Govego

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
645 TOPLAM İNDİRME
2.5 MB DOSYA BOYUTU

Yurtiçinde hava, kara ya da deniz yoluyla yapacağınız seyahatlerin biletlerini daha uygun bir fiyatla satın alabilirsiniz.

Govego uygulamasıyla kara, hava ve deniz yoluyla ulaşım sağlayan firmaların biletlerini tek bir platform üzerinden kolayca satın alabilirsiniz.

Türkiye’nin her köşesine ulaşan 80’den fazla otobüs firmasının biletlerini ekstra ücret ödemeden ve hatta zaman zaman gerçekleştirilen kampanyalar ile birlikte daha ucuz bir şekilde satın alabilirsiniz. Bilet satın almak için seyahatin hangi şehirler arasında gerçekleştirileceğini seçip, tarih seçimi yaptıktan sonra listelenen firmaların biletlerine ulaşabilirsiniz. Otobüs firmalarının seferlerini karşılaştırmalı olarak sorgulayabilir, daha önceden satın aldığınız bilet bilgilerini görebilir, bilet satış, rezervasyon ve iptal işlemlerinizi güvenle ve kolay bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

Govego’nun Android uygulamasında bilet satın alabileceğiniz firmalar ise şu şekilde: Metro Turizm, Nilüfer Turizm, Ulusoy Turizm, Varan Turizm, Kamil Koç, Pamukkale Turizm, Anadolu Ulaşım, Kent Turizm gibi firmalardan otobüs bileti, İDO ve BUDO firmalarından feribot ve deniz otobüsü biletleri, THY, Pegasus, Atlas Jet gibi firmalardan ise uçak bileti satın alabilirsiniz.

Volkan Yılmaz

Govego

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
36 TOPLAM İNDİRME
10.5 MB DOSYA BOYUTU

Govego uygulaması ile 80'i aşkın firmaya ait otobüs biletlerini en uygun fiyatlarla, hızlı ve güvenli bir şekilde satın alabilirsiniz.

Govego uygulamasıyla iOS işletim sistemli cihazlarınız üzerinden, otobüs biletlerinizi en uygun fiyata bulabilirsiniz.

Tüm otobüs firmalarına ait seferlere ulaşabileceğiniz Govego uygulaması, biletlerinizi hızlı ve güvenli bir şekilde almanızı kolaylaştırıyor. Ayrıca, uygulamayı kullanan kullanıcılara özel uygulanan dönemsel indirimler ve kampanyalar sayesinde, normalden daha ucuza otobüs bileti satın alabilmeniz de mümkün.

Gerçekleştireceğiniz seyahat için en ucuz bilet satan firmaları tek tek aramaktan kurtaran Govego uygulaması, 3DS Güvenli Ödeme Sistemi ile güvenle alışveriş yapmanızı sağlıyor. Uygulama üzerinden satın almış olduğunuz biletlerinizle ilgili önceki işlemleri de inceleyebileceğiniz uygulamada, ücretsiz online iade yapma hakkınız da bulunuyor.

Govego uygulaması üzerinden yakında; İDO, BUDO, feribot, vapur, deniz otobüsü ve tren seferleri sorgulamaları yapıp, THY, Atlas Jet ve Pegasus gibi hava yolu firmalarının biletlerini de iPhone ve iPad cihazlarınız üzerinden satın alabileceksiniz.

Uygulama üzerinden bilet alabileceğiniz firmalar şunlar; Metro Turizm, Ulusoy Turizm, Varan Turizm, Nilüfer Turizm ve Balıkesir Uludağ Turizm gibi 80’i aşkın seçkin otobüs firması.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Outings

    Outings uygulaması ile yeni yerler keşfetmek için seyahat planlarınızı oluşturabilirsiniz.
  • Muğla Kent

    Muğla Kent uygulaması ile Muğla'da turistik yerleri kolayca keşfedebilirsiniz.
  • Sesli Gezi Rehberi

    Sesli Gezi Rehberi uygulamasıyla gezdiğiniz yerler hakkında bilgileri sesli olarak dinleyebilirsiniz.
  • Kampp

    Kampp uygulamasıyla Türkiye genelinde yeni kamp alanlarını keşfedebilirsiniz.
  • Avanos | Kapadokya

    Avanos | Kapadokya uygulaması ile Avanos'taki otelleri, gezilecek yerleri ve restoranları keşfedebilirsiniz.
  • Inviita

    Inviita uygulamasıyla dünya çapında binlerce şehri keşfe çıkabilirsiniz.
  • İzmir Tarih

    İzmir'in Tarihi Kent Merkezi'ni keşfedin.
  • Anadolujet'le Anadolu Cepte

    Anadolujet'le Anadolu Cepte uygulamasıyla birçok şehir için turistik gezi rehberine ulaşabilirsiniz.