Forgotten Books: The Enchanted Crown

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
14 MB DOSYA BOYUTU

Gizemli bir kitaptan yola çıkarak kayıp nesneleri bulabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Antik bir kitabın sayfalarındaki maceraları konu alan ve oyunculara eşsiz bir deneyim sunan Forgotten Books: The Enchanted Crown, Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan sorunsuz bir şekilde oynayabileceğiniz sürükleyici bir oyun olarak ön plana çıkıyor.

Etkileyici grafik tasarımı ve kaliteli ses efektleri ile dikkat çeken bu oyunda yapmanız gereken, eski bir kitabın sayfalarını çevirerek farklı görevler üstlenmek ve gizli nesneleri bularak seviye atlamaktır. Antik bir kitaptan yola çıkarak macera dolu bir serüvene atılacak ve gizemli mekanlarda gezinerek kayıp eşyaları bulacaksınız. Farklı konusu ve tasarımı ile eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.

Bölümlerde, ipuçları toplayabileceğiniz çeşitli bulmacalar ve strateji oyunları yer almaktadır. Bulmacaları çözerek kapalı kutuların ve kapıların anahtarlarına ulaşabilirsiniz. Ayrıca minik strateji oyunlarını başarıyla tamamlayarak yeni ipuçlarına sahip olabilir ve görevleri tamamlayabilirsiniz.

Mobil platformda macera oyunları arasında kendisine yer bulan ve geniş oyuncu kitlesi ile dikkat çeken Forgotten Books: The Enchanted Crown, sürükleyici özelliği sayesinde sıkılmadan oynayabileceğiniz kaliteli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

Forgotten Books: The Enchanted Crown

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
975 MB DOSYA BOYUTU

Gizemli bir kitaptan yola çıkarak kayıp nesneleri bulabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Mobil oyun dünyasında macera kategorisinde yer alan ve binlerce oyun tutkununa hizmet veren Forgotten Books: The Enchanted Crown, eski bir kitabın sayfalarında bulunan gizemi çözebileceğiniz ve çeşitli görevler üstlenebileceğiniz sıra dışı bir oyun olarak öne çıkıyor.

Aksiyon dolu müzikleri ve kaliteli grafikleri ile dikkat çeken bu oyunda amaç, antik bir kitapta yer alan macera dolu görevleri tamamlamak ve kayıp eşyaları bularak çeşitli ipuçlarına ulaşmaktır. Kitapta yazanları uygulayarak macera dolu serüvene atılabilir ve gizemli mekanlarda gezinerek kayıp nesneleri bulabilirsiniz. İlginç konusu ve etkileyici tasarımı ile sıkılmadan oynayabileceğiniz eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.

Bölümlerde, farklı bulmacalar çözerek ipuçları toplayabilir ve çeşitli strateji oyunları oynayarak kilitli kapıları açabilirsiniz. Gizli nesnelere ulaşarak görevleri tamamlayabilir ve seviye atlayarak sonraki bölümlerin kilidini açabilirsiniz.

Hem Android, hem de İOS sürümleri ile iki farklı platformda oyu severlere sunulan Forgotten Books: The Enchanted Crown, gün geçtikçe genişleyen oyuncu kitlesi ile dikkat çeken macera dolu bir oyun olarak göze çarpıyor.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • The Legacy: Forgotten Gates

    Diana’nın evin yolunu bulmasına yardımcı olacağız.
  • Forgotten Hill Mementoes

    Esrarengiz olaylarla dolu macera dolu bir yolculuk yapabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Mystery of the Ancients: The Sealed and Forgotten

    Esrarengiz olayları çözerek sır dolu cinayetleri açığa çıkartabileceğiniz macera dolu bir oyundur.
  • Forgotten Tales

    Kalabalık canavar ordularına karşı mücadele edeceğiniz aksiyon dolu bir oyundur.
  • Forgotten Tales RPG

    Onlarca kahraman ile aksiyon dolu ganimet savaşlarına katılacağınız eşsiz bir oyundur.
  • Christmas Stories: The Gift of the Magi

    Farklı mekanlarda gizli nesnelerin izini sürebileceğiniz macera dolu bir oyundur.
  • Ms. Holmes: The Monster of the Baskervilles

    Konaktaki gizemleri araştıracağız.
  • The Last Crusaders

    Farklı düşmanlar ile savaşacağız.