Fluffy Fall

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
326 TOPLAM İNDİRME

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz bir arcade oyunu

Fluffy Fall, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir arcade oyunu olarak dikkat çekiyor. Sonsuz oyun moduna sahip olan oyunda engellere çarpmadan ilerlemeye çalışıyor ve arkadaşlarınıza meydan okuyorsunuz.

Sevimli karakterlerin ve renkli grafiklerin yer aldığı bir mobil oyun olan Fluffy Fall, tek parmağınızla oynayabileceğiniz bir sonsuz koşu oyunu olarak dikkat çekiyor. Birbirinden zorlu seviyelerin üstesinden gelmeniz gereken oyunda 3 boyutlu atmosferiyle de dikkat çekiyor. Oyunda 60'dan fazla pofuduk karakteri kontrol edebiliyorsunuz. Karakterinize zarar verebilecek engellerden kaçınmanız gereken oyunda hızlı ve keyifli bir oyun deneyimi yaşayabiliyorsunuz. Tuzaklı yollar arasında mücadele ettiğiniz oyunda son derece dikkatli olmanız gerekiyor. Eğer macera oyunlarını seviyorsanız Fluffy Fall tam size göre. Reflekslerinizi sınayabileceğiniz Fluffy Fall oyununu mutlaka denemelisiniz.

Fluffy Fall oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Fluffy Fall

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
22 TOPLAM İNDİRME
150 MB DOSYA BOYUTU

Renkli grafiklerin yer aldığı bir arcade oyunu

Fluffy Fall, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz keyifli bir arcade oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Çocukların beğenerek oynayabileceğini düşündüğüm oyunda engellere meydan okuyarak yüksek puanlara ulaşmanız gerekiyor.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz bir arcade oyunu olan Fluffy Fall, tek parmağınızla oynayabileceğiniz oyunda keyifli bir oyun deneyimi yaşayabiliyorsunuz. 60'dan fazla karakterin kilidini açarak kontrol edebileceğiniz oyunda 3 boyutlu bir atmosfere giriş yapıyorsunuz. Birbirinden zorlu engellerin üstesinden gelmeniz gereken oyunda farklı seviyeleri de aşmanız gerekiyor. Hızlı ve keyifli bir deneyim yaşayabileceğiniz oyunda tuzaklı yolları aşmanız gerekiyor. Sevimli karakterlerin ve renkli grafiklerin yer aldığı bir mobil oyun olan Fluffy Fall, mutlaka denemeni gerekiyor. Fluffy Fall oyununu sakın kaçırmayın.

Fluffy Fall oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Stack Fall

    Topla kuleyi paramparça edin!
  • Bridge.io

    Arcade bulmaca karışımı süper zor bir oyun
  • Stack Ball 3D APK

    Stack Ball 3D APK Android oyununda topla platformu yıkarak ilerliyorsunuz. Platform yıkmaca oyunu oynaması ücretsiz ve internetsiz oynanabiliyor.
  • Gibbets: Bow Master

    Mobilde en çok oynanan ok atma oyunu
  • Pen Run

    Çizime odaklı süper eğlenceli beceri oyunu
  • Sausage Flip

    Sosis karakterlerle zıplayarak ilerlediğiniz eğlence dolu bir mobil oyun
  • Icy Bounce

    Batan bloklar üzerinde zıplayarak ilerliyorsunuz.
  • FLO Game

    Top oyunları arasında en ilginci