Hangtime

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
38 TOPLAM İNDİRME

Hangtime uygulaması ile Android cihazlarınızdan kolayca etkinlikleri ve partileri takip edebilirsiniz.

Arkadaşlarınızın organize ettikleri tüm etkinlikleri takip etmek ve hepsine katılım göstermek büyük şehirlerde yaşayanlar veya geniş çevrelere sahip olanlar için oldukça zor diyebilirim. Tüm sorumluluklar, kısıtlı zaman ve hızlı hayatın getirdiği bu durum maalesef arkadaşlarınızla aranızın açılmasına bile neden olabiliyor. Hangtime uygulaması ise hem vaktinizi daha kolay organize etmeniz, hem de çevrenizdeki tüm etkinlikler, partiler ve festivallere kolayca katılım gösterebilmeniz için hazırlanmış.

Uygulamayı Android akıllı telefon ve tabletlerinizde ücretsiz olarak kullanabilir ve kolay bir kullanıma sahip olan arayüzü sayesinde tüm etkinlik takvimi özelliklerine kolayca ulaşabilirsiniz. Facebook takviminizle eşleştirme yapabilme sayesinde davet edildiğiniz tüm etkinlikleri kaçırmadan ve kaybetmeden Hangtime takviminiz içerisine de aktarabilirsiniz.

Uygulamanın gerçekleştirdiği tüm senkronizasyon ve bildirim işlemleri gerçek zamanlı olarak tamamlanıyor. Bu sayede bir saat sonra gerçekleşecek olan bir partiye dahi davet edilseniz size bilgisi hemen geliyor ve vaktinde etkinlik alanında olabiliyorsunuz.

Hangtime'daki etkinlikleri başkalarıyla da hemen paylaşabilir ve arkadaşlarınızı, müşterilerinizi ve diğer tüm tanıdıklarınızı davet edebilirsiniz. Eğer etkinlik ve buluşmaları sürekli olarak kaçırıyorsanız bir göz atmanızı öneriyorum.

Yiğit Ekim Demir

Hangtime

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME

Hangtime uygulaması sayesinde kolayca çevrenizdeki tüm etkinliklerden iPhone ve iPad cihazlarınızı kullanarak haberdar olabilirsiniz.

Hangtime uygulaması, iPhone ve iPad cihazlarınızı kullanarak kolayca çevrenizdeki etkinlikleri, partileri, festivalleri, konserleri ve toplantıları takip edebilmenizi sağlayan, böylece arkadaşlarınızın organize ettiği hiç bir şeyi kaçırmamanıza yardımcı olan ücretsiz bir uygulama. Hem çok kolay kullanılır yapısı, hem de üst derecedeki fonksiyonları sayesinde herşeyi takip etmek için kullanacağınıza inanıyorum.

Uygulamanın içerisinde bulunan takvim sayesinde tüm önemli etkinlikleri takip edebilir, aynı zamanda Facebook hesabınızla da takviminizi eşleyebilirsiniz. Böylece Facebook üzerinden bir etkinliğe davet edilseniz bile bunu Hangtime takviminiz üzerinde görebilir, katılım gösterebilirsiniz.

Tüm güncelleme ve etkinlikler Hangtime içerisinde anlık olarak yer alıyorlar ve herhangi bir gecikme mevcut değil. Eğer arkadaşlarınızın bir etkinlikle ilgilenebileceklerini düşünüyorsanız onları da hemen davet edebilirsiniz.

Bilhassa büyük şehirlerdeki tüm etkinlikleri takip etmekte zorlananlar ve etkinlik organizatörleri tarafından beğenileceğine inandığım uygulama, arkadaşlarınızın telefonlarında da kurulu olmalı. Böylece tüm organizasyonları uyumlu ve hızlı bir şekilde hazırlamak mümkün hale gelecektir.

Eğer tüm etkinliklerden haberdar olmak ve hepsine katılmak istiyorsanız uygulamaya göz atmayı unutmayın.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Messenger

    Messenger uygulamasını kullanarak tüm sosyal medya uygulamalarını tek bir platformdan yönetebilirsiniz.
  • Yaay

    Yaay İndir (Android): Yaay Google Play'de yerli sosyal medya uygulaması olarak öne çıkıyor.
  • Mirket App

    Mirket App, ilgi alanlarınız ve gündem hakkında toplumun nabzını tutabileceğiniz bir sosyal medya uygulaması.
  • Parler

    Parler, eski ABD Başkanı Trump ile gündeme gelen Twitter benzeri mikroblog ve sosyal medya uygulaması. Parler, Android telefonlarda ücretsiz kullanılabilir.
  • Kwai

    Kwai uygulamasıyla Android cihazlarınızdan birbirinden eğlenceli videolar hazırlayabilirsiniz.
  • Smopin

    Smopin uygulamasıyla diğer kullanıcılarla birlikte ilginizi çeken ortak konular üzerine sohbet edebilirsiniz.
  • Qavun

    Qavun, Türkiye'den çıkan en başarılı Android için sosyal medya uygulaması olarak gösterilenler arasında olduğu gibi oldukça başarılı bir alt yapıyla çalışmaktadır.
  • Snapchat APK

    Snapchat APK, gençler arasında yaygın kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması. Mesaj, fotoğraf, ses ve video paylaşabildiğimiz popüler sosyal medya uygulamasıdır.