Frim

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
16,127 TOPLAM İNDİRME
5.3 MB DOSYA BOYUTU

Frim, yakınınızda insanlarla ücretsiz olarak sohbet etme imkanı tanıyan bir sosyal ağ uygulamasıdır.

Frim, hem masaüstü hem de mobil cihazlarda kullanılabilen çapraz platform destekli arkadaşlık uygulamasıdır. Tamamen Türkçe arayüz ile gelmektedir ve rahatsız edici reklamlar içermemektedir.

Yakınınızda arkadaşlık kurmak isteyen kişileri göstererek onlarla etkileşime geçmenize imkan tanıyan mobil uygulamalardan birisi de Frim. Herhangi bir üyelik ücreti ödemeden ve hiçbir kısıtlama olmadan kullanılabilen uygulama bulunduğunuz konuma en yakın yalnız kişiler buluyor ve çevrimiçi olarak sınırsız sohbet etme fırsatı sunuyor. En güzeli de sohbet edeceğiniz kişiyi kendiniz seçebilmeniz. Yaş aralığı, yaşadığı ülke ve şehir, hobileri gibi özellikleri kendiniz seçtiğinizden karşınıza sadece bu özellikleri taşıyan insanlar çıkarılıyor.

Sürekli çevrimiçi bekleyen kişilerle dilediğiniz zaman sohbet edebileceğiniz bu uygulamada duygularınızı daha iyi ifade edebilmenizi sağlayan etiketler, emojiler ve yüz ifadeleri de yer almakta. Tabii ki kişiye galerinizden seçtiğiniz bir fotoğrafı göndermeniz de mümkün.

Frim Özellikleri:

  • Çevrimiçi bekleyen onlarca kişi
  • Duygularınıza tercüme olan çok özel ifadeler
  • Puan kazandıran buluşma ve haftalık yarışmalar
  • Yaş, cinsiyet, ülke, şehir, hobi bazında filtreleme
Erkan Calp

Frim

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
2,067 TOPLAM İNDİRME
7.2 MB DOSYA BOYUTU

Frim, Türkçe arayüz ile gelen, tamamen ücretsiz yepyeni sosyal ağ uygulamasıdır.

Yalnızsanız ve de yeni kişilerle tanışmak için can atıyorsanız, arkadaşlık kurmak isteyen kişilerle sizi bir araya getiren Frim, sizin için yaratılmış bir uygulama. Filtreme seçeneği sayesinde kendinize en uygun kişiyi görebilir, onunla sınırsız sohbetin keyfini sürebilirsiniz. Üstelik bunun için ne üyelik aşamasında ne de kullanımda hiçbir ücret ödemezsiniz.

Yeni arkadaşlık uygulamalarından biri olan Frim, bulunduğunuz yeri tespit ederek kilometrelerce ötenizde değil neredeyse yanı başınızda olan yalnız kişileri bulur. Kullanımı basit ve hızlı olan arayüz tamamen Türkçe’dir.

Frim ile kendi ülkenizdeki veya dünyanın herhangi bir yerindeki kişilerle arkadaşlık kurabilirsiniz. Kaç yaşında biri aradığınızı, cinsiyetini, yaşadığını şehir ve ülkeyi, hobileri kendiniz belirlersiniz. Sohbet ederken mesajlarınıza –popüler mesajlaşma uygulamalarındaki gibi- yüz ifadeleri, emojiler, stickerlar ekleyebilir, fotoğraf paylaşabilirsiniz.

Frim, Tinder gibi popüler arkadaşlık uygulamalarına alternatif olarak kullanılabilecek düzeyde. Hem ücretsiz, reklamsız, hem de Türkçe olması açısından deneyebilirsiniz.

Erkan Calp

Frim

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
3,619 TOPLAM İNDİRME
5 MB DOSYA BOYUTU

Frim, yeni arkadaşlıklar kurmanın en basit yoludur.

Frim, çevrenizde arkadaşlık kurmak isteyen kişileri gösteren ve onlarla sohbet etmenize izin veren bir sosyal ağ uygulamasıdır. Hemen ücretsiz Frim hesabınızı oluşturarak Frim üyeleri arasına katılabilir, çevrimiçi bekleyen insanlarla etkileşime geçebilirsiniz.

Çapraz platform ve çoklu dil desteği sunan yepyeni arkadaşlık uygulaması Frim, istediğiniz kriterleri taşıyan ve yakınınızda bulunan kişilerle mesajlaşmanıza imkan tanır. Yaş, cinsiyet, ülke, şehir ve hobileri belirterek ruh ikinizi kolaylıkla bulabilirsiniz. Mesajlarınızı özel yüz ifadeleri, eğlenceli stickerlar ve emojilerle süsleyebilir, fotoğraf paylaşımında bulunabilirsiniz.

Hiçbir kısıtlamanın bulunmadığı tamamen ücretsiz olarak kullanabileceğiniz uygulamanın haykırış özelliğini kullanarak bulunduğunuz ülke dışından biriyle de tanışabilirsiniz. Hobilerinizi belirterek, fotoğrafınızı yükleyerek kısacası profilinizi doldurarak daha çok insanla tanışma şansı yakalayabilirsiniz.

Frim, buluşma toplayarak puan kazanma ve haftalık yarışmalara katılma gibi diğer arkadaşlık uygulamalarında olmayan özellikler de içermektedir.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Messenger

    Messenger uygulamasını kullanarak tüm sosyal medya uygulamalarını tek bir platformdan yönetebilirsiniz.
  • Yaay

    Yaay İndir (Android): Yaay Google Play'de yerli sosyal medya uygulaması olarak öne çıkıyor.
  • Mirket App

    Mirket App, ilgi alanlarınız ve gündem hakkında toplumun nabzını tutabileceğiniz bir sosyal medya uygulaması.
  • Parler

    Parler, eski ABD Başkanı Trump ile gündeme gelen Twitter benzeri mikroblog ve sosyal medya uygulaması. Parler, Android telefonlarda ücretsiz kullanılabilir.
  • Smopin

    Smopin uygulamasıyla diğer kullanıcılarla birlikte ilginizi çeken ortak konular üzerine sohbet edebilirsiniz.
  • Kwai

    Kwai uygulamasıyla Android cihazlarınızdan birbirinden eğlenceli videolar hazırlayabilirsiniz.
  • Snapchat APK

    Snapchat APK, gençler arasında yaygın kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması. Mesaj, fotoğraf, ses ve video paylaşabildiğimiz popüler sosyal medya uygulamasıdır.
  • Qavun

    Qavun, Türkiye'den çıkan en başarılı Android için sosyal medya uygulaması olarak gösterilenler arasında olduğu gibi oldukça başarılı bir alt yapıyla çalışmaktadır.