Golfmaster

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
52 TOPLAM İNDİRME
95 MB DOSYA BOYUTU

Eşsiz deneyim sunan bir beceri oyunu

Golfmaster, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir beceri oyunu olarak dikkatimizi çekiyor. Renkli atmosferi ve sürükleyici etkisiyle dikkat çeken oyunda eğlenceli bir deneyim yaşayabiliyorsunuz.

Boş zamanalarınızda oynayabileceğiniz bir golf oyunu olan Golfmaster, golf topunu olabildiğince uzağa fırlatıp puanlar kazanmaya çalıştığınız bir oyundur. Zorlu seviyelerin yer aldığı oyunda eğlenceli bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. Maceradan maceraya atılabileceğiniz oyunda dikkatli olmalı ve tüm seviyeleri tamamlamalısınız. Beğenerek oynayabileceğinizi düşündüğüm oyunda farklı karakterleri de kontrol edebiliyorsunuz. Basit bir oynanışa sahip olan oyunda tek yapmanız gereken topu fırlatmak ve deliğe sokmak. Renkli grafikleri ve atmosferiyle dikkat çeken oyunda işiniz bir hayli zor.

Golfmaster oyununu Android cihazlarınızda ücretsiz olarak oynayabilirsiniz.

Murat İşçi

Golfmaster

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME
254 MB DOSYA BOYUTU

Beğenerek oynayabileceğinizi düşündüğüm bir beceri oyunu

Golfmaster, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz keyifli bir beceri oyunu olarak dikkatimizi çekiyor. Eğlenceli bir deneyim yaşayabileceğiniz oyunda zorlu seviyelerin üstesinden gelmeniz gerekiyor.

Beğenerek oynayabileceğinizi düşündüğüm Golfmaster, renkli grafikleri ve sürükleyici etkisiyle karşımıza çıkıyor. Zorlu seviyelerle donatılmış olan oyunda basit bir oynanış yer alıyor. Oyunda tek yapmanız gereken topu deliğe sokmalı ve altınları toplamalısınız. Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz oyunda farklı karakterleri de kontrol edebiliyorsunuz. Renkli grafikleri ve atmosferiyle dikkat çeken oyunda işiniz bir hayli zor. Çocukların da beğenerek oynayabileceğini düşündüğüm oyunda eğlenceli bir atmosfer yer alıyor. Eğlenceli ses efektleri ve grafikleriyle Golfmaster sizleri bekliyor.

Golfmaster oyununu iOS cihazlarınızda ücretsiz olarak oynayabilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Bridge.io

    Arcade bulmaca karışımı süper zor bir oyun
  • Stack Ball 3D APK

    Stack Ball 3D APK Android oyununda topla platformu yıkarak ilerliyorsunuz. Platform yıkmaca oyunu oynaması ücretsiz ve internetsiz oynanabiliyor.
  • Gibbets: Bow Master

    Mobilde en çok oynanan ok atma oyunu
  • Pen Run

    Çizime odaklı süper eğlenceli beceri oyunu
  • Sausage Flip

    Sosis karakterlerle zıplayarak ilerlediğiniz eğlence dolu bir mobil oyun
  • FLO Game

    Top oyunları arasında en ilginci
  • Sky Ball

    Ketchapp'ın yeni top oyununda havada uçuyoruz.
  • Souptastic!

    Android oyununu yemek yapmayı sevenlere tavsiye ederim.