Head Smash Zombie

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
38 TOPLAM İNDİRME

Zombileri kafalarından uçurun.

Head Smash Zombie, artırılmış gerçeklik desteği sunan zombi oyunları arasında. Bilim kurgu temalı zombi vurma oyunu diyebilirim. Zombi oyunlarını seviyorsanız, tavsiye ederim.

ARCore destekli Android telefonda oynanmak üzere tasarlanmış shooting oyunlarından biri Head Smash Zombie. Oyunun adından da anlayacağınız üzere zombileri kafalarından uçurarak ilerliyorsunuz. Uzayda bir geminin üzerinde size doğru gelen zombi ordusunu lazer silahınızla küllere çeviriyorsunuz. Silah otomatik ateşliyor lakin yürüyen ölüleri kafalarından vurmak zorundasınız. Aksi halde ölmüyorlar. Bu arada sonsuz oynanış hakim. Belli bir görevi bitirmek, belli bir hedefe ulaşmak zorunda değilsiniz. Ayrıca kendinizle yarışıyorsunuz.

Erkan Calp

Head Smash Zombie

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
43 TOPLAM İNDİRME
172.5 MB DOSYA BOYUTU

Zombileri sadece kafalarından vurarak öldürebilirsiniz.

Head Smash Zombie, artırılmış gerçeklik (AR) destekli zombi oyunu. Geliştiricisinin uzayda bilim kurgu tarzı ile korkutucu bir shooting oyunu olarak bahsettiği yapım, iOS platformunda da ücretsiz.

ARKit destekli iPhone/iPad cihazlarda oynanmak üzere tasarlanan zombi oyunu Head Smash Zombie’de uzayın derinliklerinde muhtemelen bir geminin üzerinde zombilerle başbaşasınız. Sahip olduğunuz tek bir silah var ve yardımcınız yok. Silahınız otomatik ateşliyor lakin zombileri öldürmek için tam kafalarına nişan almanız gerekiyor. Bu noktada öğrenmesi basit, çok iyi oynaması zaman alan shooting oyunu olduğunu belirtmem gerek. Bu arada zombiler çizgi film karakteri görünümünde.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Zombie Blast Crew

    Zombie Blast Crew İndir (Android Oyunu): Şehri zombilerden temizleyin.
  • Zombie Gunship Revenant AR

    Artırılmış gerçeklik zombi öldürme oyunu
  • Zombie Gunfire

    Zombie Gunfire Android oyununda şehri zombilerden temizliyorsunuz.
  • The Walking Zombie 2 APK

    The Walking Zombie 2 APK zombi katliamı yaptığınız mobil FPS oyunu. Dünyayı yürüyen ölülerden temizleyecek ve tedavi bulacak tek kişisiniz.
  • Zombie West: Dead Frontier

    Az cephaneyle zombi ordusunu temizlemelisiniz.
  • Don Zombie - Kill the Undead!

    Bölgedeki tüm zombileri temizleyin!
  • Zombie Frontier 4

    Popüler zombili FPS oyunu Zombie Frontier 4, Android Google Play'de!
  • Nonstop Guns

    Hayatta kalmak istiyorsanız durmadan ateş etmelisiniz!