Groop

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
228 TOPLAM İNDİRME

Groop, Android için yazılı Türkçe grup konuşma (sohbet) uygulaması.

Groop, farklı konularda konuşmayı, sohbet etmeyi seven gençlerin bir araya geldiği sosyal platform. Hemen her konuda sohbetin döndüğü sosyal ağ uygulamasında grup sohbetleri 15 dakika süreyle gerçekleşiyor. Bot yok, sahte (fake) kullanıcılar yer almıyor.

Android platformunda da ücretsiz olan sosyal ağ uygulamasında sohbetler yazılı formatta. Gündem, teknoloji, spor, siyaset, yeme – içme, tamamen geyik… Bu uygulamada dilediğiniz konuda özgürce konuşma şansına sahipsiniz. Katıldığınız grupta 15 dakika boyunca söyleyeceklerinizi söyleyip başka bir grupta konuşmaya devam ediyorsunuz. Rahatsız edici mesajlarla karşılaştığınız anda bildirerek platformdan uzaklaştırıyorsunuz.

Çevrimdışı mesaj gönderme özelliği de sunan Groop, son derece basit kullanıcı arayüzüne sahip. Uygulamanın başlangıç ekranında direkt son konuşulanlar karşınıza çıkıyor. Kendiniz sohbet konusu açmak isterseniz + simgesine dokunuyorsunuz. Sohbet ekranında da üstte gruptaki kişiler ve kalan konuşma süreniz gösteriliyor. Bu arada sosyal ağ formatında olduğu için arkadaş ekleme de mevcut.

Erkan Calp

Groop

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
248 TOPLAM İNDİRME

Groop, farklı konularda 15 dakika süreli grup sohbetlere katıldığınız bir sosyal ağ uygulaması.

Groop, farklı konularda sınırlı süreli sohbetlere katılabildiğiniz bir sosyal ağ uygulaması. Teknoloji, spor, politika, geyik, yemek ve daha nice kategoride sizin gibi konuşmak isteyen kişilerle tanışıp 15 dakikalık grup sohbetlere katılabiliyorsunuz.

İlk olarak iOS platformunda karşımıza çıkan yazılı grup sohbet uygulaması Groop, Türkiye genelinde konuşmayı seven kişilerin buluştuğu bir platform. Gündem, eğlence veya tamamen geyik… Herkesin dilediği konuda özgürce konuşabildiği bu platformda tüm sohbetler 15 dakika süreyle sınırlandırılmış ki bence yeterli bir süre.

Bot ve sahte kullanıcıların yer almadığı uygulamanın arayüzü sosyal ağlardan çok farklı değil. Yorum beğenme, fotoğraf paylaşma, sohbeti bozan kişilerin engellenmesi, anlık bildirimler, beğeniye göre seviye sistemi… Bir sohbet uygulamasında aradığınız her şey Groop’ta mevcut. Unutmadan, platforma katılım ücretsiz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Messenger

    Messenger uygulamasını kullanarak tüm sosyal medya uygulamalarını tek bir platformdan yönetebilirsiniz.
  • Yaay

    Yaay İndir (Android): Yaay Google Play'de yerli sosyal medya uygulaması olarak öne çıkıyor.
  • Mirket App

    Mirket App, ilgi alanlarınız ve gündem hakkında toplumun nabzını tutabileceğiniz bir sosyal medya uygulaması.
  • Kwai

    Kwai uygulamasıyla Android cihazlarınızdan birbirinden eğlenceli videolar hazırlayabilirsiniz.
  • Parler

    Parler, eski ABD Başkanı Trump ile gündeme gelen Twitter benzeri mikroblog ve sosyal medya uygulaması. Parler, Android telefonlarda ücretsiz kullanılabilir.
  • Smopin

    Smopin uygulamasıyla diğer kullanıcılarla birlikte ilginizi çeken ortak konular üzerine sohbet edebilirsiniz.
  • Qavun

    Qavun, Türkiye'den çıkan en başarılı Android için sosyal medya uygulaması olarak gösterilenler arasında olduğu gibi oldukça başarılı bir alt yapıyla çalışmaktadır.
  • Snapchat APK

    Snapchat APK, gençler arasında yaygın kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması. Mesaj, fotoğraf, ses ve video paylaşabildiğimiz popüler sosyal medya uygulamasıdır.