Floors

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
50 TOPLAM İNDİRME

Floors, beceri oyunlarından hoşlanan Android sahiplerine hitap ediyor.

Floors, Android işletim sistemine sahip olan tablet ve akıllı telefonlar üzerinde oynayabileceğimiz süper eğlenceli bir beceri oyunu olarak öne çıkıyor.

Ketchapp tarafından oyunseverleri çıldırtmak için tasarlanmış olan bu oyunda sürekli olarak koşan bir adamın kontrolünü üstleniyoruz ve engellere çarpmadan mümkün olduğunca hayatta kalmaya çalışıyoruz.

Oyun tıpkı aynı kategoride yer alan çoğu rakibi gibi tek tıkla kontrol edilen bir mekanizmaya sahip. Ekrana dokunarak karakterimizi zıplatabiliyoruz. Zeminde ve tavanda çıkan engellere çarpmadan mümkün olduğunca fazla ilerlemeye çalışıyoruz.

Oyunda çok basit grafiklere yer verilmiş fakat dikkat edilen şeyler arasında belki de son sıradalar. Çünkü dikenlerden kaçma hengamesi sırasında odaklandığımız tek şey karakter oluyor.

Ketchapp imzalı oyunlara karşı bir ilginiz varsa veya en azından reflekslerinizi test edebileceğiniz bir oyun arıyorsanız Floors'a mutlaka göz atın.

Emircan Erdoğan

Floors

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
26 TOPLAM İNDİRME
16.7 MB DOSYA BOYUTU

Floors, ücretsiz olarak oynayabileceğimiz bir beceri oyunu olarak öne çıkıyor.

Floors, hem iPhone hem de iPad cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir beceri oyunu olarak dikkat çekiyor.

Tamamen ücretsiz olarak indirebileceğimiz bu oyundaki temel amacımız sürekli olarak koşan karakterin hiçbir yere çarpmadan mümkün olduğunca hayatta kalmasını sağlamak.

Kulağa kolay gibi gelen fakat bir hayli zor olan bu görevi gerçekleştirebilmek için ekrana hızlı dokunuşlar yapmamız yeterli oluyor. Ekrana her dokunduğumuzda karakter zıplıyor ve önündeki engeli aşıyor. Oyundaki tek amacımız engellerden kaçmak değil aynı zamanda rastgele beliren müvecherleri de toplamak.

Floors'ta karşımıza birbirinden ilginç karakterler çıkıyor. Elbette karakterler değişiyor olsa da hareketleri aynı kalıyor. Tasarımsal dğeişiklikler oyunun monotonlaşmasına engel oluyor.

Oyunda ara sıra çıkan reklamları dilersek para karşılığı kapatabiliyoruz. Fakat çok rahatsız edici olduklarını söyleyemeyiz. Genel olarak başarılı bir çizgide ilerleyen Floors, beceri oyunlarından hoşlananların kaçırmaması gereken seçeneklerden birisi.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pinball Cadet

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Pinball Cadet mobil oyunu, beceri ve aksiyon unsurlarının klasik Pinball oyunuyla buluştuğu bir tür beceri oyunudur.
  • Hoop Rush

    Hoop Rush oyununda çubuğa çarpmadan ilerleyin!
  • Slices

    Renkli grafikleri ve zorlu bölümleriyle harika bir beceri oyunu
  • Fruit Heroes Legend

    Fruit Heroes Legend, zorlu ve eğlenceli bir eşleştirme oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Mr Juggler

    Hokkabazlık yapıyoruz.
  • Graviturn

    Graviturn, Android cihazlarımız üzerinde tamamen ücretsiz olarak oynayabileceğimiz bir beceri oyunu.
  • High Hoops

    Topu halkalardan geçirin.
  • Knock Balls

    Top silahıyla kuleleri indirin.