Flite

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
33 TOPLAM İNDİRME

Flite, uzay geminizle engellere çarpmadan ilerlemeniz gereken bir Android oyunu.

Flite, reflekslerimizi geliştirmemiz için yapılmış oyunlar arasında ve Android platformunda da ücretsiz olarak karşımızda.

Minimal görsellere sahip ufak boyutlu ancak eğlence dozu yüksek oyunlar arasında olan Flite’da uzay gemisini temsil eden üçgen şeklini kontrol ediyoruz. Başladığımız vakit içerisine çekmeyi başaran oyunda amaç olabildiğince yıldız toplamak. Hareketli yapıda engellerin arasından kıvraklığımızla geçerek olabildiğince fazla sayıda yıldız toplamak.

Uzay gemisinin kontrolünü sağlamak için özel hareketler yapmamız gerekmiyor. Gemi kendiliğinden hız aldığından bize sadece engeller çıktığında doğru zamanda ufak dokunuş yapmak kalıyor. Bu noktada oyunun kolay olduğunu düşünebilirsiniz. İlk bölümler için evet geçilmesi çok basit engeller çıkıyor ancak ilerledikçe iç içe geçmiş dönen engeller, beklememiz gereken noktalar, yanlardan hızlıca açılıp kapanan engeller gelmeye başlıyor.

Erkan Calp

Flite

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
11 TOPLAM İNDİRME
14.1 MB DOSYA BOYUTU

Flite reflekslere dayalı, eğlenceli bir beceri oyunu.

Flite, iPhone ve iPad cihazlarımız üzerinde tamamen ücretsiz olarak oynayabileceğimiz bir beceri oyunu olarak öne çıkıyor.

El becerilerine ve reflekslerine güvenen oyunseverlere hitap eden bu eğlenceli oyunda kontrolümüze verilen üçgen bir objenin engellere çarpmadan ilerlemesini sağlıyoruz. Elbette bu hiç de kolay olmuyor çünkü etrafta hareket eden çok sayıda engel mevcut.

Flite'ta kontrolümüze verilen üçgen parçayı kontrol edebilmek için ekrana dokunmamız yeterli oluyor. Her dokunduğumuzda üçgen parça bir adım ileri gidiyor. Ne kadar sık basarsak parça o kadar hızlı yukarı çıkıyor. Dolayısıyla ekrana basarken çok dikkatli olmamız gerekiyor. Aksi halde kaybedip oyuna tekrar başlamak zorunda kalıyoruz.

Oyunun arkaplanında çalan müzik genel atmosferle büyük bir uyum içerisinde. İşitsel öğelere ek olarak görsel tasarımı da epey ilgi çekici. Çok ihtişamlı değil fakat bir beceri oyunu için ideal.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz, vakit geçirmelik bir beceri oyunu arıyorsanız Flite ideal bir seçenek olabilir.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pinball Cadet

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Pinball Cadet mobil oyunu, beceri ve aksiyon unsurlarının klasik Pinball oyunuyla buluştuğu bir tür beceri oyunudur.
  • Hoop Rush

    Hoop Rush oyununda çubuğa çarpmadan ilerleyin!
  • Slices

    Renkli grafikleri ve zorlu bölümleriyle harika bir beceri oyunu
  • Fruit Heroes Legend

    Fruit Heroes Legend, zorlu ve eğlenceli bir eşleştirme oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Mr Juggler

    Hokkabazlık yapıyoruz.
  • Graviturn

    Graviturn, Android cihazlarımız üzerinde tamamen ücretsiz olarak oynayabileceğimiz bir beceri oyunu.
  • High Hoops

    Topu halkalardan geçirin.
  • Knock Balls

    Top silahıyla kuleleri indirin.