Golem Rage

x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME
97 MB DOSYA BOYUTU

Zevkli zamanlar geçirebileceğiniz harika bir arcade oyunudur.

Golem Rage, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir arcade oyunu olarak dikkat çekiyor. Zorlu bölümlerin üstesinden gelmeniz gereken oyunda hayatta kalma mücadelesi veriyorsunuz.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz eşsiz bir mobil arcade oyunu olarak karşımıza çıkan Golem Rage, zorlu görevleri tamamlayarak yüksek puanlara ulaşmaya çalıştığınız bir oyundur. Bağımsızlık savaşı verdiğiniz oyunda düşmanların üstesinden geliyor ve kötü niyetli şövalyeleri yok ediyorsunuz. Harika zamanlar geçirebileceğiniz oyunda son derece dikkatli olmanız gerekiyor. Birbirinden heyecanlı ortamlarda geçen oyunda sürükleyici bir atmosfer bulunuyor. Birbirinden zorlu düşmanlarla mücadele edebileceğiniz oyunda kolay kontroller bulunuyor. Aksiyon ve macera dolu bölümleriyle de müptelası olabileceğiniz oyunda yüksek kaliteli grafikler bulunuyor.

Golem Rage oyununu Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Golem Rage

x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME

Keyifli zamanlar geçirebileceğiniz harika bir mobil arcade oyunu

Golem Rage, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz keyifli bir aksiyon ve macera oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Hayatta kalma mücadelesi verdiğiniz oyunda sürükleyici bir atmosfer yer alıyor.

harika bir arcade oyunu olarak dikkat çekiyor. Zorlu bölümlerin üstesinden gelmeniz gereken oyunda hayatta kalma mücadelesi veriyorsunuz. Heyecanı yüksek bir atmosferde düşmanlarınızla mücadele ediyor ve harika zamanlar geçirebiliyorsunuz. Reflekslerinizi sınamanız gereken oyunda son derece dikkatli olmanız gerekiyor. Aksiyon ve macera dolu bölümleriyle de müptelası olabileceğiniz bir atmosfer sunan Golem Rage, mutlaka telefonlarınızda olması gereken bir oyundur. Zorlu düşmanlarla mücadele edebileceğiniz oyunda eşsiz bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. Yüksek kaliteli grafikleri ve zorlu görevleriyle Golem Rage oyununu mutlaka denemelisiniz. Eğer bu tarz oyunları seviyorsanız Golem Rage tam size göre.

Golem Rage oyununu iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Bridge.io

    Arcade bulmaca karışımı süper zor bir oyun
  • Stack Ball 3D APK

    Stack Ball 3D APK Android oyununda topla platformu yıkarak ilerliyorsunuz. Platform yıkmaca oyunu oynaması ücretsiz ve internetsiz oynanabiliyor.
  • Gibbets: Bow Master

    Mobilde en çok oynanan ok atma oyunu
  • Pen Run

    Çizime odaklı süper eğlenceli beceri oyunu
  • Sausage Flip

    Sosis karakterlerle zıplayarak ilerlediğiniz eğlence dolu bir mobil oyun
  • Icy Bounce

    Batan bloklar üzerinde zıplayarak ilerliyorsunuz.
  • FLO Game

    Top oyunları arasında en ilginci
  • Sky Ball

    Ketchapp'ın yeni top oyununda havada uçuyoruz.