Food Fantasy

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
77 MB DOSYA BOYUTU

Harika deneyim sunan bir mobil rol yapma oyunu

Food Fantasy, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir rol yapma oyunu olarak dikkatimizi çekiyor. Dünyaca ünlü tarifleri bir araya getirip harika bir işletme açabileceğiniz oyunda eşsiz bir deneyim yaşayabiliyorsunuz.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz eşsiz bir mobil RPG deneyimi olan Food Fantasy, daha önce görmediğiniz bir kurguyla karşımıza çıkıyor. Yemeklere kelimenin tam anlamıyla can verebileceğiniz oyunda dünyanın dört bir yanındaki eşsiz tarifleri toplayarak harika yemekler pişirebiliyorsunuz. Müşterilerinizi daima mutlu etmeniz gereken oyunda kendi restoranınızı da işletebiliyorsunuz. Renkli görselleri ve sürükleyici atmosferiyle de dikkat çeken Food Fantasy mutlaka denemeniz gereken bir oyun diyebilirim. Farklı kombinasyonlar yaparak yeni şeyler de bulabileceğiniz oyunda son derece dikkatli olmanız gerekiyor. Yeteneklerinizi sergiyebileceğiniz oyunda aynı zamanda düşmanlarla da mücadele etmeniz gerekiyor. Keşfedilmeyi bekleyen yüzlerce tarif için Food Fantasy'ı mutlaka indirmelisiniz.

Food Fantasy oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Food Fantasy

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME
679 MB DOSYA BOYUTU

Harika deneyim sunan bir mobil RPG deneyimi

Food Fantasy, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz keyifli bir mobil rol yapma oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Birbirinden zevkli sahnelere sahip olan oyunda yemeklerle haşır neşir oluyor ve eşsiz tarifleri yapmaya çalışıyorsunuz.

Farklı konsepte sahip olan bir rol yapma oyunu olan Food Fantasy, yemeklere hayat verip eşsiz tarifleri yapabileceğiniz bir oyundur. Eşsiz atmosferiyle karşımıza çıkan oyunda inanılmaz bir RPG deneyimi yaşayabiliyorsunuz. Dünyanın dört bir yanındaki lezzetli sebze ve meyvelere ulaşarak ilerlemeye çalışıyorsunuz. Kendi işletmenizi de kurup insanlara harika yemekler pişirebileceğiniz oyunda son derece dikkatli olmanız gerekiyor. Eğer bu tarz oyunları seviyorsanız mutlaka telefonlarınızda yer alması gereken bir oyun diyebilirim. Renkli görselleri ve sürükleyici atmosferiyle de dikkat çeken Food Fantasy mutlaka denemeniz gereken bir oyun diyebilirim. Farklı kombinasyonlar yaparak yeni şeyler de bulabileceğiniz oyunda son derece dikkatli olmanız gerekiyor. 

Food Fantasy oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Alita: Battle Angel - The Game

    Alita: Savaş Meleği filminin resmi mobil oyunu
  • League of Angels:Origins

    Ödüllü serinin son oyunu
  • AxE: Alliance vs Empire

    İttifaklar mı, İmparatorluk mu? Tarafınızı seçin, dünyanın kaderini değiştirin.
  • RebirthM

    RebirthM, PC MMORPG oyunları aratmıyor.
  • Pocket Fantasy

    Mücadele gücü yüksek bir rol oyunu
  • FINAL FANTASY XV POCKET EDITION

    Square Enix'in beklenen rpg oyunu FINAL FANTASY XV mobilde!
  • Kingdom: The Blood Pledge

    Kingdom: The Blood Pledge, acımasız açık dünya PvP savaşları içeren MMORPG oyunu.
  • FINAL FANTASY AWAKENING (UYANIŞ)

    Square Enix Final Fantasy resmi lisanslı ARPG oyunu