Grindr

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
136 TOPLAM İNDİRME

Grindr, Android cihazlar üzerinde kullanılabilecek bir sosyal ağ uygulamasıdır.

Grindr, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlar üzerinde kullanabileceğiniz bir sosyal ağ uygulamasıdır. Grindr, eşcinsel erkeklere hitap eden bir uygulamadır. 

196 ülkede milyonlarca kullanıcı olan bir uygulama olan Grindr ile isteklerinize göre aramalar yapabilir ve buluşmalar ayarlayabilirsiniz. Ücretsiz olarak kullanıcılarına hizmet eden uygulama ile popüler servisleri de kullanabilirsiniz. Konuştuğunuz kişileri görüntüleyebilir, mesajlaşma başlatabilir ve buluşma ayarlayabilirsiniz. Mesajlaşma sırasında konum gönderebilir ve aramalarınızı kişiselleştirebilirsiniz. Uygulamayı ilk indirdiğinizde ise kendi profilinizi oluşturmanız gerekiyor. Ayrıca uygulamayı premium sürüme yükseltebilir ve daha işlevsel özelliklere sahip olabilirsiniz. Grindr eğer ilgi alanınıza giriyorsa bu uygulama tam size göre.

Grindr uygulamasını Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Grindr

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
27 TOPLAM İNDİRME
48.6 MB DOSYA BOYUTU

Grindr, iOS cihazlar üzerinde kullanılabilecek bir sosyal ağ uygulamasıdır.

Grindr, iOS işletim sistemine sahip tablet ve telefonlar üzerinde kullanabileceğiniz bir sosyal ağ uygulamasıdır. Grindr, eşcinsel erkeklere hitap eden bir uygulamadır. 

Milyonlarca kullanıcısı bulunan bir uygulama olan Grindr ile isteklerinize kısa yoldan ulaşabilirsiniz. Ücretsiz olarak hizmet veren uygulama ile konum gönderebilir, mesajlaşma başlatabilir ve beğendiğiniz kişilerle buluşma ayarlayabilirsiniz. Ayrıca uygulama içi arama yapabilir ve kriter belirtebilirsiniz. Popüler servislere sahip olan Grindr'e giriş yaptığınızda ise kendi profilinizi oluşturmanız isteniyor. Uygulamayı premium versiyona yükselterek de kullanabilir ve aradıklarınıza kısa yoldan ulaşabilirsiniz. Grindr, ilgi alanlarınız ilgilendiren bir uygulama ise mutlaka deneyin.

Grindr uygulamasını iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Messenger

    Messenger uygulamasını kullanarak tüm sosyal medya uygulamalarını tek bir platformdan yönetebilirsiniz.
  • Yaay

    Yaay İndir (Android): Yaay Google Play'de yerli sosyal medya uygulaması olarak öne çıkıyor.
  • Mirket App

    Mirket App, ilgi alanlarınız ve gündem hakkında toplumun nabzını tutabileceğiniz bir sosyal medya uygulaması.
  • Parler

    Parler, eski ABD Başkanı Trump ile gündeme gelen Twitter benzeri mikroblog ve sosyal medya uygulaması. Parler, Android telefonlarda ücretsiz kullanılabilir.
  • Kwai

    Kwai uygulamasıyla Android cihazlarınızdan birbirinden eğlenceli videolar hazırlayabilirsiniz.
  • Smopin

    Smopin uygulamasıyla diğer kullanıcılarla birlikte ilginizi çeken ortak konular üzerine sohbet edebilirsiniz.
  • Qavun

    Qavun, Türkiye'den çıkan en başarılı Android için sosyal medya uygulaması olarak gösterilenler arasında olduğu gibi oldukça başarılı bir alt yapıyla çalışmaktadır.
  • Snapchat APK

    Snapchat APK, gençler arasında yaygın kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması. Mesaj, fotoğraf, ses ve video paylaşabildiğimiz popüler sosyal medya uygulamasıdır.