Happy Clinic

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME
49 MB DOSYA BOYUTU

Kendi hastanenizi inşa ederek yüzlerce hastayı tedavi edeceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Kendi hastanenizi inşa ederek hastaların sağlıklarına kavuşmaları için türlü hizmetler vereceğiniz ve hastanenizi genişleterek daha fazla hastaya bakabilecek bir kapasite oluşturmak için mücadele edeceğiniz Happy Clinic, 500 binden fazla oyun tutkunu tarafından tercih edilen eğlenceli bir oyundur.

Hastane yönetimini ele alarak hastaların mutlu bir şekilde oradan ayrılması için gereken tedavileri uygulamalı ve doğru ilaçlar kullanarak hastaların bir an önce taburcu olmalarını sağlamalısınız. Seviye atladıkça hastanenize yeni bölümler ekleyebilir ve daha fazla tıbbı malzeme alabilirsiniz. Hastaları düzenli olarak kontrol etmeli ve ilaç saatlerini aksatmadan tedavilerine devam etmelisiniz.

DNA moleküllerinden oluşan eğlenceli eşleştirme oyunlarını oynayarak puan toplayabilir ve hastaneniz için gerekli malzemelerin kilidini açabilirsiniz. Ayrıca yeni doktorlar, hemşireler, ilaçlar ve iğneler alarak daha fazla hastaya hizmet verebilirsiniz.

Etkileyici grafik tasarımı ve kaliteli ses efektleriyle donatılmış Happy Clinic, Android ve İOS sürümleri sayesinde farklı platformlarda oyuncularla buluşan ve ücretsiz olarak sunulan eşsiz bir oyundur. Sizde bu oyun ile hayalinizdeki hastaneyi inşa edebilir ve hastaları tedavi edebilirsiniz.

Doğukan Çağlakpınar

Happy Clinic

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
171.2 MB DOSYA BOYUTU

Kendi hastanenizi inşa ederek yüzlerce hastayı tedavi edeceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Android ve İOS işletim sitemlerine sahip tüm cihazlardan kolaylıkla erişebileceğiniz Happy Clinic, kendi hastanenizi yöneterek yüzlerce hastaya hizmet verebileceğiniz ve farklı tedavi yöntemleri bularak hastaları kısa sürede iyileştirebileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Kaliteli grafikleri ve keyif verici ses efektleri ile dikkat çeken bu oyunda yapmanız gereken, çeşitli eşleştirmeler yaparak puan toplamak ve hastaneniz için gerekli ekipmanların kilidini açmaktır. DNA moleküllerini bir araya getirerek sizden istenilen eşleştirmeleri yapmalı ve seviye atlayarak hastanenizi büyütmelisiniz. Biriktirdiğiniz puanları kullanarak işe yeni doktor ve hemşireler alabilirsiniz. Ayrıca birçok iğne, ilaç, laboratuar malzemesi, sedye ve daha yüzlerce tıbbı malzemeye ulaşabilirsiniz.

Hastaneye gelenlere anında teşhis koymalı ve gereken tedaviyi bir an önce uygulamalısınız. Düzenli olarak tüm hastaları kontrol etmeli ve iyileşenleri taburcu etmelisiniz. Hastaların mutlu bir şekilde ayrılmasını sağlayarak ekstra puanlar kazanabilir ve seviye atlayabilirsiniz.

Hiçbir ücret ödemeden cihazınıza kurabileceğiniz ve yüz binlerce oyun sever arasında yerinizi alabileceğiniz Happy Clinic, sıkılmadan oynayacağınız sürükleyici bir oyun olarak öne çıkıyor.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Happy Hop: Kawaii Jump

    Nesneleri toplamaya çalışacağız.
  • Happy Racing

    Renkli bir dünyaya giriş yapacağız.
  • Happy Cafe

    Birbirinden lezzetli yemekler pişirerek müşterilerinize servis edeceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Farm Zoo: Happy Day in Animal Village

    Kasabanın yönetimini alacağız.
  • Idle Monster Happy Mansion in Click Away Village

    Idle Monster Happy Mansion in Click Away Village, Android işletim sistemine sahip olan telefon ve tabletlerde oynayabileceğiniz bir klasik oyunudur.
  • Happy Hockey

    Sıkıcı spor oyunlarını bırak ve Happy Hokey'i indir.
  • Happy Cooking 2

    Lezzetli yemekler yaparak kendi restoranında sunabileceğiniz eğlenceli bir aşçılık oyunudur.
  • Happy Ranch

    Akıllı telefon ve tabletlerimizde çiftçilik deneyimi yaşayacağız.