Hatchimals CollEGGtibles

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
31 TOPLAM İNDİRME
99 MB DOSYA BOYUTU

Yüzlerce sevimli karakterin yer aldığı aksiyon ve macera dolu bir oyundur.

Mobil platformda aksiyon ve macera oyunları arasında yer alan Hatchimals CollEGGtibles, onlarca farklı karakterin yer aldığı ücretsiz bir oyun olarak dikkat çekiyor.

Kaliteli görüntü grafikleri ve ses efektleri ile donatılmış bu oyunda amaç, farklı karakterlerin kilidini açmak ve çeşitli parkurlarda eğlenceli oyunlar oynamaktır. Yumurtadan yeni çıkan karakterleri mutlu etmeli ve onlarla ilgilenerek çeşitli aktiviteler yapmalısınız. Tüm yumurtaları toplamalı ve geniş bir karakter koleksiyonu oluşturmalısınız.

Aksiyon ve maceraya doyabileceğiniz oyunun içerisinde 3oo’den fazla sevimli hayvan karakteri ve onlarca farklı bölüm yer almaktadır. Minik karakterlerin yumurtadan çıkması beş farklı aşamada gerçekleşir. Yumurtadan çıkan karakterleri beslemeli ve onlarla ilgilenerek çeşitli parkurlarda oyunlar oynamalısınız. Minik kahramanlarınız ile suda yüzerek puanlar toplayabilir, bulutların üstünde zıplayabilir, eşleştirmeler yapabilir ve kartopu oynayarak eğlenceli anlar yaşayabilirsiniz.

Android ve İOS işlemci içeren tüm cihazlarda sorunsuz bir şekilde çalışan ve 1 milyondan fazla oyun sever tarafından keyifle oynanan Hatchimals CollEGGtibles, özellikle 8 yaşından küçük çocuklar için tasarlanmış kaliteli bir oyunudur.

Doğukan Çağlakpınar

Hatchimals CollEGGtibles

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
391.1 MB DOSYA BOYUTU

Yüzlerce sevimli karakterin yer aldığı aksiyon ve macera dolu bir oyundur.

Birbirinden sevimli minik hayvan karakterlerinin yer aldığı Hatchimals CollEGGtibles, Android ve İOS işletim sistemine sahip tüm cihazlara kolaylıkla indirebileceğiniz eğlenceli bir oyun olarak ön plana çıkıyor.

Mobil oyunlar arasında aksiyon ve macera kategorisinde kendisine yer bulan ve etkileyici grafikleri ile dikkat çeken bu oyunda amaç, farklı hayvan karakterlerini toplamak ve çeşitli parkurlarda eğlenceli aktiviteler yapmaktır. Yumurtadan farklı evreler sonucunda çıkan ve sizin ilginize muhtaç olan sevimli karakterleri toplayarak geniş bir koleksiyon oluşturabilirsiniz.

Oyun içerisinde yüzlerce farklı hayvan karakteri ve birbirinden eğlenceli birçok bölüm yer almaktadır. Minik kahramanlarınız ile su altında ilerleyerek, bulutların üstünde zıplayarak, kartopu yarışları yaparak ve eşleştirme oyunları oynayarak puan toplayabilirsiniz. Aksiyon ve macera dolu anlar yaşayabileceğiniz bu oyun ile farklı bir deneyim sizleri bekliyor.

Hiçbir ücret ödemeden sahip olabileceğiniz ve sürükleyici özelliği sayesinde sıkılmadan oynayabileceğiniz Hatchimals CollEGGtibles, yüz binlerce oyun tutkunu tarafından tercih edilen ve her geçen gün daha fazla oyuncunun ilgisini çekmeyi başaran eşsiz bir macera oyunu olarak dikkat çekiyor.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • PJ Masks: Moonlight Heroes

    Aksiyon ve macera dolu parkurlarda yarışabileceğiniz benzersiz bir oyun olarak öne çıkıyor.
  • Loud House: Ultimate Treehouse

    Hayalinizdeki ağaç evi inşa edebileceğiniz aksiyon ve macera dolu eşsiz bir oyundur.
  • Dawn of the Dragons

    Dev ejderhalarla mücadele ederek aksiyon dolu RPG savaşları yapacağınız sürükleyici bir oyundur.
  • Dragon Strike: Puzzle RPG

    Eşleştirmeler yaparak güçlü bir ordu kurabileceğiniz aksiyon dolu bir oyundur.
  • Endless Frontier Saga 2

    Aksiyon dolu RPG savaşları yapacağınız eğlenceli bir rol yapma oyunudur.
  • Rogue Dungeon RPG

    Güçlü rakiplere karşı birebir savaşacağınız aksiyon dolu bir rol oyunudur.
  • War Of Champions Idle RPG

    Dev yaratıklara mücadele ederek aksiyon dolu anlar geçireceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Mr Maker Level Editor

    Kendi tasarladığınız platformlarda ilerleyerek altın toplayacağınız macera dolu bir oyundur.