Happy Vikings FREE

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
62 TOPLAM İNDİRME
32 MB DOSYA BOYUTU

Onlarca köyü yağmalayarak türlü ganimetlere sahip olacağınız macera dolu bir oyundur.

Viking kahramanlarını yöneterek aksiyon ve macera dolu bir serüvene atılacağınız ve çevredeki köylere baskımlar yaparak türlü ganimetlere ulaşacağınız Happy Vikings FREE, mobil platformda Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlarda sorunsuz bir şekilde çalışan ve ücretsiz olarak hizmete açılan kaliteli bir yapımdır.

Bağımlılık yapıcı özelliği ve sürükleyici macera bölümleri ile oyunculara benzersiz bir deneyim kazandıran bu oyunda yapmanız gereken tek şey, Vikinglerle birlikte aksiyon dolu baskınlara katılarak köy halkının hayvanlarını ve altınlarını yağmalayarak geminizi doldurmak için mücadele etmektir.

Geminiz ve mürettebatınız ile etraftaki köylere baskın yaparak olabildiğince ganimet toplamalı ve seviye atlayarak yeni baskın mekanlarının kilidini açmalısınız.

Oyun içerisinde ganimet toplamak için uğrayabileceğiniz toplamda 80 farklı köy ve bu köylerden yağmalayabileceğiniz sayısız ürün yer almaktadır. Ayrıca topladığınız ürünleri gemiye istiflemek için başvuracağınız farklı kombinasyonlara sahip yüzlerce yöntem bulunmaktadır.

Aksiyon ve macera oyunları kategorisinde kendisine yer bulan ve 1 milyondan fazla kullanıcı tarafından keyifle oynanan Happy Vikings FREE, eğlenceye doyacağınız sıra dışı bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

Happy Vikings FREE

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME
34.4 MB DOSYA BOYUTU

Onlarca köyü yağmalayarak türlü ganimetlere sahip olacağınız macera dolu bir oyundur.

Hem Android, hem de İOS sürümleri ile mobil platformda iki farklı mecrada oyun severlerin hizmetine sunulan ve oldukça geniş bir oyuncu grubu tarafından keyifle oynanan Happy Vikings FREE, Vikingleri yöneterek macera dolu bir serüvene atılacağınız ve etraftaki köyleri yağmalayarak ganimete doyacağınız eğlenceli bir oyundur.

Sürükleyici özelliği ve kaliteli grafik tasarımı ile oyun tutkunlarına sıra dışı bir deneyim sunan bu oyunda amaç, Vikingler olarak türlü maceralara atılmak ve etraftaki adalara yolculuk yaparak geminizi ganimetle doldurmaktır.

Geminiz ve askerlerinizle birlikte çevre köylere giderek baskınlar düzenleyebilir ve koyun, altın, elmas ve daha onlarca farklı ganimete ulaşarak geminize yükleyebilirsiniz.

Oyunda baskın düzenleyerek türlü ganimetlere ve yiyeceklere erişeceğiniz toplamda 80 farklı mekan yer almaktadır. Ayrıca topladığınız ganimetleri gemiye yerleştirmede kullanabileceğiniz onlarca farklı bulmaca metodu bulunmaktadır.

Aksiyon ve macera oyunları arasında kendisine yer bulan ve bağımlılık yapıcı özelliği ile dikkat çeken Happy Vikings FREE, hiçbir ücret ödemeden cihazınıza kurabileceğiniz ve sıkılmadan oynayabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • My Free Farm 2

    Çiftliğimizi yönetmeye çalışacağız.
  • PJ Masks: Moonlight Heroes

    Aksiyon ve macera dolu parkurlarda yarışabileceğiniz benzersiz bir oyun olarak öne çıkıyor.
  • Loud House: Ultimate Treehouse

    Hayalinizdeki ağaç evi inşa edebileceğiniz aksiyon ve macera dolu eşsiz bir oyundur.
  • Hatchimals CollEGGtibles

    Yüzlerce sevimli karakterin yer aldığı aksiyon ve macera dolu bir oyundur.
  • War Of Champions Idle RPG

    Dev yaratıklara mücadele ederek aksiyon dolu anlar geçireceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Dragon Strike: Puzzle RPG

    Eşleştirmeler yaparak güçlü bir ordu kurabileceğiniz aksiyon dolu bir oyundur.
  • Endless Frontier Saga 2

    Aksiyon dolu RPG savaşları yapacağınız eğlenceli bir rol yapma oyunudur.
  • Dawn of the Dragons

    Dev ejderhalarla mücadele ederek aksiyon dolu RPG savaşları yapacağınız sürükleyici bir oyundur.