Haunted Hotel: The Axiom Butcher

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME
33 MB DOSYA BOYUTU

Esrarengiz cinayetleri aydınlatabileceğiniz macera dolu bir oyun olarak göze çarpıyor.

Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan rahatlıkla oynayabileceğiniz Haunted Hotel: The Axiom Butcher, otellerde işlenen korkunç cinayetleri araştırabileceğiniz ve ipucu toplayarak katillerin izini sürebileceğiniz sıra dışı bir macera oyunudur.

Gerçekçi grafikleri ve ürkütücü müzikleri ile oyun tutkunlarına eşsiz bir deneyim sunan bu oyunda amaç, ürpertici mekanlarda dolaşarak cesetleri incelemek ve cinayetlerin sebeplerini incelemektir. Oyunda, otel kasabı olarak adlandırılan bir seri katilin işlediği cinayetleri gün yüzüne çıkartacak ve katilin izini süreceksiniz. Topladığınız ipuçlarından yola çıkarak katilin kim olduğunu bulabilir ve görevleri tamamlayabilirsiniz.

Otel, işlenen cinayetler sebebiyle kapanmıştı ve yıllar sonra tekrar açıldı. Fakat açılmasıyla beraber korkunç cinayetler olmaya başladı. Bu cinayetlerin sır perdesini aralamalı ve katilleri bularak otel sakinlerine derin bir nefes aldırmalısınız.

Mobil platformda macera oyunları arasında bulunan ve geniş bir oyuncu kitlesine hitap eden Haunted Hotel: The Axiom Butcher, yüzlerce farklı gizli nesneyi bularak esrarengiz olayları çözebileceğiniz ve sürükleyici özelliği ile sıkılmadan oynayabileceğiniz kaliteli bir oyun olarak öne çıkıyor.

Doğukan Çağlakpınar

Haunted Hotel: The Axiom Butcher

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME
1.01 GB DOSYA BOYUTU

Esrarengiz cinayetleri aydınlatabileceğiniz macera dolu bir oyun olarak göze çarpıyor.

Mobil oyunlar arasında macera kategorisinde kendisine yer bulan ve geniş oyuncu kitlesi ile dikkat çeken Haunted Hotel: The Axiom Butcher, ürkütücü bir otelde araştırmalar yapabileceğiniz ve korkunç cinayetleri işleyen katillerin izini sürebileceğiniz eşsiz bir oyundur.

Sır dolu cinayetler sebebiyle kapatılan bir otelin yıllar sonra yeniden açılması ile başlayan macera dolu bir serüven sizleri bekliyor. Katil kaldığı yerden devam ediyor. Esrarengiz bir şekilde cinayete kurban giden onlarca insanın yer aldığı bu otelde çeşitli araştırmalar yapmalı ve katilin kim olduğunu bulmalısınız.   

Etkileyici grafikleri ve kaliteli ses efektleri ile dikkat çeken bu oyunda yapmanız gereken, gizli nesneleri bularak ipucu toplamak ve katilin izini sürmektir. Oyun, otel kasabı denilen bir katilin işlediği cinayetleri konu almaktadır. Seri katil olan ve onlarca insanı ölüme sürükleyen bu karakteri bulmalı ve görevleri tamamlamalısınız.

Hem Android, hem de İOS sürümleri ile iki farklı platformda oyun severlerle buluşan Haunted Hotel: The Axiom Butcher, sıkılmadan oynayabileceğiniz sürükleyici bir oyun olarak ön plana çıkıyor.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Hidden Objects - Haunted Hotel: The Thirteenth

    Gizemli bir otelde işlenen onlarca cinayeti araştırarak, katilin izini sürebileceğiniz benzersiz bir macera oyundur.
  • Haunted Hotel: Death Sentence

    Ürpertici bir otelde gizemli olayları araştırabileceğiniz macera dolu bir oyundur.
  • Haunted Legends: The Stone Guest

    Esrarengiz mekanlarda sır dolu olayları araştırabileceğiniz ve maceraya doyabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Vacation Hotel Stories

    Otel yöneteceğiz.
  • Hotel Hideaway

    Lüks bir otelde yaşayarak geniş bir sosyal çevre edineceğiniz eşsiz bir rol oyunudur.
  • Hidden Hotel

    Olayları çözeceğiz.
  • Christmas Stories: The Gift of the Magi

    Farklı mekanlarda gizli nesnelerin izini sürebileceğiniz macera dolu bir oyundur.
  • Ms. Holmes: The Monster of the Baskervilles

    Konaktaki gizemleri araştıracağız.