Focalmark

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
51 TOPLAM İNDİRME

Yüksek kitlelere hitap etmek isteyenlerin denemesi gereken bir uygulama

Focalmark, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir hashtag bulma uygulaması olarak karşımıza çıkıyor. Instagram fenomenlerinin mutlaka denemesi gereken Focalmark'ı sakın kaçırmayın.

Fotoğrafçılık ile uğraşanların mutlaka denemesi gereken bir uygulama olan Focalmark, doğru tagları bularak daha fazla kitleye hitap etmenize olanak sağlıyor. Kolay bir kullanıma sahip olan uygulama ile binlerce konuda eşsiz taglara sahip olabiliyorsunuz. Özgür bir şekilde kullanabileceğiniz uygulama ile gerçek bir kitleye anında ulaşabiliyorsunuz. Eğer yüksek kitlelere hitap etmek istiyorsanız Focalmark ile doğru kişilere kolay bir şekilde ulaşabiliyorsunuz. Kolay bir kullanıma sahip olan Focalmark, her konuda hashtag bulabiliyorsunuz. Kolay bir kullanım sunan Focalmark, mutlaka telefonlarınızda olması gereken bir uygulamadır. 

Focalmark uygulamasını Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Focalmark

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
19 TOPLAM İNDİRME
12 MB DOSYA BOYUTU

Kolay ve kullanışlı bir hashtag bulma aracı

Focalmark, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz kullanışlı bir hashtag bulma uygulamasıdır. Instagram'da fotoğraf paylaşmayı sevenlerin mutlaka denemesi gereken bir sosyal medya aracı olarak dikkat çekiyor.

Kolay bir kullanıma sahip olan Focalmark, doğru hashtagleri bulup yüksek kitlelere ulaşmanıza olanak sağlıyor. Oldukça basit bir kullanıma sahip olan uygulama ile fotoğrafın temasına uygun hashtaglere ulaşıyorsunuz. Eşsiz taglara ulaşıp yüksek kullanıcı kitlesine ulaşmayı hedefleyenlerin mutlaka denemesi gereken Focalmark, kolay kullanımı ile ön plana çıkıyor. Fotoğrafçılık ile uğraşanların mutlaka denemesi gereken bir uygulama olan Focalmark, doğru tagları bularak daha fazla kitleye hitap etmenize olanak sağlıyor. Özgür bir şekilde kullanabileceğiniz uygulama ile gerçek bir kitleye anında ulaşabiliyorsunuz. Kolay bir kullanıma sahip olan Focalmark, her konuda hashtag bulabiliyorsunuz. Kolay bir kullanım sunan Focalmark, mutlaka telefonlarınızda olması gereken bir uygulamadır. 

Focalmark uygulamasını iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Yaay

    Yaay İndir (Android): Yaay Google Play'de yerli sosyal medya uygulaması olarak öne çıkıyor.
  • Messenger

    Messenger uygulamasını kullanarak tüm sosyal medya uygulamalarını tek bir platformdan yönetebilirsiniz.
  • Parler

    Parler, eski ABD Başkanı Trump ile gündeme gelen Twitter benzeri mikroblog ve sosyal medya uygulaması. Parler, Android telefonlarda ücretsiz kullanılabilir.
  • Smopin

    Smopin uygulamasıyla diğer kullanıcılarla birlikte ilginizi çeken ortak konular üzerine sohbet edebilirsiniz.
  • Qavun

    Qavun, Türkiye'den çıkan en başarılı Android için sosyal medya uygulaması olarak gösterilenler arasında olduğu gibi oldukça başarılı bir alt yapıyla çalışmaktadır.
  • Testfoni

    Eğlenceli testlerin yer aldığı bir sosyal medya uygulaması
  • Kudos

    Çocuklara güvenli bir ortam sunan sosyal medya uygulaması
  • HAGO

    Eşsiz vakit geçirebileceğiniz bir sosyal medya uygulaması