Gamee

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
755 TOPLAM İNDİRME
11 MB DOSYA BOYUTU

Gamee, Android cihaz sahiplerinin bir araya gelerek birlikte oyunlar oynayabilecekleri bir sosyal ağ.

Gamee, Android tablet ve akıllı telefonlarımız üzerinde tamamen ücretsiz olarak kullanabileceğimiz bir oyun odaklı sosyal medya uygulaması olarak tanımlanabilir. Bildiğiniz gibi günümüzde sosyal medya epey önemli bir yere sahip ve neredeyse herkesin birden fazla sosyal medya hesabı bulunuyor.

Gamee, piyasayı domine eden sosyal platformlardan farklı bir özelliğe sahip olmasıyla öne çıkıyor. Uygulamanın temel amacı kullanıcıları bir araya getirerek beraber oyun oynamalarına imkan vermek. Bu sayede sadece resim ve metin paylaşmaktan öteye geçerek istediğimiz kişilerle bir araya gelerek oyunlar oynayabiliyoruz.

Uygulamada pek çok oyun yer alıyor. Geneli bulmaca ve mantık oyunlarına dayalı. Dolayısıyla rekabeti had safhaya çıkartmaya müsaitler. Ücretsiz olarak sunulması ve uygulama içi satın alma sunmaması oyunun daha adil olmasını sağlıyor.

Genel olarak başarılı bir karaktere sahip olduğunu düşündüğümüz Gamee, arkadaşlarıyla keyifli bir deneyim yaşamak isteyenlerin denemesi gereken yapımlardan birisi.

Emircan Erdoğan

Gamee

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
389 TOPLAM İNDİRME

Gamee, iOS cihazlarımıza tamamen ücretsiz olarak indirebileceğimiz, birbirinden heyecanlı oyunlar sunan bir sosyal medya uygulaması.

Gamee, iOS işletim sistemine sahip olan cihazlarımız üzerinde tamamen ücretsiz olarak kullanabileceğimiz bir oyun odaklı sosyal medya uygulaması olarak dikkat çekiyor. Bu uygulama sayesinde arkadaşlarımızla dijital olarak bir araya gelebilir ve birlikte oyunlar oynayarak keyifli bir rekabet ortamı yaratabiliriz.

Tamamı ücretsiz olan oyunlarla dolu bir sosyal ağ olan Gamee'de yepyeni oyunlar keşfetme şansına sahibiz. Oyunlardan yüksek skorlar elde ederek arkadaşlarımızı çıldırtabilir, bu sayede keyifli bir etkileşim ortamı yaratabiliyoruz. Gamee'nin bulmaca, beceri, refleks ve mantık odaklı oyunlardan oluştuğunu belirtmeden geçmeyelim. Bu oyunların her biri rekabet ortamı yaratacak şekilde tasarlanmış. Oyuncular sürekli olarak daha fazla puan almak için birbirleriyle kıyasıya mücadele ediyorlar.

Gamee'nin en çok hoşumuza giden noktası tamamen ücretsiz oluşu. Bu özelliğiyle birlikte oyun çok daha adil bir oyun ortamı oluşturuyor. 'Parayı öde ve oyunu kazan' mantığı üzerine kurulu değil.

Oyunların kalitesi elbette sınıf standardının en üzerinde yer almıyor. Fakat bu tarz bir uygulamadan olan beklentileri fazlasıyla karşılıyor. En nihayetinde Gamee oyun deneyimi üzerine yoğunlaşıyor ve asıl amacı arakdaşlarımızla rekabet etmemize olanak sağlayıp bu ortamdan keyif almamız.

Genel olarak başarılı bir çizgide ilerleyen Gamee, arkadaşlarıyla birlikte oyun oynamak isteyen oyunseverlerin denemesi gereken yapımlardan bir tanesi.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Messenger

    Messenger uygulamasını kullanarak tüm sosyal medya uygulamalarını tek bir platformdan yönetebilirsiniz.
  • Yaay

    Yaay İndir (Android): Yaay Google Play'de yerli sosyal medya uygulaması olarak öne çıkıyor.
  • Mirket App

    Mirket App, ilgi alanlarınız ve gündem hakkında toplumun nabzını tutabileceğiniz bir sosyal medya uygulaması.
  • Parler

    Parler, eski ABD Başkanı Trump ile gündeme gelen Twitter benzeri mikroblog ve sosyal medya uygulaması. Parler, Android telefonlarda ücretsiz kullanılabilir.
  • Smopin

    Smopin uygulamasıyla diğer kullanıcılarla birlikte ilginizi çeken ortak konular üzerine sohbet edebilirsiniz.
  • Kwai

    Kwai uygulamasıyla Android cihazlarınızdan birbirinden eğlenceli videolar hazırlayabilirsiniz.
  • Qavun

    Qavun, Türkiye'den çıkan en başarılı Android için sosyal medya uygulaması olarak gösterilenler arasında olduğu gibi oldukça başarılı bir alt yapıyla çalışmaktadır.
  • Snapchat APK

    Snapchat APK, gençler arasında yaygın kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması. Mesaj, fotoğraf, ses ve video paylaşabildiğimiz popüler sosyal medya uygulamasıdır.