Glyph Quest Chronicles

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME

Glyph Quest Chronicles, her yeni bölümünde sizi yeni bir maceraya götürecek olan oldukça zevkli bir bulmaca oyunudur.

Bulmaca oyunu ile gizemi birleştiren Glyph Quest Chronicles, Android platformundan ücretsiz olarak indirebileceğiniz bir mobil oyundur. Oyunda her yeni bölümde farklı maceralara ulaşacak ve oldukça eğleneceksiniz.

Glyph Quest Chronicles, klasik bulmaca oyunlarından farklı olarak bloklar erittiğinizde sizi savaşa dahil ediyor. Oyunda sihirbaz karakterleriniz ile birlikte düşmanlarla savaşmalısınız. Glyph Quest Chronicles oyununda erittiğiniz bloklara dikkat edin!

Glyph Quest Chronicles oyununda birbirinden farklı karakterler bulunuyor. Bu karakterler ile birlikte oldukça zorlu bir savaşa gireceksiniz. Yalnız bahsettiğimiz savaş düşündüğünüz şekilde olmayacak. Bu savaşta güçlü olan değil zeki olan kazanacak. Glyph Quest Chronicles oyununda sizin karakterlerinizi rahatsız eden canlıları blokları eriterek püskürtmelisiniz. Bu savaşta en büyük görev size düşüyor. Oyundaki blokları dikkatli olarak eritmeli ve güzel bir taktik bularak saldırmalısınız.

Oyunda yer alan ve büyülü olan blokları eritmek oldukça kolay. Fakat bu blokları çoğunluğuna ve şekline bağlı olarak taktiksel olarak eritmeli ve daha güçlü ataklar yapmalısınız. Oldukça zevkli bir oyun olan Glyph Quest Chronicles, boş zamanlarınızda oynadığınız bir numaralı oyun olacak. Başta size biraz karışık gelecek olan bu oyunu zamanla çözecek ve ustası olacaksınız.

Uğur Sağlam

Glyph Quest Chronicles

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
240 MB DOSYA BOYUTU

Glyph Quest Chronicles, oldukça büyülü sırlarla dolu bölümlerde düşmanlarla savaşmanızı ve taktiksel olarak bölümleri geçmenizi amaçlayan bir bulmaca oyunudur.

Klasik bulmaca oyunlarına alışmış olabilirsiniz. Fakat Glyph Quest Chronicles oyunu ile birlikte bulmaca oyunu anlayışınız değişecek. Oldukça zevkli ve eğlenceli bir oyun olan Glyph Quest Chronicles, blokları eritmenizin dışında düşmanlarla savaşmanızı istiyor.

Glyph Quest Chronicles oyununda her bölümde yeni bir düşmanla karşılaşacaksınız. Bu oyunda düşmanları güçlü olan değil zeki olan yenecek. Bu yüzden oyunu oynarken kendinize strateji belirlemeli ve zekice hamle yapmalısınız. Oyunda petek şeklinde bir cismin içerisinde bulunan blokları eritmeniz gerekiyor. Eritme şeklinize göre oyunda bulunan karakterlerinize sihir veriliyor. Bu sihirle düşmana saldıran karakteriniz onun canını azaltmaya ve onu yenmeye çalışıyor. Oldukça zor gözüküyor değil mi? Korkmayın siz bu sorunun üstesinden gelebilirsiniz.

Glyph Quest Chronicles oyununda farklı karakterler ve zorlu düşmanlar ile birlikte büyük bir maceraya gireceksiniz. Bu yüzden oyunu indirmeden önce kendiniz hazırlamalı ve bu oyunda bulunan tüm bölümleri geçebileceğinize inanmalısınız. 

Gerilim dolu müzikleri ve oldukça profesyonel bir şekilde hazırlanmış grafikleri ile birlikte Glyph Quest Chronicles oyunu oldukça hoşunuza gidecek. Hemen şimdi Glyph Quest Chronicles oyununu indirin ve eşsiz bir maceraya atılın. İyi eğlenceler!

Uğur Sağlam

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Marvel Puzzle Quest

    Marvel Puzzle Quest mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur
  • Marble Viola's Quest

    Marble Viola's Quest oyununda bulunan tüm topları patlatın ve yeni bölümlere geçmeye çalışın.
  • Troll Face Quest: Horror 3

    Troll Face Quest: Horror 3 Android oyununda trollük yaparak bulmacaları çözmeye çalışıyorsunuz.
  • Disney Princess Majestic Quest

    Disney Princess Majestic Quest (Disney Prenses Sihirli Macera) Android oyunu
  • Jewels Temple Quest

    Jewels Temple Quest, Android işletim sistemi kullanan telefon ve tabletler üzerinde çalışan bir bulmaca oyunudur.
  • Evolve: Hunters Quest

    Evolve: Hunters Quest, E3'ün en iyilerinden Evolve üzerine kurulmuş kaliteli bir bulmaca savaş oyunu.
  • Troll Face Quest Video Memes

    Troll Face Quest Video Memes mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur
  • Sudoku Quest

    Sudoku Quest Free, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur.