Guess The City

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
17 TOPLAM İNDİRME

Guess The City, Dünyanın dört bir yanındaki şehirlerin resimlerine bakarak doğru tahmin etmeye çalışacağını eğlenceli ve ücretsiz bir iOS kelime oyunudur.

Guess The City, resimlerine bakarak hangi şehir olduğunu tahmin etmeye çalışacağınız eğlenceli bir iOS oyunudur. Film veya dizi izlerken yada daha önce gezme fırsatı bulduğunuz şehirleri oyunda çok kolay bir şekilde tanıyabilirsiniz.

Şehirlere ait fotoğraflarda o şehre ait en ünlü binalar bulunuyor. Bu sayede tanımak çok daha kolaylaşıyor diyebilirim. 200'den fazla güzel ve tarihi şehrin bulunduğu oyuna düzenli olarak yeni şehirler eklenmektedir.

Oyunda zor durumda kalıp bilememediğiniz şehirler için ipucu alabilir yada Facebook ve Twitter üzerinden arkadaşlarınıza sorabilirsiniz. Ayrıca oyunda tamamlayabileceğiniz başarı hedefleri bulunuyor. Bu sayede oynarken hırs yaparak daha çok vakit geçirebilirsiniz.

iPhone ve iPad'leriniz üzerinde arkadaşlarınız ile birlikte oynayabileceğiniz eğlenceli oyunlardan biri olan Guess The City'i hemen ücretsiz olarak indirip oynamaya başlayabilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Guess The Emoji

    Eşsiz deneyim sunan bir bulmaca oyunu
  • Guess The 90's

    Guess The 90's, iPhone ve iPad'leriniz üzerinde oynayabileceğiniz en eğlenceli ve ücretsiz bilgi yarışması oyunlarından bir tanesidir.
  • Guess the Movie

    Guess the Movie, iPhone ve iPad'leriniz ile birlikte en popüler ve en çok izlenen filmlerin posterlerine bakarım isimlerini tahmin etmeye çalışacağınız eğlenceli bir bulmaca oyunu.
  • City Pic

    City Pic, farklı bulmacalar içerisinde gösterilen resimlerin hangi şehire ait olduğunu tahmin etmeye çalışacağınız güzel ve eğlenceli bir iOS kelime oyunudur.
  • Guess 'em

    Guess 'em, arkadaşlarınızla birlikte oynayarak keyifli vakit geçirebileceğiniz ücretsiz bir iOs tahmin etme oyunudur.
  • Guess Your Songs

    Guess Your Songs, dinleyeceğiniz şarkıların adını karşınıza çıkan seçeneklerden tahmin etmeye çalışacağını eğlenceli ve ücretsiz bir iOS müzik tahmin etme oyunudur.
  • Submerged: Miku and the Sunken City

    Submerged: Miku and the Sunken City mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir macera oyunudur
  • Find the Words

    Kelime oyunu sevenler için farklı bir deneyim sunan Find the Words mobil oyunu iPhone ve iPad cihaz kullanıcılarını bekliyor.