Gitar Amfi & Efekt - Deplike

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
359 TOPLAM İNDİRME

Gitar Amfi & Efekt - Deplike cep amfisi olarak kullanabileceğiniz bir uygulamadır

Gitar Amfi & Efekt - Deplike eğer elektro gitar çalışıyorsanız en büyük dertlerinizi çözebilen, bir gitar amfisi işlevi görerek size farklı gitar efektleri sunan bir mobil uygulama olarak tanımlanabilir.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz Gitar Amfi & Efekt - Deplike, amfi ve gitar pedalı gibi ekipmanlarınızı yanınızda taşıma derdine son verebiliyor. Mobil cihazınıza Gitar Amfi & Efekt - Deplike yükledikten sonra USB OTG kablolarını kullanarak gitarınızı ses sistemlerine bağlayabiliyor ve dilediğiniz efekti vererek gitar çalma keyfini yaşayabiliyorsunuz.

İçinde kullanışlı ek özellikler de bulumakta. Gitar akort etme işi için Gitar Amfi & Efekt - Deplike'da bir tuner yer alıyor. Ayrıca metronom da çalışmalarınızda ve egzersizlerinizde size büyük kolaylık sağlıyor.

Gitar Amfi & Efekt - Deplike içinde 12 gitar amfisi, 1 bas gitar ve 1 akıstik gitar amfisi bulunuyor, bu amfilerin 2 tanesi ücretsiz olarak sunuluyor, geri kalanları uygulama içi satın alım işlemiyle açılabiliyor.

Can Erdil Şentürk

Gitar Amfi & Efekt - Deplike

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
114 TOPLAM İNDİRME
60.2 MB DOSYA BOYUTU

Gitar Amfi & Efekt - Deplike çeşitli gitar amfileri ve efektleri içeren bir mobil uygulamadır

Gitar Amfi & Efekt - Deplike eğer elektro gitar çalıyorsanız ve yanınızda gitar amfisi ve gitar pedalı gibi ekipmanlar taşımak dert oluyorsa bu derdinize çözüm olabilecek bir mobil gitar ekipmanları simülatörü.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz bir uygulama olan Gitar Amfi & Efekt - Deplike temel olarak, elektro gitarınızla bağlantı kurarak reverb ve AutoWah gibi çeşitli gitar efektlerini gerçek zamanlı olarak uygulamanıza izin veriyor. Bu sayede sadece telefon veya tabletinizi yanınızda bulundurarak amfi, pedal gibi ekipmanları taşıma derdinden kurtuluyorsunuz.

Gitar Amfi & Efekt - Deplike'ın içinde birçok kullanışlı ek özellik de bulunuyor. Uygulamadaki tuner aracını kullanarak gitar akort etme işini dijital olarak gerçekleştirebiliyorsunuz. Bunun yanında metronom ile gitar egzersizlerinizi sistematik bir şekilde yapabiliyorsunuz.

Gitar Amfi & Efekt - Deplike içindeki amfilerin belli bir kısmı ücretsiz, geri kalan amfileri açmak için ise uygulama içi satın alım işlemi yapmanız gerekiyor.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Fender Guitar Tuner

    Fender Guitar Tuner uygulamasıyla gitarınızı kolayca akort edebilirsiniz.
  • Pano Tuner

    Pano Tuner uygulaması ile enstrümanlarınızı hızlı ve doğru bir şekilde akort edebiliyorsunuz.
  • SmartChord

    SmartChord ile hem pratik hem de eğitim için sunulan birçok aracı kullanabilirsiniz.
  • Pro Guitar Tuner

    Telli enstrümanlarınız varsa Pro Guitar Tuner uygulamasından yararlanarak akort işlemini kolaylıkla yapabilirsiniz.
  • BOSS Tuner

    Telli enstrümanlarınızı BOSS Tuner uygulamasıyla kolayca akort edebilmeniz mümkün.
  • DaTuner

    DaTuner uygulaması ile enstrümanlarınızı kolaylıkla akort edebilirsiniz.
  • Pitched Tuner

    Pitched Tuner uygulamasını kullanarak çeşitli enstrümanlarınızı kolayca akort edebilirsiniz.
  • Portatif Piyano Gitar Kanun

    Portatif Piyano Gitar Kanun ile batı müziği ve Türk Müziği enstümanlarını çalabilirsiniz