fleeber

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
37 TOPLAM İNDİRME
15 MB DOSYA BOYUTU

fleeber, müzisyenlerin bir araya toplandığı sosyal ağ uygulaması.

fleeber, müzikle amatör olarak ilgilenenlerin bir araya geldiği sosyal ağ uygulaması. Farklı enstrümanları tek başınıza veya grubunuzla çalan biriyseniz platforma üye olup sizin gibi müzik dinlemeyi ve üretmeyi sevenlerle tanışma ve çalışmalarınızı satışa sunma şansına sahip olduğunuz uygulamayı Android cihazınıza ücretsiz indirip kullanabiliyorsunuz.

Sadece amatör şarkıcıların parçalarını içeren çok sayıda uygulama mevcut ancak fleeber kadar detaylı düşünülmüş bir uygulamaya rastlamak çok zor. İster tek başınıza isterseniz de grupla çalan biri olun bu platforma kesinlikle üye olmalısınız. Müzik tarzınızı, videolarınızı, fotoğraflarınızı içeren profilinizi ücretsiz olarak oluşturduktan sonra dünya genelinde müzisyenlerle tanışmaya başlıyorsunuz. Sizden daha tecrübeli kişilerle sohbet etme, kaydınızı paylaşma, fikir alışverişinde bulunma, etkinlik yaratma ve etkinliklere katılma şansına sahipsiniz.

Uygulamada herkesin bir profili mevcut. Diğer sosyal ağlarda olduğu gibi beğendiğiniz kişileri takibe alabiliyor, video ve fotoğraflarını beğenip yorum yapabiliyorsunuz.

Erkan Calp

fleeber

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
11 TOPLAM İNDİRME
22 MB DOSYA BOYUTU

fleeber, dünya genelinde müzisyenlerin buluştuğu sosyal ağ uygulaması.

fleeber, dünya genelinde müzisyenlerle bir araya gelebileceğiniz bir sosyal ağ uygulaması. Müzik zekviniz, seviyeniz, çaldığınız enstrüman, video ve fotoğraflarınızdan oluşan profilinizi ücretsiz olarak oluşturduktan sonra kullanabileceğiniz uygulamada tek başınıza müzikle ilgilenen biriyseniz yeni kişilerle tanışıp grup kurmanız, etkinlikler düzenlemeniz, çalışmanızı satışa çıkarmanız, sizden daha tecrübeli kişilerle fikir alışverişinde bulunarak kendinizi geliştirmeniz mümkün.

Müziği dinlemenin yanı sıra üretmekle de uğraşan kişileri bir araya getiren fleeber’da diğer sosyal ağ uygulamalarındaki gibi herkesin bir profili bulunuyor. Videolarını, fotoğraflarını beğendiğiniz kişileri takibe alabiliyor, etkileşime geçebiliyorsunuz. Tabii ki siz de çalışmalarınızı yayınlama şansına sahipsiniz. Yeni bir grup kurdunuz çalacak yer bulamıyorsanız fleeber bu konuda da yardımcı oluyor. Bar ve çalabileceğiniz diğer mekanları kolaylıkla bulabiliyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Messenger

    Messenger uygulamasını kullanarak tüm sosyal medya uygulamalarını tek bir platformdan yönetebilirsiniz.
  • Yaay

    Yaay İndir (Android): Yaay Google Play'de yerli sosyal medya uygulaması olarak öne çıkıyor.
  • Mirket App

    Mirket App, ilgi alanlarınız ve gündem hakkında toplumun nabzını tutabileceğiniz bir sosyal medya uygulaması.
  • Parler

    Parler, eski ABD Başkanı Trump ile gündeme gelen Twitter benzeri mikroblog ve sosyal medya uygulaması. Parler, Android telefonlarda ücretsiz kullanılabilir.
  • Kwai

    Kwai uygulamasıyla Android cihazlarınızdan birbirinden eğlenceli videolar hazırlayabilirsiniz.
  • Smopin

    Smopin uygulamasıyla diğer kullanıcılarla birlikte ilginizi çeken ortak konular üzerine sohbet edebilirsiniz.
  • Qavun

    Qavun, Türkiye'den çıkan en başarılı Android için sosyal medya uygulaması olarak gösterilenler arasında olduğu gibi oldukça başarılı bir alt yapıyla çalışmaktadır.
  • Snapchat APK

    Snapchat APK, gençler arasında yaygın kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması. Mesaj, fotoğraf, ses ve video paylaşabildiğimiz popüler sosyal medya uygulamasıdır.