Football Chairman

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME

Kendi futbol takımınızı kurarak zorlu turnuvalarda mücadele edeceğiniz eşsiz bir oyundur.

Sıfırdan bir futbol takımı oluşturarak zorlu aşamalardan geçip güçlü bir kulüp olmak için mücadele edeceğiniz Football Chairman, mobil platformda spor oyunları kategorisinde kendisine yer bulan ve ücretsiz olarak hizmet veren kaliteli bir yapımdır.

Kendi futbol kulübünüzü kurarak alt yapıdan tutun, A takım kadrosuna kadar her türlü ayrıntıyla bizzat ilgilenmeli ve zorlu turnuvalarda yer alarak kupa mücadelesi vermelisiniz. Alt yapıya yatırımlar yaparak genç ve yetenekli oyuncuları keşfederek az maliyetle kaliteli futbolculara sahip olabilirsiniz.

Transfer sezonunda yıldız oyuncuları takımınıza katarak turnuvalarda daha başarılı olabilir ve şampiyon olabilirsiniz. Stadyum ve tesisiler inşa ederek çeşitli sponsorluk anlaşmalarında bulunabilir ve gelirlerinizi artırarak kulübünüzü dünya sıralamasında zirveye taşıyabilirsiniz.

Oyunda altyapı tesisler, stadyum, sponsorluk anlaşmaları, transfer, genç oyuncu keşfetme ve daha onlarca farklı alanda faaliyet göstererek hayalinizdeki takımı kurabilir ve şampiyon olmak için savaşabilirsiniz.

Android ve İOS sürümleri ile iki farklı platformda oyun severlerle buluşan ve oldukça geniş bir oyuncu kitlesi tarafından tercih edilen Football Chairman, sürükleyici bir futbol oyunu olarak öne çıkmaktadır.

Doğukan Çağlakpınar

Football Chairman

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
24.7 MB DOSYA BOYUTU

Kendi futbol takımınızı kurarak zorlu turnuvalarda mücadele edeceğiniz eşsiz bir oyundur.

Hem Android, hem de İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan sorunsuz bir şekilde oynayabileceğiniz ve bağımlısı olacağınız Football Chairman, kendi futbol takımınızı oluşturarak zorlu turnuvalarda yarışarak şampiyonluk mücadelesi vereceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Sıfırdan bir futbol kulübü kurarak alt yapı çalışmaları yapmalı ve büyük kulüp olma yolunda adım adım ilerlemelisiniz. Alt yapıya yatırım yaparak genç ve yetenekli yeni yıldızlar keşfedebilir ve takımınızı güçlendirebilirsiniz. Ayrıca keşfettiğiniz genç oyuncuları yüksek bonservis ücretlerine satarak kulüp gelirlerinizi artırabilirsiniz. Stadyum ve idman tesisleri inşa ederek anlaşmalı sponsor firmaların reklamlarını yapabilir ve gelirinizi artırabilirsiniz.

Oyunda kulüp için inşa edebileceğiniz stadyumlar, altyapı tesisleri, idman sahaları ve daha onlarca farklı yapı yer almaktadır. Sıfırdan bir futbol takımı kurarak dünyanın en büyük kulüplerinden biri olmak için mücadele etmeli ve adınızı zirveye yazdırmalısınız.

Ücretsiz olarak hizmet veren ve yarım milyonda fazla futbol tutkunu tarafından tercih edilen Football Chairman, sürükleyici özelliği sayesinde sıkılmadan oynayacağınız ve hayalinizdeki futbol takımını kurarak şampiyonluk mücadelesi vereceğiniz eşsiz bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Football Arcade

    Mobil cihazımızda frikik kullanacağız.
  • Football Manager Underworld 2019

    Yeraltı dünyasına ineceğiz.
  • Franchise Football 2018

    Amerikan futboluna iz bırakacağız.
  • Season 20 Pro Football Manager

    Gerçek zamanlı menajerlik yapacağız.
  • Football Heroes PRO 2017

    Amerikan futbol maçlarına katılacağız.
  • Football Strike - Multiplayer Soccer

    Mobil platformda nefes kesici mücadeleye hazır olun.
  • BIG WIN Football 2019

    Amerilan futbol maçlarına katılacağız.
  • CBS Sports Franchise Football

    Amerikan futbol maçlarına katılacağız.