Happy Cafe

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME
53 MB DOSYA BOYUTU

Birbirinden lezzetli yemekler pişirerek müşterilerinize servis edeceğiniz eşsiz bir oyundur.

Hayalinizdeki restoranı işleterek organik ürünlerle hazırladınız birbirinden lezzetli yüzlerce yiyeceği müşterilerinize sunabileceğiniz ve yeni tarifler keşfederek daha fazla müşterinin ilgisini çekeceğiniz Happy Cafe, Android ve İOS sürümleri ile iki farklı platformda oyun severlerin hizmetine sunulan ve oldukça geniş bir oyuncu kitlesi tarafından tercih edilen sürükleyici bir oyundur.

Mutfağınızda Japonya, İtalya, Amerika gibi farklı ülkelere ait dünyaca ünlü yemekleri pişirebilir ve hünerlerinizi herkese gösterebilirsiniz. Ayrıca kendinize özel eşsiz tariflerle hazırladığınız yemekleri müşterilerinize servis edebilirsiniz. Servis yaparken olabildiğince hızlı olmalı ve siparişleri zamanında götürmelisiniz. Oyunda kendi çiftliğinizi kurarak organik ürünler üretebilir ve yemeklerinizin lezzetini katlayabilirsiniz. Bu sayede daha fazla müşteri kitlesine hitap edebilir ve maksimum kazanç sağlayabilirsiniz.

Mutfağınızda pişirebileceğiniz pizza, hamburger, spagetti, çeşitli et yemekleri ve daha yüzlerce birbirinden güzel yiyecek bulunmaktadır. Ayrıca organik sebzelerden yapabileceğiniz onlarca salata çeşidi yer almaktadır.

Hiçbir ücret ödemeden cihazınıza kurabileceğiniz ve sürükleyici özelliği sayesinde bağımlısı olacağınız Happy Cafe, sıkılmadan oynayacağınız ve lezzetli yemekler yapacağınız eşsiz bir aşçılık oyunudur. 

Doğukan Çağlakpınar

Happy Cafe

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
91.6 MB DOSYA BOYUTU

Birbirinden lezzetli yemekler pişirerek müşterilerinize servis edeceğiniz eşsiz bir oyundur.

Kendi restoranlarınızı ve organik ürünler yetiştirebileceğiniz çiftlikleri kurarak gıda sektöründe binlerce insana hizmet vereceğiniz Happy Cafe, ücretsiz olarak oyunculara sunulan ve 5 milyondan fazla oyun tutkunu tarafından keyifle oynanan benzersiz bir oyundur.

Etkileyici grafik tasarımı ve keyif verici ses efektleri ile dikkat çeken bu oyunda yapmanız gereken, büyük bir restoranın işletmeciliğini üstlenerek müşterileriniz için lezzetli yemekler sunmak ve para kazanmaktır. Çiftliklerden aldığınız organik meyve ve sebzeleri kullanarak enfes yiyecekler hazırlayabilirsiniz. Ayrıca soğuk ve sıcak içecekler yapabilir ve menüde çeşitliliği artırabilirsiniz. Sürükleyici bölümleri ve stres giderici özelliği ile sıkılmadan oynayacağınız eşsiz bir aşçılık oyunu sizleri bekliyor.

Restoranınızda yapabileceğiniz pizza, spagetti, tavuklu salata, hamburger, kek, sufle ve daha yüzlerce lezzet yer almaktadır. Ayrıca seviye atladıkça karşılaşacağınız yeni yemek tarifleri bulunmaktadır.

Hem Android, hem de İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlarda sorunsuz bir şekilde çalışan ve oldukça geniş bir oyuncu kitlesine hitap eden Happy Cafe, bağımlısı olacağınız eğlenceli bir oyun olarak göze çarpıyor.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Fancy Cafe

    Oyun içerisinde bulmacaları çözecek, kafeleri restore edeceğiz.
  • Happy Hop: Kawaii Jump

    Nesneleri toplamaya çalışacağız.
  • Happy Racing

    Renkli bir dünyaya giriş yapacağız.
  • Happy Clinic

    Kendi hastanenizi inşa ederek yüzlerce hastayı tedavi edeceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Patiala Babes: Cooking Cafe

    Farklı ülkelere ait yüzlerce lezzetli yemeği pişirebileceğiniz eğlenceli bir restoran işletmeciliği oyundur.
  • Cafe Panic: Cooking Restaurant

    Hayalinizdeki restoranda aşçılık yaparak lezzetli yemekler pişirebileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Farm Zoo: Happy Day in Animal Village

    Kasabanın yönetimini alacağız.
  • Idle Monster Happy Mansion in Click Away Village

    Idle Monster Happy Mansion in Click Away Village, Android işletim sistemine sahip olan telefon ve tabletlerde oynayabileceğiniz bir klasik oyunudur.