Grand Battle Royale

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
923 TOPLAM İNDİRME

Güçlü silahları kontrol edebileceğiniz bir aksiyon oyunu

Grand Battle Royale, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Nefes kesen savaş sahnelerine sahip olan oyunda yeteneklerinizi konuşturuyor ve dünyanın dört bir yanındaki oyunculara meydan okuyorsunuz.

Becerilerinizi geliştirebileceğiniz bir aksiyon oyunu olan Grand Battle Royale, dünyanın dört bir yanındaki oyuncularla mücadele edebileceğiniz bir oyundur. Geniş bir savaş arenasında geçen oyunda rakiplerinizi alt etmeli ve lider olmalısınız. Birbirinden güçlü silahları da kontrol edebileceğiniz oyunda piksel tarzı grafikler yer alıyor. Rengarenk grafikleri ve bağımlılık yapıcı etkisiyle dikkat çeken oyunda son derece dikkatli olmanız gerekiyor. Zorlu bir mücadele oyunu olarak nitelendirebileceğim Grand Battle Royale ile keyifli bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. Yoğun bir mücadele ortamı sunan oyunda işiniz bir hayli zor. Ayakta kalan son adam olmak için mücadele edebileceğiniz oyunda gelişmiş taktikler kullanmalısınız. İnternet bağlantısı gerektiren oyunda mükemmel bir atmosfer bulunuyor. Savaş oyunu sevenlerin mutlaka denemesi gereken Grand Battle Royale'ı sakın kaçırmayın.

Grand Battle Royale oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Grand Battle Royale

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
185 TOPLAM İNDİRME
205.5 MB DOSYA BOYUTU

PUBG mobil benzeri oyunlar arasında.

Grand Battle Royale: Pixel War, PUBG mobil benzeri oyun arayanlara tavsiye edeceğim yapımların başında geliyor.

Piksel görsellere sahip oyunda PUBG’de olduğu gibi ıssız bir yere paraşütünüzle iniş yapıyor ve sonrasında çevreyi keşfe çıkıyorsunuz. Tüm binalara girip çıkarak silah olarak kullanabileceğiniz bir şeyler bulmaya çalışıyorsunuz. Binalara girerken dikkatli olmanızda ve açık alanda fazla gezmemenizde fayda var. Rakiplerinizin sizden daha hızlı olabileceğini aklınızda bulundurarak hareket edin. Silahları (farklı tüfek ve tabancalar mevcut) bulduğunuzda da arkanızı kollayarak düşmanla kapışın. Unutmayın, güvenli bölgenin içinde kalmayı başarmalı ve tüm düşmanları temizlemelisiniz.

Grand Battle Royale: Pixel War Özellikleri:

  • Neşeli piksel karakterler olarak savaşın ve oyun tarzınızı gösterin.
  • Dünyanın dört bir köşesinden oyunculara karşı mücadele edin.
  • Daha fazla silah bularak hayatta kalma şansınızı artırın.
  • Piksel silahları toplayın, savaşa dalın.
  • Güvenli bölgede kalın ve tüm düşmanları yok edin.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Zooba APK

    Zooba APK Android battle royale oyunu hayvanat bahçesinde geçiyor. MOBA ve Battle Royale öğelerini birleştiren süper eğlenceli bir Android oyunu bizlerle!
  • Blood Rivals

    Zevkli ve nefes kesen bir Battle Royale oyunu
  • Conflict.io

    35 kişinin hayatta kalmak için mücadele ettiği battle royale oyunu
  • Battlelands Royale APK

    Battlelands Royale APK, PUBG Mobile ve benzeri oyunları sevenler için öneririz. Android için battle royale oyunu oynaması ücretsizdir.
  • AXES.io APK

    AXES.io APK, balta ve çeşitli silahları kullanarak hayatta kalmaya çalıştığınız battle royale oyunu. AXES.io APK Android oyunu online ve internetsiz oynanabiliyor.
  • Bullet League

    Tek ve ilk Battle Royale 2 boyutlu platform
  • ZOBA: Zoo Online Battle Arena

    Harika deneyim sunan bir mobil aksiyon oyunu
  • PIXEL'S UNKNOWN BATTLE GROUND

    Piksel görselli battle royale oyunu