GeoTap

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME

Farklı geometrik şekilleri boyamaya çalışıyorsunuz

GeoTap, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz zevkli bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Sakinleştirici bir etkiye sahip olan oyunda farklı geometrik şekilleri boyayarak ilerliyorsunuz.

Boş zamanlarınızı değerlendirebileceğiniz eşsiz bir mobil oyun olan GeoTap, basit oynanışı ve sürükleyici kurgusuyla ön plana çıkıyor. Oyuna başladığınızda önünüze gelen geometrik şeklin tüm yüzeylerini boyamaya çalışıyorsunuz. Parmağınızla dokunarak şekilleri boyuyor ve boyalı yüzeylere dokunduğunuzda ise kaybediyorsunuz. Bu nedenle son derece dikkatli olmalı ve şekillerin tüm yüzeylerini en kısa sürede boyamalısınız. Yüksek puanlara ulaşıp arkadaşlarınıza da meydan okuyabileceğiniz oyunda 3 farklı oyun modu bulunuyor. Minimalist grafikleri ve hoş müzikleriyle de bağımlılık etkisi yaratan oyunda işiniz bir hayli zor. Can sıkıntınızı giderebilecek türden bir mobil oyun olarak karşımıza çıkan GeoTap'ı mutlaka denemelisiniz.

Tek parmağınızla oynayabileceğiniz oyunda zevkli bir deneyim yaşayabiliyorsunuz..GeoTap oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

GeoTap

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME
66 MB DOSYA BOYUTU

Keyifli dakikalar yaşayabileceğiniz hoş bir mobil oyun

GeoTap, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz zevkli ve sürükleyici bir beceri oyunu olarak dikkatimizi çekiyor. Bir hayli zorlu bölümlerin yer aldığı oyunda son derece dikkatli olmalı ve 3 boyutlu şekillerin tüm yüzeylerini boyamalısınız.

Can sıkıntınızı giderebilecek türden bir mobil oyun olarak ön plana çıkan GeoTap, minimalist grafikleri ve sürükleyici atmosferiyle dikkat çekiyor. Bir hayli zorlu bölümlere sahip olan oyunda önünüze gelen 3 boyutlu geometrik şekillerin yüzeylerini boyamaya çalışıyorsunuz. Tam bir dikkat mücadelesi verdiğiniz oyunda eşsiz bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. Yüksek puanlara ulaşmanız gereken oyunda arkadaşlarınıza da meydan okuyabiliyorsunuz. Tek parmağınızla oynayabileceğiniz oyunda tek yapmanız gereken ekranın ortasında dönen şekillerin boyalı olmayan yüzeylerine dokunmak. Eğer boyalı yüzeylere dokunursanız oyun bitiyor. Bu nedenle dikkatli olmalı ve boyalı yüzeylere dokunmamalısınız. Mutlaka denemeniz gereken bir mobil oyun olan GeoTap'ı sakın kaçırmayın. Harika bir deneyim sunan GeoTap mutlaka telefonlarınızda olması gerekiyor.

GeoTap oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Bridge.io

    Arcade bulmaca karışımı süper zor bir oyun
  • Stack Ball 3D APK

    Stack Ball 3D APK Android oyununda topla platformu yıkarak ilerliyorsunuz. Platform yıkmaca oyunu oynaması ücretsiz ve internetsiz oynanabiliyor.
  • Gibbets: Bow Master

    Mobilde en çok oynanan ok atma oyunu
  • Pen Run

    Çizime odaklı süper eğlenceli beceri oyunu
  • Sausage Flip

    Sosis karakterlerle zıplayarak ilerlediğiniz eğlence dolu bir mobil oyun
  • FLO Game

    Top oyunları arasında en ilginci
  • Sky Ball

    Ketchapp'ın yeni top oyununda havada uçuyoruz.
  • Souptastic!

    Android oyununu yemek yapmayı sevenlere tavsiye ederim.