Haahi

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
817 TOPLAM İNDİRME

Yeni arkadaşlıklar edinebileceğiniz bir sohbet uygulaması

Haahi, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz sesli ya da görüntülü sohbetler gerçekleştirebileceğiniz bir arkadaşlık uygulamasıdır. Hem canlı yayın yapıp hemde yaratıcı videolar oluşturup gelir elde edebileceğiniz bir uygulama olan Haahi, mutlaka telefonlarınızda yer alması gereken bir uygulamadır.

Canlı yayınlar açabileceğiniz, yeni insanlarla tanışabileceğiniz ve yaratıcı videolar çekebileceğiniz bir uygulama olan Haahi, milyonlarca insana ulaşmanızı sağlıyor. Sesli sohbet odalarına da katılarak yeni arkadaşlıklar kurabileceğiniz uygulama ile zevkli zamanlar geçirebiliyorsunuz. Bölgesel canlı yayınlar açıp hayran kitlesi oluşturabileceğiniz uygulamada hediyeler kazanıyor ve dilerseniz bu hediyeleri nakit paraya da çevirebiliyorsunuz. Böylece gelir de elde edebiliyorsunuz. Renkli videolar oluşturup sosyal medya hesaplarınızda da paylaşmanıza olanak sağlayan Haahi, mutlaka telefonlarınızda yer alması gereken bir uygulamadır. 7/24 kullanıma açık olan uygulamada becerilerinizi de ortaya koyuyorsunuz. Daha pek çok işlevsel özelliğiyle de ön plana çıkan Haahi, sizleri bekliyor.

Haahi uygulamasını Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Haahi

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
33 TOPLAM İNDİRME

Arkadaşlıklar kurabileceğiniz bir uygulama

Haahi, iOS cihazlarınızda kullanabileceğiniz zevkli ve eğlenceli bir sohbet uygulaması olarak dikkatimizi çekiyor. Yeni arkadaşlıklar kurabileceğiniz  ve yaratıcı içerikler oluşturabileceğiniz uygulama ile boş zamanlarınızı eğlenceli bir hale dönüştürebiliyorsunuz.

Yeni arkadaşlıklar kurmanıza olanak sağlayan işlevsel özellikleriyle de ön plana çıkan bir uygulama olan Haahi, milyonlarca insana ulaşmanıza olanak sağlıyor. Canlı yayınlar açabileceğiniz, videolu ya da sesli sohbet gerçekleştirebileceğiniz ve aynı zamanda yaratıcı içerikler oluşturabileceğiniz uygulama ile dolu dolu zaman geçiriyorsunuz. Yaratıcı videolar çekerek kendi hayran kitlenizi de oluşturabileceğiniz bir uygulama olan Haahi, mutlaka telefonlarınızda yer alması gerekiyor. Kazandığınız hediyeleri nakit paraya da dönüştürebileceğiniz uygulama ile aynı zamanda bir miktar gelir de elde edebiliyorsunuz. Renkli videolar oluşturup sosyal medya hesaplarınızda da paylaşmanıza olanak sağlayan Haahi ile becerilerinizi de ortaya koyuyorsunuz. Daha pek çok işlevsel özelliğiyle de ön plana çıkan Haahi, sizleri bekliyor.

Haahi uygulamasını iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Yaay

    Yaay İndir (Android): Yaay Google Play'de yerli sosyal medya uygulaması olarak öne çıkıyor.
  • Messenger

    Messenger uygulamasını kullanarak tüm sosyal medya uygulamalarını tek bir platformdan yönetebilirsiniz.
  • Parler

    Parler, eski ABD Başkanı Trump ile gündeme gelen Twitter benzeri mikroblog ve sosyal medya uygulaması. Parler, Android telefonlarda ücretsiz kullanılabilir.
  • Smopin

    Smopin uygulamasıyla diğer kullanıcılarla birlikte ilginizi çeken ortak konular üzerine sohbet edebilirsiniz.
  • Qavun

    Qavun, Türkiye'den çıkan en başarılı Android için sosyal medya uygulaması olarak gösterilenler arasında olduğu gibi oldukça başarılı bir alt yapıyla çalışmaktadır.
  • Kudos

    Çocuklara güvenli bir ortam sunan sosyal medya uygulaması
  • Testfoni

    Eğlenceli testlerin yer aldığı bir sosyal medya uygulaması
  • HAGO

    Eşsiz vakit geçirebileceğiniz bir sosyal medya uygulaması