Football Arcade

ÜCRETSİZ
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME
75 MB DOSYA BOYUTU

Mobil cihazımızda frikik kullanacağız.

Futbol severlere mobil platformda eğlenceli anlar sunacak olan Football Arcade ücretsiz olarak tüm dünyada ilgiyle oynanmaya devam ediyor.

Gamebasics BV tarafından geliştirilen Football Arcade günümüzde Android ve İOS platformda oynanmaya başladı. Yeni piyasaya çıkmış bir oyun olan Football Arcade ile oyuncular mobil platformda frikik kullanma fırsatı elde edecek ve eğlencel anlar yaşayacaklar.

Mobil spor oyunları arasında yer alan yapımda basit kontroller eşliğinde gol atmaya çalışacağız. Sadece parmak hareketleri ile topu kontrol edeceğimiz yapımda birbirinden farklı zorluklar ile karşılaşacak ve futbol konusundaki yeteneklerimizi sergileyebileceğiz.

Akıllı telefonumuzun ekranında parmağımızı kaydırarak şut çekecek, belirtilen hedefleri vurarak başarımlar elde edeceğiz. Gerçek zamanlı lider tablosunun yer aldığı yapımda dünyanın dört bir yanındaki oyuncular ile kapışacağız.

Doğukan Çağlakpınar

Football Arcade

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
374.7 MB DOSYA BOYUTU

Mobil cihazımızda frikik kullanacağız.

Mobil spor oyunları arasında yer alan ve tamamen ücretsiz olarak oyuncuların beğenisini kazanmayı başaran Football Arcade günden güne kitlesini artırmaya devam ediyor.

Henüz piyasaya yeni çıkmış olan Football Arcade hem Android hem de İOS platformunda ücretsiz olarak oynanmaya başladı. Rengarenk bir yapıya sahip olan yapımda oyuncular akıllı cihazlarının ekranında parmak hareketleri yaparak topa vuracak ve belirli hedefleri vurarak gol atacaklar.

Gerçek zamanlı olarak liderlik tablosunun da yer aldığı yapımda dünyanın farklı noktalarındaki oyuncular ile kapışacak ve yeteneklerimizi sergileyeceğiz.

Basitten zora doğru hedeflerin yer aldığı oyunda ilerledikçe daha zorlu vuruş pozisyonları karşımıza çıkacak. Yapım Google Play’De 4.0 gibi bir inceleme skor puanına sahip.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • CFL Football Frenzy

    Amerikan futbol maçlarında boy göstereceğiz.
  • Football Manager Underworld 2019

    Yeraltı dünyasına ineceğiz.
  • Franchise Football 2018

    Amerikan futboluna iz bırakacağız.
  • Season 20 Pro Football Manager

    Gerçek zamanlı menajerlik yapacağız.
  • BIG WIN Football 2019

    Amerilan futbol maçlarına katılacağız.
  • Football Chairman

    Kendi futbol takımınızı kurarak zorlu turnuvalarda mücadele edeceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Football Heroes PRO 2017

    Amerikan futbol maçlarına katılacağız.
  • Football Strike - Multiplayer Soccer

    Mobil platformda nefes kesici mücadeleye hazır olun.