Fort Stars

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
26 TOPLAM İNDİRME

Efsane takımınızı toplayın, kaleleri fethedin!

Fort Stars, kahramanlarınızla kalelere saldırılar düzenlediğiniz, kartlarla kahramanlarınızın yeteneklerini açığa çıkardığınız mobil strateji oyunu. İlk olarak Android platformunda indirilebilir strateji oyununda aralarında barbarlar, büyücüler, okçuların da olduğu 14 kahramanla kaleleri fethetmeye çalışıyorsunuz. Strateji ve saldırı gücünüzü gösterme zamanı!

Süper kahramanların yer aldığı fantastik kart savaş - strateji oyunlarıyla imparatorluk kurma ve yönetme oyunlarını sevenlerin ilgisini çekeceğini düşündüğüm bir yapım Fort Stars. Oyunda kaleleri ele geçirmeye çalışıyorsunuz. Atlatmanız gereken onlarca gardiyan, askerler, savunma kuleleri ve tuzaklar var. Kahramanlarınızı savaş esnasında tam yönetme şansına sahip değilsiniz. Kartlarınızı oyun alanına sürerek aksiyona girmelerini sağlıyorsunuz. Dolayısıyla kartların önem kazandığı bir oyun. Bu arada kendi kalenizi de inşa edip (tuzak, gardiyanlar, sırlar ile şekillendirebiliyorsunuz)  dünya genelinde oyuncuları kapışmaya çağırabiliyorsunuz.

Erkan Calp

Fort Stars

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME
233.2 MB DOSYA BOYUTU

Kahramanlarınızı toplayın, kalelere saldırın!

Fort Stars, güçlerini sihirli kartlardan alan kahramanları bir araya getirerek oluşturduğunuz takımla kaleleri fethettiğiniz bir strateji oyunu. Kart savaş - strateji oyunlarını seviyor, fantastik - süper kahramanlı aksiyon oyunlarına bayılıyorsanız, düşük boyutuna rağmen etkileyici grafikler sunan bu yapıma bir şans vermelisiniz. iOS platformunda da indirmesi ve oynaması ücretsiz!

Acıma duygusu olmayan barbarlar, uzun mesafedeki düşmanlara karşı etkili okçular, asalarıyla düşmanları şoke eden büyücüler ve daha nice kahramanların yer aldığı strateji odaklı sürükleyici bir oyun bizlerle. iPhone’da da iPad’de de keyifli oynanış sunan yapımda 14 kahraman arasından dikkatlice seçiminizi yaparak bir takım oluşturuyor ve düşman kalelerine girmeye çalışıyorsunuz. Kaleler gardiyanlar, savunma birimleri, tuzaklarla korunuyor. Tüm engelleri etkisiz hale getirip hazine odalarından ganimetler topluyor, gücünüze güç katarak ilerliyorsunuz. Kendi kalenizi inşa etme, tuzaklar, gardiyanlar, sırlarla şekillendirme şansına da sahipsiniz. Kendi kalenizde arkadaşlarınız veya dünyanın dört bir yanından oyuncuları ağırlayabiliyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Revolve8

    SEGA'dan gerçek zamanlı strateji oyunu
  • Wars of Empire

    Wars of Empire Android İndir: Türk yapımı online strateji oyunu
  • Critter Clash

    Hayvanlardan takım kurup online mücadele ediyorsunuz.
  • OutLaw: Kanunsuzlar Arenası

    OutLaw: Kanunsuzlar Arenası İndir (Android Oyunu): Ücretsiz gerçek zamanlı PvP
  • Command & Conquer: Rivals

    Yılların eskitemediği strateji oyunu Command & Conquer mobilde!
  • Castle Siege

    Düşman kulelerini yıkın!
  • Champion Strike

    Şampiyonunuzu kartlarla güçlendirin, Arenanın hakimi olun!
  • Dota Underlords

    Dota Underlords mobile geldi! Android'deki en iyi auto chess oyunu