Flip Dunk

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
50 TOPLAM İNDİRME
85 MB DOSYA BOYUTU

Smaç basmak hiç bu kadar zor olmamıştı!

Flip Dunk, piksel görselli mobil basketbol oyunu. Voodoo’nun Android telefonlarda oynanabilen yeni oyununda çılgın smaçlar basıyoruz. Oldukça yüksek yerlerden kendimizi bırakarak potayı sallıyoruz. Smaç odaklı basketbol oyunu oldukça zevkli. Spor oyunlarını seviyorsanız, 100MB altı boyuta sahip olmasıyla hemen indirip oynayabileceğiniz, internet bağlantısı gerektirmeyen bu oyunu kesinlikle oynamalısınız.

Mobil platforma düşük görselli ancak eğlenceli oyunlarla karşımıza çıkan popüler geliştirici Voodoo’nun Flip Dunk adını verdiği oyun, basketbol severlere hitap ediyor. Oyunda smaç basma tutkusu olan genç bir basketbol oyuncusunun yerine geçiyoruz. Havada taklalar atarak smacımızı basıyor ve yeterince takla attıysak sonraki bölüme geçiyoruz. Havada ne kadar takla attığınız önemli. Hem istenen takla sayısını yakalamalı hem de potayla mesafenizi çok iyi ayarlamalısınız. Hiçbir engel yok. Zamanlama çok önemli. Bu arada kontroller çok basit. Dokunmamızla birlikte karakterimiz kendinizi aşağı bırakıyor/zıplıyor, basılı tuttuğunuz süre boyunca takla atıyor, parmağımızı çektiğimizde de smacı basıyor.

Erkan Calp

Flip Dunk

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME
344.3 MB DOSYA BOYUTU

Voodoo'nun yeni oyununda çılgın smaçlar basıyoruz.

Flip Dunk, Voodoo’nun eski stil görsellere sahip zevkli oynanış sunan mobil basketbol oyunu. Basketbolun en keyifli hareketlerinden smacı odak alan iOS oyununda yerden metrelerce yüksekten kendimizi bırakıyor, engelleri aşıp smacı basıyoruz. iOS platformunda da ücretsiz indirilebilen basketbol oyunu, zaman geçirmek için birebir. İnternet bağlantısı da gerektirmiyor.

Voodoo’nun yeni oyunu Flip Dunk’da çılgın smaçlar basarak bölümleri geçmeye başlıyoruz. Gerçeğinden farklı olarak hem potadan oldukça uzaktayız hem de potadan çok yüksekte bir yerden kendimizi bırakıyoruz. İlk bölümlerde potayla aramızda hiçbir engel yok, havada rastgele taklalar atıp rahatça smacı basıyoruz lakin bölüm geçtikçe smaç basmak zorlaşıyor. Potaya topu bırakmadan yeterince takla atamazsanız bölümü geçemiyorsunuz. Unutmadan, oyunun kontrol sistemi çok basit. Zıplamak için dokunuyor, havada takla atmak için basılı tutuyor, parmağınızı çekerek smacı basıyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Jump Dunk 3D

    Jump Dunk 3D Android oyununda zıplayarak basket atmaya çalışıyorsunuz.
  • Dunk Bounce

    Türk yapımı basketbol oyunu
  • Dunk Line

    Bu basketbol oyununda pota sürekli yer değiştiriyor.
  • Dunk Shot

    Atış kaçırma lüksünüz yok.
  • Dunk Hit

    Durmadan smaç basıyoruz.
  • Dunk Hoop

    Dunk Hoop mobil oyunu, alışılmış basketbol mekaniğini yıkarak potaları topların ayağına getiren sıra dışı bir oyundur.
  • Dunk A Lot

    Engellere rağmen smacı basmalısınız.
  • Slam Dunk Champions

    Slam Dunk Champions eğlenceli bir basketbol oyunudur