H3H3: Ball Rider

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME
96 MB DOSYA BOYUTU

Eşsiz bir mobil arcade oyunu

H3H3: Ball Rider, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir mobil arcade oyunu olarak dikkat çekiyor. Retro bir atmosferde geçen oyunda tünellerde ilerleyen bir karakteri kontrol ediyorsunuz.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz harika bir arcade oyunu olan H3H3: Ball Rider, farklı atmosferlerde geçen bir arcade oyunudur. Eğlenceli ve aksiyon dolu bir sahnelere sahip olan oyunda farklı karakterleri kontrol edebiliyor ve zevkinize göre özelleştirmeler yapabiliyorsunuz. Dünyanın dört bir yanındaki oyunculara meydan okuyabileceğiniz oyunda günlük ve haftalık turnuvalara katılabiliyorsunuz. Arkadaşlarınızla birlikte de oynayabileceğiniz oyunda son derece dikkatli olmalısınız. Çıkışa ulaşmak için mücadele ettiğiniz  H3H3: Ball Rider oyunu sizleri bekliyor.

H3H3: Ball Rider oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

H3H3: Ball Rider

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
335 MB DOSYA BOYUTU

Beğenerek oynayabileceğiniz bir arcade oyunu

H3H3: Ball Rider, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz keyifli bir mobil arcade oyunudur. Beğenerek oynayabileceğinizi düşündüğüm H3H3: Ball Rider ile arkadaşlarınıza meydan okuyabiliyorsunuz.

Retro tarz atmosfere sahip olan H3H3: Ball Rider, günlük ve haftalık etkinliklere katılıp rakiplerinize meydan okuyabileceğiniz bir oyundur. Eğlenceli ve aksiyon dolu sahneleriyle de ön plana çıkan oyunda karakterinizi iyi bir şekilde kontrol etmeniz gerekiyor. Boş zamanlarınızı değerlendirebileceğiniz oyunda işiniz bir hayli zor. Dünyanın dört bir yanındaki oyunculara meydan okuyabileceğiniz oyunda günlük ve haftalık turnuvalara katılabiliyorsunuz. Oldukça kolay kontrolleriyle de dikkat çeken oyunda sürükleyici bir etki yer alıyor. Çıkışa ulaşmak için mücadele ettiğiniz  H3H3: Ball Rider oyununu sakın kaçırmayın.

H3H3: Ball Rider oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Ball Rider

    Reflekslerinizi sınayabileceğiniz harika bir top yarış oyunu
  • Thermal Rider

    Thermal Rider, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.
  • Stack Ball 3D APK

    Stack Ball 3D APK Android oyununda topla platformu yıkarak ilerliyorsunuz. Platform yıkmaca oyunu oynaması ücretsiz ve internetsiz oynanabiliyor.
  • Wind Rider

    Zevkli deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Sky Ball

    Ketchapp'ın yeni top oyununda havada uçuyoruz.
  • Color Ball Blast

    Eşsiz deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Jump Ball Blaster

    Harika deneyim sunan bir mobil beceri oyunu
  • Hollo Ball

    Keyifli ve sürükleyici bir mobil beceri oyunu