. Keyifli bir kullanım deneyimi yaşatan FishBrain, alışageldiğimiz sosyal medya uygulamalarından farklı bir kitleye hitap ediyor.

FishBrain, adından da anlaşılabileceği gibi balıkçılıkla amatör veya profesyonel olarak ilgilenen kullanıcılara hitap ediyor. Bu uygulama sayesinde bulunduğumuz bölgede popüler olan balık cinslerini takip edebiliyor ve tuttuğumuz balıkları ağ üzerinde diğer kullanıcılar ile paylaşabiliyoruz. Bu sayede balık tutmaya merakı olanlarla etkileşime girmiş oluyoruz ve yeni insanlarla tanışabiliyoruz.

Uygulama kullanıcı tabanlı çalıştığı için ne kadar fazla kişi tarafından kullanılırsa o kadar güvenli hale geliyor. Şu anda uygulamada yüz binlerce kullanıcı mevcut ve her biri bilgi paylaşımında bulunuyor.

FishBrain'de tuttuğumuz balıkların hangi saatlerde yoğunlukta olduğunu yine bilgi olarak diğer kullanıcılara aktarabiliyoruz. Açıkçası bu denli bilgi paylaşımının yapıldığı bir sosyal ağ, balıkçıların epey hoşuna gidecektir. Siz de bu işle ilgileniyorsanız FishBrain'e göz atabilirsiniz.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Messenger

    Messenger uygulamasını kullanarak tüm sosyal medya uygulamalarını tek bir platformdan yönetebilirsiniz.
  • Yaay

    Yaay İndir (Android): Yaay Google Play'de yerli sosyal medya uygulaması olarak öne çıkıyor.
  • Mirket App

    Mirket App, ilgi alanlarınız ve gündem hakkında toplumun nabzını tutabileceğiniz bir sosyal medya uygulaması.
  • Kwai

    Kwai uygulamasıyla Android cihazlarınızdan birbirinden eğlenceli videolar hazırlayabilirsiniz.
  • Parler

    Parler, eski ABD Başkanı Trump ile gündeme gelen Twitter benzeri mikroblog ve sosyal medya uygulaması. Parler, Android telefonlarda ücretsiz kullanılabilir.
  • Smopin

    Smopin uygulamasıyla diğer kullanıcılarla birlikte ilginizi çeken ortak konular üzerine sohbet edebilirsiniz.
  • Qavun

    Qavun, Türkiye'den çıkan en başarılı Android için sosyal medya uygulaması olarak gösterilenler arasında olduğu gibi oldukça başarılı bir alt yapıyla çalışmaktadır.
  • Snapchat APK

    Snapchat APK, gençler arasında yaygın kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması. Mesaj, fotoğraf, ses ve video paylaşabildiğimiz popüler sosyal medya uygulamasıdır.