GATE SIX

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
54 MB DOSYA BOYUTU

Eşsiz özelliklere sahip onlarca savaşçıyı yöneterek aksiyon dolu savaşlara katılacağınız benzersiz bir oyundur.

İlginç karakterlerden oluşan bir grup savaşçıyı kontrol ederek nefes kesen ganimet savaşlarına katılacağınız ve zorlu görevler üstlenerek dünyanın geleceğiniz kurtaracağınız GATE SIX, mobil platformda rol oyunları arasında yer alan ve 100 binden fazla oyun sever tarafından keyifle oynan kaliteli bir oyundur.

Çarpıcı 3 boyutlu grafikleri ve sürükleyici savaş senaryosu ile sıkılmadan oynayacağınız bu oyunda yapmanız gereken tek şey, rakiplerinizle birebir mücadele ederek size verilen görevleri başarıyla tamamlamak ve seviye atlayarak farklı karakter ve silahların kilidini açmaktır. Karakterlerinizi özelliklerini geliştirebilir ve yeni kostümler alabilirsiniz.

Ayrıca farklı savaş aletlerini kullanarak rakiplerinizi savaş meydanına gömebilir ve ganimet toplayarak yolunuza devam edebilirsiniz. Sürükleyici bölümleri ve bağımlılık yapıcı özelliği ile dikkat çeken benzersiz bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda birbirinden güçlü onlarca karakter ve birçok ürkütücü savaş arenası yer almaktadır. Karakterinizi seçerek gerçek zamanlı PVP savaşları yapabilir ve ödüller kazanabilirsiniz. Android ve İOS sürümleri ile iki farklı platformdan kolaylıkla erişebileceğiniz GATE SIX ile sizde aksiyona doyabilir ve eğlenceli anlar geçirebilirsiniz.

Doğukan Çağlakpınar

GATE SIX

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
1.01 GB DOSYA BOYUTU

Eşsiz özelliklere sahip onlarca savaşçıyı yöneterek aksiyon dolu savaşlara katılacağınız benzersiz bir oyundur.

Gerçek zamanlı PVP savaşlarına katılarak rakiplerinizle aksiyon dolu bir mücadele içerisine gireceğiniz ve ganimet kazanmak için zorlu görevler üstleneceğiniz GATE SIX, ücretsiz olarak oyunculara sunulan ve oldukça geniş bir kitle tarafından tercih edilen benzersiz bir oyundur.

Etkileyici grafikleri ve gerçekçi ses efektleri ile oyun severlere sıra dışı bir deneyim yaşatan bu oyunda amaç, rakiplerinizle birebir savaşarak görevleri yerine getirmek ve seviye atlayarak farklı karakterlerin kilidini açmaktır. Karakterlerinizin kıyafetlerini değiştirebilir ve yeni silahlarla donatabilirsiniz.

Ayrıca farklı özellikler ve ekleyerek savaşlarda daha güçlü bir profil oluşturabilirsiniz. Sürükleyici bölümleri ve aksiyon dolu savaş sahneleri ile sıkılmadan oynayacağınız eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.

Oyun içerisinde farklı yeteneklere ve özel güçlere sahip yüzlerce savaş kahramanı yer almaktadır. Ayrıca birbirinden ürkütücü birçok savaş meydanı ve sayısız düşman askeri bulunmaktadır.

Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan kolaylıkla ulaşacağınız GATE SIX, rol oyunları arasında kendisine yer bulan sıra dışı bir savaş oyunu olarak ön plana çıkmaktadır.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • The Greedy Cave 2: Time Gate

    Birbirinden farklı yaratıkları yok etmeye çalışacağız.
  • Yorozuya RPG

    Düşmanları yok etmeye çalışacağız.
  • Bravium-Hero Defense RPG

    Bravium-Hero Defense RPG
  • Ravenhill: Hidden Mystery

    Macera dolu eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.
  • Trials of Heroes: Idle RPG

    100’den fazla karakter ile karşılaşacağız.
  • Simplest RPG Game

    Nostaljik bir rol deneyimi bizleri bekliyor.
  • Animasters: Match3 PvP & RPG

    Gerçek zamanlı olarak savaşacağız.
  • MythWars & Puzzles: RPG Match 3

    Hem bulmaca çözecek hem de savaşacağız.