Happier

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
64 TOPLAM İNDİRME

Happier uygulamasıyla Android cihazlarınızdan mutluluğunuzu paylaşabiliyor ve diğer kullanıcıların mutluluk sebeplerini görebiliyorsunuz.

Happier uygulaması, Android akıllı telefon ve tablet kullanıcılarının kendilerini günlük yaşamlarında daha mutlu hissedebilmek için kullanabilecekleri ücretsiz sosyal ağ uygulamaları arasında yer alıyor. Çok kolay kullanılabilen bir yapıya sahip olan ve gerçek anlamda bir mutluluk kaynağı haline gelebilen uygulama, negatif düşünceleri hayatımızdan çıkararak pozitif olanlara kulak vermemiz gerektiği gerçeği üzerinden işlev gösteriyor.

Uygulamayı yükledikten sonra tek yapmanız gereken kendi profilinizi açmak ve daha sonra bu profilinizi kullanarak sizi günlük yaşantınızda mutlu eden şeyleri yazmak. Genel olarak mutlulukları paylaşmak üzerine şekillendirilmiş olan uygulamada moral bozucu içeriklere izin verilmiyor ve üye olan diğer kullanıcıların da sizin mutluluklarınızdan keyif almaları sağlanıyor. Tabii ki siz de diğerlerinin mutluluk paylaşımlarını görebiliyorsunuz.

Kendi arkadaşlarınızı da ekleyebileceğiniz ve bunun yanında günün en çok dikkat çeken paylaşımlarına göz atabileceğiniz Happier, dilerseniz bu paylaşımların altına yorumlar atabilmenize ve beğenmenize de izin veriyor. Mutluluk paylaştıkça çoğalır felsefesine inanıyorsanız kesinlikle Happier'ın size keyif verecek uygulamalardan birisi olacağını söyleyebilirim.

Oldukça ilginç sosyal ağlardan bir tanesi olan Happier, çalışmak için internet bağlantısı gerektiriyor ancak pek fazla kota harcamadığı için 3G üzerinden de sorunsuzca kullanma şansına sahipsiniz. Yeni ve etkileyici bir sosyal medya deneyimi yaşayarak kendini mutlu hissetmek isteyenlerin göz atmadan geçmemelerini öneriyorum.

Yiğit Ekim Demir

Happier

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
20 TOPLAM İNDİRME

Happier uygulamasını kullanarak iPhone ve iPad cihazlarınızdan mutluluklarınızı diğer kullanıcılarla paylaşabilirsiniz.

Happier uygulaması, iPhone ve iPad sahiplerinin mobil cihazlarından tabiri caizse mutluluklarını keşfetmelerini sağlayabilecek uygulamalar arasında. Ücretsiz olarak sunulan ve temel olarak bir sosyal ağ uygulaması olarak tasarlanan Happier, sizi gün içerisinde mutlu eden şeyleri yazmanız ve bunları diğer kullanıcılarla paylaşmanız üzerine şekillendirilmiş. Zira uygulamaya girdiğiniz ufak mutluluklarınızın hepsine daha sonra göz atabiliyor ve aslında mutlu olmak için ne kadar çok fırsatınız olduğunu görebiliyorsunuz.

Kendi profilinizi açtıktan sonra dilerseniz arkadaşlarınızı da listelerinize eklemenize müsaade eden uygulama, böylelikle arkadaşlarınızın mutluluk paylaşımlarını da görmenizi sağlıyor. Her gün seçilen popüler paylaşımların da listelenmesi sayesinde kendi çevrenizin dışından da insanların ne konularda mutlu olabildiklerine göz atabiliyorsunuz.

Gerçekleştirilen paylaşımların altına diğer sosyal ağlarda olduğu gibi yorumlar atmanız ve bunun yanında beğenme gibi işlemleri gerçekleştirmeniz de mümkün. Uygulamayı kullanan pek çok yaşam koçu, eğitmen ve psikiyatri uzmanının olması size mutsuzluklarınızın üstesinden gelmeniz ve mutlu anlarınıza odaklanmanız konusunda da destek olacaktır.

Oldukça sade bir arayüzle hazırlanmış olan uygulamada yer alan tüm işlevlere sorunsuz ve hızlı bir şekilde erişmeniz mümkün olacaktır. Her ne kadar çalışmak için internet bağlantısı gerektirse de dozunda kota kullanımı sayesinde 3G kullanıcılarının bile kotalarını düşünmek zorunda olmadan uygulamayı kullanmaya odaklanmalarını sağlayacaktır. Eğer mutluluklarınızı keşfetmek istiyorsanız göz atmadan geçmeyin derim.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Messenger

    Messenger uygulamasını kullanarak tüm sosyal medya uygulamalarını tek bir platformdan yönetebilirsiniz.
  • Yaay

    Yaay İndir (Android): Yaay Google Play'de yerli sosyal medya uygulaması olarak öne çıkıyor.
  • Mirket App

    Mirket App, ilgi alanlarınız ve gündem hakkında toplumun nabzını tutabileceğiniz bir sosyal medya uygulaması.
  • Parler

    Parler, eski ABD Başkanı Trump ile gündeme gelen Twitter benzeri mikroblog ve sosyal medya uygulaması. Parler, Android telefonlarda ücretsiz kullanılabilir.
  • Kwai

    Kwai uygulamasıyla Android cihazlarınızdan birbirinden eğlenceli videolar hazırlayabilirsiniz.
  • Smopin

    Smopin uygulamasıyla diğer kullanıcılarla birlikte ilginizi çeken ortak konular üzerine sohbet edebilirsiniz.
  • Qavun

    Qavun, Türkiye'den çıkan en başarılı Android için sosyal medya uygulaması olarak gösterilenler arasında olduğu gibi oldukça başarılı bir alt yapıyla çalışmaktadır.
  • Snapchat APK

    Snapchat APK, gençler arasında yaygın kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması. Mesaj, fotoğraf, ses ve video paylaşabildiğimiz popüler sosyal medya uygulamasıdır.