fungi.game

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME
25 MB DOSYA BOYUTU

Zevkli ve eğlenceli bir online strateji oyunu

fungi.game, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir mobil strateji oyunu olarak ön plana çıkıyor.

Online olarak oynanan ve dünyanın dört bir yanındaki insanlara meydan okuyabileceğiniz bir oyun olan fungi.game oyununda stratejik bilgilerinizi konuşturuyorsunuz. Sahibi olduğunuz hücreyi giderek büyütmeniz gereken oyunda diğer oyunculara da dikkat etmeli ve onlara yem olmamalısınız. İlk 10'a girmek için mücadele ettiğiniz oyunda amacınız sürekli büyümek. Yeni hücreler edinmek için yiyecekleri yemeli ya da diğer küçük hücrelerle beslenmelisiniz. Beğerenek oynayabileceğinizi düşündüğüm oyunda işiniz bir hayli zor. Dikkatli olmanız gereken oyunda renkli ve hoş bir atmosfer yer alıyor. Bu tarz oyunları oynamayı seven herkesin beğerenek oynayabileceğini düşündüğüm fungi.game, mutlaka telefonlarınızda yer alması gereken bir oyun. Kendinizi de sürekli korumanız gereken oyunda eğlenceli bir deneyim yaşayabiliyorsunuz.

fungi.game oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

 

Murat İşçi

fungi.game

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME
143 MB DOSYA BOYUTU

Harika deneyim sunan bir online strateji oyunu

fungi.game, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir mobil strateji oyunu olarak ön plana çıkıyor.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli ve sürükleyici bir mobil online strateji oyunu olarak dikkatimizi çeken fungi.game oyununda stratejik bilgileriniz konuşturuyorsunuz. Sahibi olduğunuz hücreleri sürekli büyütmeye çalıştığınız oyunda online olarak dünyanın dört bir yanındaki oyunculara meydan okuyabiliyorsunuz. Yeni hücreler edinmek için yiyecekleri yemeli ya da diğer küçük hücrelerle beslenmelisiniz. Beğerenek oynayabileceğinizi düşündüğüm oyunda işiniz bir hayli zor. Dikkatli olmanız gereken oyunda renkli ve hoş bir atmosfer yer alıyor. Bu tarz oyunları oynamayı seven herkesin beğerenek oynayabileceğini düşündüğüm fungi.game, mutlaka telefonlarınızda yer alması gereken bir oyun. Eğlenceli bir deneyim sunan fungi.game mutlaka denemeniz gereken bir oyun.

fungi.game oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Critter Clash

    Hayvanlardan takım kurup online mücadele ediyorsunuz.
  • Wars of Empire

    Wars of Empire Android İndir: Türk yapımı online strateji oyunu
  • Revolve8

    SEGA'dan gerçek zamanlı strateji oyunu
  • OutLaw: Kanunsuzlar Arenası

    OutLaw: Kanunsuzlar Arenası İndir (Android Oyunu): Ücretsiz gerçek zamanlı PvP
  • General Order - Stay Alert

    Red Alert'ı aratmayan harika bir askeri strateji oyunu
  • Champion Strike

    Şampiyonunuzu kartlarla güçlendirin, Arenanın hakimi olun!
  • Command & Conquer: Rivals

    Yılların eskitemediği strateji oyunu Command & Conquer mobilde!
  • Castle Siege

    Düşman kulelerini yıkın!