Fuse5

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME

Omino!'nun yapımcılarından yeni bulmaca oyunu: Fuse5

Fuse5, eşleştirme ve birleştirme bulmaca oyunu Omino!’nun geliştiricilerinin yeni oyunları. Zaman geçirmek için birebir diyebilirim. Tek dokunuş kontrol sistemiyle Android telefonunuzda her yerde rahatça oynayabileceğiniz süper eğlenceli bir oyun.

İç içe geçmiş halkaları birleştirmekle uğraştığımız bulmaca oyunu Omino!’nun yapımcılarının aynı tarzda yeni oyunları Fuse5, tam boş zamanlarda, arkadaşınızı beklerken veya toplu taşımada oynayabileceğiniz bir oyun. Oyunda beşgen formundaki renkli objeleri eşleştirerek ilerliyorsunuz. Aynı renkte dikey - yatay farketmeksizin en az iki objenin birleşmesi puan kazanmanız için yeterli lakin bölümü geçmek için sizden istenenleri (şu kadar puana ulaş, gri oradan şu kadar topla, renkliden şu kadar topla gibi) eksiksiz yapmanız gerekiyor. Bu arada oynayabileceğiniz üç mod var. Sonsuz klasik modda heyecan yaşamadan rahat bir şekilde ilerlerken Arcade modda bombalar ve coinler heyecan katıyor. Görev modunda da haritayı keşfediyorsunuz.

Erkan Calp

Fuse5

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
108.5 MB DOSYA BOYUTU

Omino!'nun yapımcılarından yepyeni eşleştirme oyunu: Fuse5

Fuse5, eşleştirme ve birleştirme bulmaca oyunlarını sevenlerin keyif alarak oynayacağı eğlence dolu bir yapım. Tek parmakla rahatlıkla oynanabilen bulmaca oyunu, iOS platformunda da ücretsiz ve hem iPhone hem de iPad ile uyumlu. iOS cihazınızda eşleştirme oyunlarına yer veriyorsanız, zamanın geçmek bilmediği durumlarda yardımınıza koşacak bu yapımı indirmelisiniz. Sadece 108.5MB boyutunda!

İç içe geçmiş halkalarla oynadığımız renk eşleştirmeye dayalı bulmaca oyunu Omino!’nun geliştiricileri tarafından hazırlanan Fuse5, klasik üçlü eşleştirme oyunlarının görünümünde ancak oynaması son derece keyifli. Hem telefon hem de tablette aynı keyifte oynanış sunuyor. Oyunda beşgen şeklindeki renkli objeleri birbiriyle eşleştirerek, aynı renkte olanları yan yana getirerek ilerliyorsunuz. Kaydırmak, sürüklemek yerine tek dokunmanız yeterli oluyor. Tabii ki oyun basit değil. Objeleri temizlerken sizden istenenleri de yapmanız gerekiyor. Görev modunu zorlu bulanlar için bombalar ve coinlerle süslü arcade modu ile birlikte rahatlatıcı sonsuz klasik mod yer alıyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • 1010! Color

    Renk eşleştirme oyunlarında ne kadar iyisiniz?
  • Disney Frozen Adventures (Karlar Ülkesi Maceraları)

    Disney Frozen Adventures 3'lü eşleştirme bulmaca oyununda Disney'in Karlar Ülkesi'nde macera sizi bekliyor. Karlar Ülkesi Maceraları Google Play'de!
  • Lily's Garden APK

    Lily's Garden APK, 3'lü eşleştirmeye dayalı bahçe yenileme ve dekorasyon oyunu. Romantizm, bahçe ve bulmacalarla dolu süper eğlenceli bir bulmaca oyunu.
  • Pet Rescue Puzzle Saga

    Pet Rescue Puzzle Saga: Candy Crush Friends Saga'nın yaratıcılarından bulmaca oyunu
  • Diamond Diaries Saga

    Candy Crush Saga'nın yapımcılarından yeni bulmaca oyunu
  • Disney Getaway Blast

    Disney Getaway Blast Android İndir: Gameloft'un yepyeni bulmaca oyunu
  • Popsicle Sticks Puzzle

    Renk temalı üçlü eşleştirme oyunundan kendinizi alamayacaksınız.
  • Farm Heroes Saga APK

    Farm Heroes Saga APK, dünyaca popüler olan Candy Crush Saga'nın yapımcıları tarafından hazırlanan 3'lü eşleştirmeye dayalı bulmaca oyunu.