Haunted Hotel: Death Sentence

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
22 MB DOSYA BOYUTU

Ürpertici bir otelde gizemli olayları araştırabileceğiniz macera dolu bir oyundur.

Birkaç arkadaşınızla birlikte gizemli olayları çözmek için ürkütücü binalarda araştırmalar yapabileceğiniz ve ipuçları arayarak katillerin izini sürebileceğiniz Haunted Hotel: Death Sentence, Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlarda sorunsuz bir şekilde çalışan ve binlerce oyun sever tarafından tercih edilen sıra dışı bir oyundur.

Ürpertici mekanları ve korkunç karakterleri ile dikkat çeken bu oyunda asıl amaç, gerçeği ortaya çıkarmak için araştırmalar yapmak ve gizli nesneleri bularak katillere ulaşmaktır. Arkadaşlarınızla birlikte dedektiflik yaparak katillerin bulmalı ve sır dolu olayları aydınlatmalısınız. Oyunda, bir otelde işlenen cinayetler ve bu cinayetlerin arkasında yatan gizemlerden ilham alınmıştır. Macera dolu bölümleri ve sıra dışı tasarımıyla eğlenceli bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda onlarca farklı karakter ve sayısız gizli nesne bulunmaktadır. Ayrıca cinayetleri araştırırken karşılaşabileceğiniz yüzlerce ipucu yer almaktadır. Çeşitli görevler yaparak ipuçları toplayabilir ve katillerin izini sürebilirsiniz.

Mobil platformda klasik oyunlar arasında yer alan ve geniş oyuncu kitlesiyle dikkat çeken Haunted Hotel: Death Sentence, kaliteli bir oyun olarak öne çıkıyor.

Doğukan Çağlakpınar

Haunted Hotel: Death Sentence

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
1.03 GB DOSYA BOYUTU

Ürpertici bir otelde gizemli olayları araştırabileceğiniz macera dolu bir oyundur.

Onlarca farklı cinayetin işlendiği ve garip olayların gerçekleştiği bir otelde gizemli olayları aydınlatabileceğiniz ve katillerin izini sürebileceğiniz Haunted Hotel: Death Sentence, binlerce oyun tutkunu tarafından keyifle oynanan sıra dışı bir oyundur.

Hem Android, hem de İOS sürümleri ile iki farklı platformda oyuncularla buluşan ve ürkütücü sahneleri ile eşsiz bir deneyim sunan bu oyunda amaç, birkaç arkadaşınızla birlikte macera dolu bir serüvene atılmak ve gizli nesneleri bularak ipuçları toplamaktır. Topladığınız ipuçlarından yola çıkarak cinayeti kimin işlediğini tespit edebilir ve görevleri tamamlayabilirsiniz. Ürpertici bir otelde sır dolu olayların arkalarında yatan gizemleri açığa çıkartabileceğiniz ve eğlenceli anlar yaşayabileceğiniz eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda sayısız gizli obje ve onlarca şüpheli karakter bulunmaktadır. Çeşitli bulmaca ve strateji oyunları oynayarak ipucu toplayabilir ve şüphelilerin izini sürebilirsiniz. Bu sayede görevleri tamamlayabilir ve seviye atlayabilirsiniz.

Mobil oyunlar arasında klasik kategoride yer alan ve geniş oyuncu kitlesi ile dikkat çeken Haunted Hotel: Death Sentence, maceraya doyabileceğiniz kaliteli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Haunted Hotel: The Axiom Butcher

    Esrarengiz cinayetleri aydınlatabileceğiniz macera dolu bir oyun olarak göze çarpıyor.
  • Hidden Objects - Haunted Hotel: The Thirteenth

    Gizemli bir otelde işlenen onlarca cinayeti araştırarak, katilin izini sürebileceğiniz benzersiz bir macera oyundur.
  • Sentence

    Esrarengiz cinayetleri inceleyerek dedektiflik yapacağınız sürükleyici bir oyundur.
  • Dead Reckoning: Death Between the Lines

    Gizemli evlerde işlenmiş farklı cinayetleri araştırarak katillerin izini sürebileceğiniz macera dolu bir oyundur.
  • Hotel Blast

    Eski bir oteli görkemli hale getirmeye çalışacağız.
  • Haunted Legends: The Stone Guest

    Esrarengiz mekanlarda sır dolu olayları araştırabileceğiniz ve maceraya doyabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Vacation Hotel Stories

    Otel yöneteceğiz.
  • Pet Hotel

    Birbirinden sevimli evcil hayvanları besleyerek eğlenceli anlar geçireceğiniz eşsiz bir oyundur.