GetYourGuide

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
23 TOPLAM İNDİRME
4.3 MB DOSYA BOYUTU

GetYourGuide uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdan kolayca ilgi çekici yerleri bulabilir ve rezervasyonunuzu yaptırabilirsiniz.

GetYourGuide uygulaması, Android kullanıcılarının yaşadıkları yerlerde veya gezdikleri, gördükleri yerlerde çevrelerinde bulunanları keşfetmek için kullanabilecekleri ücretsiz araçlar arasında yer alıyor ve dünyanın her yanından herkesin ilgisini çekebilecek enteresan konumlar hakkında tüm bilgileri sunabildiği için seveceğinize inanıyorum. Tüm bunları kolayca kullanılabilen bir arayüzden sunduğu için uygulama içerisinde dolaşırken bir sıkıntı yaşayacağınızı da sanmıyorum.

Ancak uygulamanın tek işlevi mekanlar ve konumlar hakkında bilgi vermek değil. O konumlara giriş için ihtiyaç duyacağınız biletler, rezervasyonlar gibi tüm gereklilikleri satın almanıza da olanak tanıması sayesinde sıra beklemeden, gişelerle uğraşmadan gezintinizi daha keyifli bir hale getirebiliyorsunuz.

GPS desteğine sahip olan uygulama, otomatik olarak hangi konumda bulunduğunuzu tespit ediyor ve böylece çevrenizde bulunan tüm mekanlar konusunda otomatik öneriler sunabiliyor. Tabii ki dilerseniz içerisindeki arama araçlarından faydalanarak başka şehir ve coğrafyalara dair bilgiler de bulabiliyorsunuz.

Henüz gidemeyeceğiniz ancak bir kenarda saklamak isteyebileceğiniz konumlara dair bilgileri favorilerinize ekleyerek daha sonra inceleme imkanınız da var. Diğer GetYourGuide kullanıcılarının da mekanlara ve ören yerlerine dair yorumlarını ekleyebilmeleri sayesinde fikriniz olmayan yerler hakkında tavsiyeler de alabiliyorsunuz.

Eğer size yardımcı olabilecek bir rehber uygulama arayışındaysanız göz atmadan geçmemenizi öneriyorum.

Yiğit Ekim Demir

GetYourGuide

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME
15 MB DOSYA BOYUTU

GetYourGuide uygulaması sayesinde iPhone ve iPad cihazlarınızdan mekan ve konumlara dair rehber bilgileri edinebiliyorsunuz.

GetYourGuide uygulaması, iPhone ve iPad kullanıcılarının mobil cihazlarını kullanarak kolayca çevrelerindeki ilginç mekan ve gezilecek yerleri bulabilecekleri, aynı zamanda buralara dair bilet, rezervasyon gibi işlemleri tamamlayabilecekleri ücretsiz uygulamalar arasında yer alıyor. Dünyanın her yanındaki konumları kapsadığı için kullanırken hem kendi yaşadığınız şehri keşfetmek hem de gezilerinizdeki ilginç yerleri bulmak için tüm fırsatları değerlendirebiliyorsunuz.

Elbette uygulamanın GPS desteği bu konuda sizlere oldukça yardımcı olacaktır. Zira GPS ile konum belirlemeyi açtıktan sonra hemen çevrenizdeki ilginizi çekebilecek yerler uygulama tarafından sunuluyorlar ve o konumlara dair diğer kullanıcıların yorumlarını da inceleyebiliyorsunuz.

İlginizi çeken mekanın rezervasyon ya da bilet gerektirmesi halinde bunları da yine uygulama üzerinden satın almak mümkün. Dolayısıyla sıra beklemeden veya gişelerle uğraşmadan hemen biletlerinizi temin etmek çok kolay bir hale geliyor.

Eğer beğendiğiniz yerleri hemen ziyaret etme imkanınız yoksa fakat daha sonra yeniden hatırlamak istiyorsanız favorilerinize ekleyerek saklama olanağınız da var. Eğer henüz gitmediğiniz bir şehir ya da konum hakkında bilgi almak istiyorsanız uygulamanın arama fonksiyonundan faydalanarak sizden uzaktaki yerler hakkında tüm detayları öğrenmek de elinizde.

Tatilini renklendirmek yahut yaşadığı yeri daha iyi tanımak isteyenler için denenebilecek güzel uygulamalardan birisi olduğunu düşünüyorum.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Outings

    Outings uygulaması ile yeni yerler keşfetmek için seyahat planlarınızı oluşturabilirsiniz.
  • Muğla Kent

    Muğla Kent uygulaması ile Muğla'da turistik yerleri kolayca keşfedebilirsiniz.
  • Sesli Gezi Rehberi

    Sesli Gezi Rehberi uygulamasıyla gezdiğiniz yerler hakkında bilgileri sesli olarak dinleyebilirsiniz.
  • Kampp

    Kampp uygulamasıyla Türkiye genelinde yeni kamp alanlarını keşfedebilirsiniz.
  • Avanos | Kapadokya

    Avanos | Kapadokya uygulaması ile Avanos'taki otelleri, gezilecek yerleri ve restoranları keşfedebilirsiniz.
  • Inviita

    Inviita uygulamasıyla dünya çapında binlerce şehri keşfe çıkabilirsiniz.
  • İzmir Tarih

    İzmir'in Tarihi Kent Merkezi'ni keşfedin.
  • Anadolujet'le Anadolu Cepte

    Anadolujet'le Anadolu Cepte uygulamasıyla birçok şehir için turistik gezi rehberine ulaşabilirsiniz.