Flitto

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
12 TOPLAM İNDİRME

Flitto, çeviri amacıyla bir araya gelen topluluğun kendi içerisinde çeviriler yaparak yardımlaşmasını sağlayan yararlı bir Android uygulaması.

Flitto, 4.5 milyondan fazla üye sayısı ve 18 farklı dil desteği ile çevirilerinizi topluluk üzerinde yaptırabilmenizi sağlayan hem yararlı hem de eğlenceli bir Android çeviri uygulaması. Çeviri ihtiyacınız olduğunda başvurabileceğiniz uygulama, istediğiniz çevirilerin kendi ana dili olan kişilerce yapılmasını sağlıyor.

Çeviri yaptırabilmek için öncelikle çeviri talebinde bulunuyorsunuz ve topluluk üzerindeki kişiler çevirinizi yapıyor. Sosyal bir ortam olan Flitto üzerinde tüm kullanıcıların bir profili bulunuyor. Düşük bütçeli çeviriler yaptırabileceğiniz Flitto Türkçe de dahil olmak üzere toplam 18 dil arasında çeviri yaptırabileceğiniz bir platform. Siz de yapacağınız çeviriler ile puan kazanarak, ister puanlar ile çeviri alabilir isterseniz de hayır kurumlarına bağışlayabilirsiniz.

Yazılı, fotoğraf ya da sesli mesaj ile çevirilerinizi kısa sürede yaptırabilececeğiniz uygulamayı Android telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Barış YANIK

Flitto

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME
22 MB DOSYA BOYUTU

Flitto, farklı dillerdeki çeviri ihtiyaçlarınızı hem çok hızlı hem de son derece düzgün bir şekilde yaptırabileceğiniz bir sosyal çeviri uygulaması.

Flitto, milyonlarca kişinin bir araya gelerek birbirlerinin çeviri ihtiyaçlarını yanıtladığı yararlı, eğlenceli ve güzel bir platform. Android ile birlikte iOS uygulaması da bulunan Flitto, kullanıcıların birbirleri için çeviriler yaptığı bir uygulama. Türkçe'nin de desteklendiği uygulama içerisinde toplam 18 farklı dile çeviri yaptırabilmeniz mümkün.

Çeviri talep ederken yazı, fotoğraf ya da sesli mesaj kullanabiliyorsunuz. Çeviri talebini yaptıktan sonra oldukça hızlı sürede geri dönüşler oluyor ve bu çevirilerin bazıları ücretsizken bazıları da çok düşük maliyetler karşılığında yapılıyor. Çeviri yaptırmak dışında siz de diğer kullanıcıların çevirilerini yaparak puan kazanabiliyorsunuz. Bu kazandığınız puanlar ile çeviri satın alabileceğini gibi aynı zamanda kuruluşlara bağış yaparak hayır işlemiş de oluyorsunuz.

Oldukça kalabalık ve yararlı olan bu platformda çeviriler için bir profile ihtiyacınız var. Uygulamayı indirip iPhone ve iPad'lerinize kurduktan sonra kayıt olarak siz de çeviri talep etmeye başlayabilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Messenger

    Messenger uygulamasını kullanarak tüm sosyal medya uygulamalarını tek bir platformdan yönetebilirsiniz.
  • Yaay

    Yaay İndir (Android): Yaay Google Play'de yerli sosyal medya uygulaması olarak öne çıkıyor.
  • Mirket App

    Mirket App, ilgi alanlarınız ve gündem hakkında toplumun nabzını tutabileceğiniz bir sosyal medya uygulaması.
  • Parler

    Parler, eski ABD Başkanı Trump ile gündeme gelen Twitter benzeri mikroblog ve sosyal medya uygulaması. Parler, Android telefonlarda ücretsiz kullanılabilir.
  • Kwai

    Kwai uygulamasıyla Android cihazlarınızdan birbirinden eğlenceli videolar hazırlayabilirsiniz.
  • Smopin

    Smopin uygulamasıyla diğer kullanıcılarla birlikte ilginizi çeken ortak konular üzerine sohbet edebilirsiniz.
  • Qavun

    Qavun, Türkiye'den çıkan en başarılı Android için sosyal medya uygulaması olarak gösterilenler arasında olduğu gibi oldukça başarılı bir alt yapıyla çalışmaktadır.
  • Snapchat APK

    Snapchat APK, gençler arasında yaygın kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması. Mesaj, fotoğraf, ses ve video paylaşabildiğimiz popüler sosyal medya uygulamasıdır.