Flappy Monster

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME
30 MB DOSYA BOYUTU

Keyifli zamanlar geçirebileceğiniz harika bir mobil beceri oyunu.

Flappy Monster, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Zorlu bölümleri ve keyifli atmosferiyle dikkat çeken oyunda arkadaşlarınıza meydan okuyabiliyor ve zevkli zamanlar geçirebiliyorsunuz.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz harika bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkan Flappy Monster, yüksek puanlara ulaşarak arkadaşlarınıza meydan okuduğunuz bir oyundur. Harika bir atmosfere sahip olan oyunda engellerin arasından sıyrılarak ilerlemeye çalışıyorsunuz. Tüm yaştan bireylerin rahatlıkla oynayabileceği oyunda kolay kontroller bulunuyor. Farklı karakterleri kontrol edip harika zamanlar geçirebileceğiniz oyunda işiniz bir hayli zor. Son derece dikkatli olmanız gereken oyunda reflekslerinizi de sonuna kadar sınamanız gerekiyor. Çocukların da beğenerek oynayabileceğini düşündüğüm Flappy Monster oyununu mutlaka denemelisiniz. Bu tarz oyunları seviyorsanız Flappy Monster tam size göre.

Flappy Monster oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Flappy Monster

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
16 TOPLAM İNDİRME

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz harika bir mobil beceri oyunu

Flappy Monster, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz keyifli bir mobil beceri oyunu olarak dikkatimizi çekiyor. Arkadaşlarınıza meydan okuyabileceğiniz oyunda zevkli zamanlar geçirebiliyorsunuz.

Harika zaman geçirebileceğiniz bir mobil beceri oyunu olarak karşımıza çıkan Flappy Monster, reflekslerinizi sınayabileceğiniz bir oyundur. Son derece dikkatli olmanız gereken oyunda engellerin üstesinden gelmeniz gerekiyor. Çocukların da beğenerek oynayabileceğini düşündüğüm oyunda harika bir atmosfer yer alıyor. Sürükleyici etkisiyle de ön plana çıkan oyunda işiniz çok zor. Yüksek puanlara ulaştıkça farklı karakterleri de kontrol edebileceğiniz Flappy Monster, tam size göre. Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz oyunu mutlaka denemelisiniz. Kolay kontrolleri ve keyifli müzikleriyle dikkat çeken Flappy Monster'ı sakın kaçırmayın.

Flappy Monster oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Monster Fishing Legends

    Zevkli zaman geçirebileceğiniz harika bir beceri oyunu
  • Zombie Gunship Arcade

    Biraz Zombie Gunship ve bir tutam Flappy Bird karıştırılırsa bir oyunun ismi Zombie Gunship Arcade olabiliyormuş.
  • Magic VS Monster

    Canavarları vurmak için sihirli langırtı kaydırın.
  • Monster Flash

    Monster Flash çok basit bir yapıyı harika görseller ve oynanışla harmanlamış, hem çocuklar hem de yetişkinler için eğlenceli bir arcade oyunudur.
  • Bridge.io

    Arcade bulmaca karışımı süper zor bir oyun
  • Stack Ball 3D APK

    Stack Ball 3D APK Android oyununda topla platformu yıkarak ilerliyorsunuz. Platform yıkmaca oyunu oynaması ücretsiz ve internetsiz oynanabiliyor.
  • Gibbets: Bow Master

    Mobilde en çok oynanan ok atma oyunu
  • Pen Run

    Çizime odaklı süper eğlenceli beceri oyunu