Franchise Baseball

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
23 MB DOSYA BOYUTU

Beyzbol menajerliği yapacağız.

Mobil platformun en başarılı isimlerinden birisi olan CBS Interactive İnc yeni bir oyununu daha geçtiğimiz aylarda oyuncular ile paylaştı.

İki farklı mobil platformda ücretsiz olarak mobil oyunculara sunulan Franchise Baseball ile beyzbol menajerliği yapacağız. Seçtiğimiz takımı şampiyon edebilmek için mücadele edeceğimiz oyunda gerçekçi bir oynanış yer alacak. Gelişmiş gerçek zamanlı simülasyon oyununda birbirinden farklı takımlar arasından seçimler yapacak, beyzbol oyuncuları transfer ederek takımımızı güçlendirmeye çalışacağız.

2000’den fazla gerçek beyzbol oyuncusunun yer aldığı yapımda beyzbol tarihinin en büyük ünlü isimleri de karşımıza çıkacak. Oyuncular taktikler yapabilecek ve takımlarını bu taktikler doğrultusunda geliştirebilecekler. Şampiyon olabilmek için mücadele edeceğimiz oyunda taktiksel kararlarımız hayati önem taşıyacak. İki farklı mobil platformda 100 binden fazla oyuncu tarafından oynanan yapım, 4.1 gibi bir inceleme puanına sahip.

Oyun mobil spor oyunları arasında yer alıyor.

İyi oyunlar dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

Franchise Baseball

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
40.6 MB DOSYA BOYUTU

Beyzbol menajerliği yapacağız.

CBS Interactive Inc tarafından geliştirilen ve iki farklı mobil platformda ücretsiz olarak yayınlandıktan sonra 100 binden fazla oyuncu tarafından oynanan Franchise Baseball bir spor oyunudur.

Gerçekçi yapısı ile oyuncuları beyzbol maçlarına götürecek olan yapım da seçtiğimiz bir takımı yönetecek ve bu takımın menajerliğini yapmaya başlayacağız. 2000’den fazla gerçek oyuncunun yer aldığı yapımda verdiğimiz taktikler ile takımımızı şampiyon etmeye ve kupayı kazanmaya çalışacağız. Oldukça gerçekçi içeriklerin yer aldığı oyunda zengin bir yapı karşımıza çıkacak. Google Play’de 4.1 gibi bir inceleme puanı alan yapım, farklı sezonlar ile oyunculara sürükleyici bir hava sunacak.

Görselleri ve içerikleri bakımından oldukça tatmin edici görünen yapım, kitlesini artırmaya devam ederken aldığı güncellemeler ile de hatalarından arınmaya devam ediyor. Dileyen oyuncular ücretsiz olarak oyunu indirebilir ve beyzbol maçlarına katılabilirler.

İyi oyunlar dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Franchise Baseball 2018

    Mobil cihazımızda beyzbol maçlarına katılacağız.
  • Franchise Basketball 2019

    Basketbol menajerliği yapacağız.
  • Franchise Football 2018

    Amerikan futboluna iz bırakacağız.
  • Franchise Hockey 2018

    Gerçekçi bir hokey oyunu oynayacağız.
  • CBS Sports Franchise Football

    Amerikan futbol maçlarına katılacağız.
  • MLB BUNT: Baseball Card Trader

    Beyzbol maçlarına katılacağız.
  • MLB Tap Sports Baseball 2020

    Gerçekçi bir beyzbol deneyimi bizleri bekliyor olacak.
  • BIG WIN Baseball

    Mobil platformda beyzbol maçlarına katılacağız.