Go Escape

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
23 TOPLAM İNDİRME
20 MB DOSYA BOYUTU

Farklı düzeneklerin arasından topu ilerleterek çıkış yolunu bulabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Bir top aracılığı ile çeşitli engellerin yer aldığı parkurlarda yarışarak çıkış yolunu arayacağınız ve eğlenceli anlar yaşayacağınız Go Escape, Bir milyondan fazla oyun tutkunu tarafından tercih edilen ve her geçen gün daha fazla oyuncu kitlesine ulaşan sıra dışı bir oyundur.

Sade ve göz yormayan grafikleri ile dikkat çeken bu oyunda yapmanız gereken tek şey, topu kontrol ederek engellerden kurtarmak ve çıkış yollarına ulaşarak bölümleri başarıyla tamamlamaktır. Oyunda mavi, pembe ve krem rengi arka fonlar kullanılmıştır. Siyah çizgiler ile tasarlanmış parkurlarda yarışarak topu hedefe ulaştırmalı ve seviye atlayarak sonraki bölümlerin kilidini açmalısınız. Hızlı düşünme ve uygulama kabiliyetlerinizi geliştirebileceğiniz sürükleyici bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda, topu engellemek için tasarlanmış onlarca farklı tuzak yer almaktadır. Düz çubuklar ve daireler üzerinde bulunan dikenlerden topu kurtararak yolunuza devam etmeli ve parkurları tamamlamalısınız.

Hem Android, hem de İOS sürümleri ile iki farklı platformda hizmet veren Go Escape, ücretsiz oalrak ulaşabileceğiniz kaliteli bir oyun olarak öne çıkıyor.

Doğukan Çağlakpınar

Go Escape

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME
39.6 MB DOSYA BOYUTU

Farklı düzeneklerin arasından topu ilerleterek çıkış yolunu bulabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan rahatlıkla ulaşabileceğiniz ve sürükleyici bölümleri sayesinde sıkılmadan oynayabileceğiniz Go Escape, bir topu yönlendirerek çeşitli engellerin arasından geçirebileceğiniz ve çıkış yolunu bulmak için mücadele edeceğiniz eşsiz bir oyundur.

Basit ve gözü yormayan grafik tasarımı ile oyun tutkunlarına sıra dışı bir deneyim sunan bu oyunda amaç, farklı düzenekler üzerinde bulunan bir topun kontrolünü sağlayarak, tuzaklardan kurtulmak ve parkurları tamamlamaktır. Oyunda bulunan arka fonlar mavi, pembe ve krem renginden tasarlanmıştır. Siyah çizgiler aracılığı ile oluşturulan düzeneklerin yer aldığı zorlu parkurlarda yarışarak hedefe ulaşmalı ve bölümleri başarıyla sonuçlandırarak seviye atlamalısınız.

Oyunda, topu engellemek ve patlatmak için hazırlanmış birçok farklı tuzak yer almaktadır. Düz çubuklar, asansörler ve dairelerin üstünde bulunan dikenli tuzaklardan topu korumalı ve çıkış yoluna ulaşmalısınız.

Milyonlarca oyun severin vazgeçilmezi olan ve gün geçtikçe daha fazla oyuncunun ilgisini çekmeyi başaran Go Escape, hiçbir ücret ödemeden cihazlarınıza kurabileceğiniz ve eğlenceli anlar geçirebileceğiniz keyif verici bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Go Fish

    Balık avlama konusunda yeteneklerimizi sergileyeceğiz.
  • Go Fish: Jurassic Pond

    Okyanuslarda balık avlayacağız.
  • Fisherman Go

    Eğlenceli bir balık tutma oyunu oynayacağız.
  • Piggy GO

    Gerçek zamanlı dünya turuna çıkacağız.
  • Picture Book Escape Game

    Yüzlerce resmin ve objenin arasından ipuçlarına ulaşarak çıkış yolunu arayacağınız eşsiz bir oyundur.
  • Mr. Go Home

    Çeşitli engelleri aşarak ve yüksek duvarlardan atlayarak hedefe doğru yol alacağınız eğlenceli bir oyundur.
  • Dragon Escape

    Çeşitli engel ve tuzakların yer aldığı keyifli bir kaçış oyunudur.
  • Survival: Man vs. Wild - Island Escape

    Adada hayatta kalmaya çalışacağız.