Great Battles Medieval

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME
3.8 MB DOSYA BOYUTU

Ortaçağın güçlü imparatorluklarını yöneterek stratejik savaşlara katılacağınız sürükleyici bir oyundur.

Ortaçağın en büyük imparatorluğunu kurarak güçlü bir ordu oluşturacağınız ve nefes kesen ganimet savaşları yaparak ülkenizi geliştireceğiniz Great Battles Medieval, mobil platformda strateji oyunları arasında bulunan ve ücretsiz olarak hizmet veren kaliteli bir oyundur.

Etkileyici grafikleri ve birbirinden güzel onlarca savaş müziği ile oyunculara eşsiz bir deneyim yaşatan bu oyunda yapmanız gereken, ortaçağda yer almış birbirinden güçlü onlarca imparatorluktan dilediğinizi seçerek ordusunu komuta etmek ve etrafınızdaki ülkelerle savaşarak imparatorluğunuzun sınırlarını genişletmek için mücadele etmektir.

Boş bir arazi ve birkaç işçiyle başlayarak verilen görevleri tamamlamalı ve asker satın alarak ordunuzu güçlendirmelisiniz. Kışla, maden, han ve daha onlarca bina inşa ederek ülkenizi geliştirebilir ve savaşlardan elde edeceğiniz ganimetleri kullanarak ordunuzdaki asker sayısını artırabilirsiniz.

Atlı, kılıçlı, baltalı ve daha onlarca farklı silahı kullanabilen güçlü askerleri yöneterek stratejik savaşlarda rol alacağınız eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.

Android ve İOS işletim sistemine sahip tüm cihazlardan sorunsuz bir şekilde oynayabileceğiniz Great Battles Medieval, geniş bir kitleye hitap eden sürükleyici bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

Great Battles Medieval

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME

Ortaçağın güçlü imparatorluklarını yöneterek stratejik savaşlara katılacağınız sürükleyici bir oyundur.

Hem Android, hem de İOS sürümleri ile farklı platformlardan ücretsiz olarak oyun severlerin hizmetine sunulan Great Battles Medieval, ortaçağ imparatorluklarından dilediğinizi seçerek strateji savaşlarına katılacağınız ve güçlü bir ordu kurarak rakiplerinize diz çöktüreceğiniz sürükleyici bir oyundur.  

Strateji oyunları kategorisinde kendisine yer bulan ve kaliteli grafiklerle donatılan bu oyunda amaç, farklı özelliklere ve silahlara sahip yüzlerce askerden kurulu dev bir ordu oluşturmak ve ticarete atılarak ülke ekonomisini dengede tutmaktır.  Bir zamanlar ortaçağın en güçlü imparatorlukları olan ve askeri güçleriyle dünyaya kafa tutan birçok ülkenin yer aldığı eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda at biniciler, kılıç şövalyeleri, okçular, balta ve mızrak atıcılar, topçular, silahlı süvariler ve daha onlarca farklı askerden oluşan kalabalık ordu grupları bulunmaktadır. Dilediğiniz askerlerden oluşturacağınız güçlü bir orduyu komuta ederek stratejik planlar yapmalı ve savaşları en az kayıpla tamamlamalısınız.

Strateji oyunları arasında yer alan ve yarım milyondan fazla kullanıcı tarafından sevilerek oynanan Great Battles Medieval, bağımlısı olacağınız benzersiz bir oyun olarak öne çıkıyor.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Medieval Wars Free

    Ortaçağ imparatorluklarından dilediğinizi yöneterek dünyaya hükmedeceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Idle Medieval Tycoon

    Kendi imparatorluğumuzu kurmaya çalışacağız.
  • Lastday Clash: Heroes Battles

    Küresel savaşlara katılacağız.
  • Medieval Life

    Benzersiz görevleri başarmaya çalışacağız.
  • Monster Battles

    Birbirinden farklı canavarları eğitmeye çalışacağız.
  • Idle Medieval Town

    Idle temalı bir kasaba inşa etmeye çalışacağız.
  • Block Battles

    Onlarca farklı savaş kahramanı ile aksiyon dolu savaşlara katılabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Block Battles: Star Guardians

    Yüzlerce farklı savaş kahramanını kullanarak düşmanlarınızla aksiyon dolu savaşlar yapabileceğiniz kaliteli bir oyundur.