Ghost Town Adventures: Mystery Riddles Game

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
32 TOPLAM İNDİRME
91 MB DOSYA BOYUTU

Gizli hazineleri bulmaya çalışacağız.

İki farklı mobil platformda ücretsiz olarak oynanan Ghost Town Adventures: Mystery Riddles Game mobil macera oyunları arasında yer alıyor.

Oldukça sağlam grafik açılarına sahip olan yapımda büyüleyici bir hikaye yer alıyor. Tehlikeli düşmanlarla dolu bir atmosferde bize verilen görevleri yapacağımız oyunda gizli nesneleri de bulmaya çalışacağız. Nefes kesici sahnelerin yer aldığı yapımda gerilim dolu anlar da bizleri bekliyor olacak. Çeşitli ana ve yan görevler ile desteklenen yapımda oyuncular hazineleri bulmaya çalışırken çeşitli tehlikeler ile de karşı karşıya gelecekler. İki farklı mobil platformda ücretsiz yayınlanması ile kısa sürede milyonlara ulaşan yapım, günümüzde 10 milyondan fazla oyuncu tarafından oynanmaktadır.

Google Play’de oyuncular Ghost Town Adventures: Mystery Riddles Game’i 4.4 gibi bir inceleme skor puanı ile değerlendirdiler.

Doğukan Çağlakpınar

Ghost Town Adventures: Mystery Riddles Game

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME
436.4 MB DOSYA BOYUTU

Gizli hazineleri bulmaya çalışacağız.

10 milyondan fazla oyuncu tarafından ücretsiz olarak iki farklı mobil platformda oynanan Ghost Town Adventures: Mystery Riddles Game mobil macera oyunları arasında yer alıyor.

Google Play’de oyuncular tarafından 4.4 gibi bir inceleme skor puanı ile değerlendirilen Ghost Town Adventures: Mystery Riddles Game kaliteli grafik açılarına ek olarak zengin içeriği ile oyuncular tarafından oldukça beğenildi. Ücretsiz yayınlanması ile oyuncuların ilgisini çeken ve kısa sürede milyonlara ulaşan yapım günümüzde 10 milyondan fazla oyuncu tarafından ilgiyle oynanmaya devam ediyor.

Kovalim imzası ile geliştirilen ve yayınlanan oyunda gizli nesneleri bulmak isterken çeşitki korku sahneleri ile de karşılaşacağız. Gerilim dolu altyapısı ile bizleri fantastik bir hikaye moduna götürecek olan oyun, ilgiyle oynanmaya devam ediyor.

İyi oyunlar dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Ghost Town Adventures

    Ghost Town Adventures, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir macera oyunudur.
  • Ravenhill: Hidden Mystery

    Macera dolu eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.
  • Mystery Manor: hidden objects

    Dedektif rolüne bürüneceğiz.
  • Mystery Trackers: Paxton Creek Avenger

    Gizemleri ortaya çıkarmaya çalışacağız.
  • Mystery of the Ancients Deadly Cold

    Sırlarla dolu mekanlarda kayıp eşyaların izini sürebileceğiniz macera dolu bir oyundur.
  • Stormhill Mystery: Family Shadows

    Gizemli mekanlarda dolaşarak gizli nesneleri bulmak için araştırmalar yapabileceğiniz macera dolu bir oyundur.
  • Jungle Adventures 2

    Renkli bir dünyaya dalacağız.
  • My Town APK

    My Town APK, kalabalık ve mutlu bir ailenin yaşamına dahil olduğunuz Android oyunu. Çocuk oyunları arasında oldukça popüler ve ücretsiz!