Happy Racing

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
19 TOPLAM İNDİRME
82 MB DOSYA BOYUTU

Renkli bir dünyaya giriş yapacağız.

Playgendary imzası ile geliştirilen Happy Racing ücretsiz bir Arcade oyunudur.

Rengarenk grafikleri ve zengin içerikleri ile oyunculara keyif dolu anlar sunan Happy Racing mobil platform oyuncuları tarafından ilgiyle oynanmaya devam ediyor. Online olarak da oynanabilen yapım dünyanın dört bir yanından oyuncuları ortak bir platformda buluşturarak eğlence dolu anlar yaşamalarına olanak sağlıyor.

Oyun içerisinde birbirinden farklı karakterler ile birbirinden farklı araçları alışılmışın dışında yollarda süreceğiz. 18 farklı seviyenin yer aldığı oyunda gerçek zamanlı olarak dünyanın farklı yerlerinden oyuncular ile yarışlara katılabilecek ve rekabet dolu anlara imza atabileceğiz.

Akrobatik hareketler de yapabileceğimiz oyunda yolların farklı tarza karşımıza çıkması da oyuncuların beğenisini kazanan en önemli özelliklerinden birisi olarak karşımıza çıkıyor. Mobil platformda 5 milyondan fazla oyuncu tarafından keyifle oynanan başarılı oyun son güncellemesini geçtiğimiz yıl alsa da hala geniş bir kitleye hitap etmeye devam ediyor.

Fizik kurallarının alt üst edildiği mobil arcade oyununda komik karakterler  ve benzersiz araçlar yer alıyor. İyi oyunlar dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

Happy Racing

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
206.5 MB DOSYA BOYUTU

Ücretsiz yarışlara katılacağız.

Ücretsiz yarışlara katılacağımız Happy Racing’de bizleri eğlenceli anlar bekliyor.

Tek oyunculu ve çok oyunculu olarak birbirinden eğlenceli yarışlara katılacağımız Happy Racing adlı mobil arcade oyununda bizleri birbirinden farklı araçlar ve komik karakterler bekliyor. Oyuncuların beğenisini kazanmayı başaran yapım geniş bir kitle tarafından oynanmaya devam ederken de bu alanda ilk sıralara yükselmeye devam ediyor.

Fantastik yollara ve renkli bir atmosfere sahip olan Happy Racing, oyunculara rekabet ve eğlence dolu bir yarış ortamı sunuyor. Birbirinden farklı araç modelleri ile bizleri benzersiz yarışlara sokacak olan mobil oyunda dünyanın çeşitli yerlerinden oyuncular ile karşı karşıya gelecek ve sonu gelmeyen bir eğlence dünyasına adım atacağız.

Mobil platformda 5 milyondan fazla oyuncuya hitap eden yapım görsel efektleri bakımından da tatmin edicidir. Oyuncular yarışlarda farklı tipte yollar ile karşılacak ve  rekabeti en üst seviyede yaşayabilecekler.

Oyun içerisinde 140’dan fazla farklı seviye yer alıyor. 2 multiplayer modu ile farklı ülke oyuncuları ile karşılaşabilecek ve 18 farklı seviye paketi ile dünya çapında bir şoför olacağız.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Happy Hop: Kawaii Jump

    Nesneleri toplamaya çalışacağız.
  • Happy Cafe

    Birbirinden lezzetli yemekler pişirerek müşterilerinize servis edeceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Happy Clinic

    Kendi hastanenizi inşa ederek yüzlerce hastayı tedavi edeceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Super Arcade Racing

    Retro yarışlara dahil olacağız.
  • Farm Zoo: Happy Day in Animal Village

    Kasabanın yönetimini alacağız.
  • Idle Monster Happy Mansion in Click Away Village

    Idle Monster Happy Mansion in Click Away Village, Android işletim sistemine sahip olan telefon ve tabletlerde oynayabileceğiniz bir klasik oyunudur.
  • Happy Hockey

    Sıkıcı spor oyunlarını bırak ve Happy Hokey'i indir.
  • Happy Cooking 2

    Lezzetli yemekler yaparak kendi restoranında sunabileceğiniz eğlenceli bir aşçılık oyunudur.