Football Heroes PRO 2017

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME
92 MB DOSYA BOYUTU

Amerikan futbol maçlarına katılacağız.

Run Games imzası ile geliştirilen ve yayınlanan Football Heroes PRO 2017 ile mobil cihazımızda Amerikan futbol maçlarına katılacağız. Mobil platformda spor oyunları arasında yer alan ve hızla kitlesini artıran yapımda oyuncular Amerikan futbol maçlarına dahil olacak ve şampiyonluk için mücadele edecekler.

Oyunda menajerlik değil birebir oynama özellikleri yer alacak. Oyuncular seçtikleri takım ile lig ve kupalara katılacak ve şampiyon olabilmek için mücadele edecekler. Dileyen oyuncular takımlarının dizilişleri üzerinde ayarlamalar yapabilir ve taktiksel becerilerini oyuna aktarabilecekler. Görsel efektler bakımından da tatmin edici olan yapım, farklı oyun modlarına da sahip olacak. Oyun içerisinde grafikler başarılı bir şekilde karşımıza çıkacak.

Binlerce gerçek Amerikan futbolcusunun yer aldığı yapımda transferler yapabilecek, birbirinden rekabetli maçlara katılabileceğiz. İki farklı mobil platformda 1 milyondan fazla oyuncu tarafından oynanan Football Heroes PRO 2017, günlük olarak ödüller de dağıtıyor.

İyi oyunlar dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

Football Heroes PRO 2017

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
141.3 MB DOSYA BOYUTU

Amerikan futbol maçlarına katılacağız.

Mobil spor oyunları arasında yer alan ve tamamen ücretsiz olarak oyunculara sunulan Football Heroes PRO 2017 ile rekabet dolu maçlar bizleri bekliyor.

Dünyanın dört bir yanında iki farklı mobil platformda 1 milyondan fazla oyuncu tarafından ilgiyle oynanan Football Heroes PRO 2017 ile Amerikan futbol dünyasına katılacak ve kupaların sahibi olmaya çalışacağız. Gerçek zamanlı olarak dünyanın farklı noktalarından oyuncuları karşı karşıya getirecek olan yapımda oyunculara gerçek sporcular sunuluyor. Farklı oyun modlarına sahip olan mobil spor oyununda rengarenk bir içerik kalitesi bizleri bekliyor olacak. Basit kontroller ile oynanan oyunda amacımız lig ve kupa maçlarını kazanmak olacak. Zengin içeriği ile mobil platformda oyunculara gerçekçi bir deneyim sunan oyun ücretsiz fiyat etiketi ile de adından söz ettirmeye devam ediyor.

2000’den fazla gerçek futbolcunun yer aldığı yapım iki farklı mobil platformda milyonlara ulaşmaya devam ederken güncellemeler ile de içeriğini genişletmeye devam ediyor.

İyi oyunlar dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Football Heroes Pro Online

    Football Heroes Pro Online, 2017 - 2018 kadroları içeren online multiplayer Amerikan Futbolu (NFL) oyunu.
  • Season 20 Pro Football Manager

    Gerçek zamanlı menajerlik yapacağız.
  • Football Arcade

    Mobil cihazımızda frikik kullanacağız.
  • Football Manager Underworld 2019

    Yeraltı dünyasına ineceğiz.
  • Franchise Football 2018

    Amerikan futboluna iz bırakacağız.
  • Football Chairman

    Kendi futbol takımınızı kurarak zorlu turnuvalarda mücadele edeceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Football Strike - Multiplayer Soccer

    Mobil platformda nefes kesici mücadeleye hazır olun.
  • BIG WIN Football 2019

    Amerilan futbol maçlarına katılacağız.