HeliHopper

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
63 TOPLAM İNDİRME

Eğlenceli helikopter oyunu

HeliHopper, Android telefonunuzda uçak uçurma oyunlarına yer veriyorsanız, hoşunuza gideceğini düşündüğüm bir yapım. Minimalist stil canlı görseller sunan helikopter oyununda bir pistten diğerine iniş yaparak ilerliyorsunuz. Helikopterin uçma şekli sizi sizden alacak. Eğlenceli uçuş oyununa hazırlanın!

Şehir, karlı dağlar ya da çölün ortasında farklı helikopterler uçurduğunuz arcade oyunda 70’e yakın görevin yanında 9 sonsuz mod bölüm bulunuyor. HeliHopper’ı diğer helikopter uçurma oyunlarından ayıran şey; uçuş şekliniz. Uçurma oyunlarında genellikle süresiz olarak havada süzülürsünüz ancak bu oyunda bir helikopter pistinden diğerine geçiş yaparak kesik kesik uçuyorsunuz. Helikopterden ziyade bir kuş gibi piste iniş yapıyorsunuz. Parmağınızı çekip bırakarak helikopteri iniş noktasına ulaştırmış oluyorunuz.

Erkan Calp

HeliHopper

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME
126.9 MB DOSYA BOYUTU

Zorlu uçuş görevleri sizi bekliyor.

HeliHopper, grafikleriyle küçük yaşta mobil oyuncuları hedef aldığını gösterse de uçma oyunlarından keyif alan her yaştan oyuncunun oynayabileceği bir oyun. Uçak uçurma oyunlarını seviyorsanız helikopterleri bir pistten diğerine kondurmanızı isteyen bu arcade oyunu sevmekle kalmayacak, bağımlısı olacaksınız. Uçuşa kendinizi hazırlayın!

Minimalist, göze hoş gelen - yormayan capcanlı grafiklerle bizleri karşılayan helikopter oyununda özgürce uçmak yerine verilen görevleri tamamlayarak ilerliyoruz. Tamamlamamız gereken 70 görev, ayrıca 9 sonsuz mod seviye bulunuyor. Şehir, karlı dağlar, çölde farklı helikopterlerle uçuş gerçekleştiriyoruz. Ancak uçuşlar sıradan olmuyor. Bir helikopter pistinden diğerine geçiş yapıyoruz. Sürükle - çek - bırak stili oynanış sunuyor. İniş noktasına göre hız ve açımızı ayarlıyor, kısa uçuşumuzu gerçekleştiriyoruz. Sağa sola çarpmadan piste inmeyi başarırsak daha zorlu sonraki bölüm karşımıza çıkıyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Bridge.io

    Arcade bulmaca karışımı süper zor bir oyun
  • Gibbets: Bow Master

    Mobilde en çok oynanan ok atma oyunu
  • Stack Ball 3D APK

    Stack Ball 3D APK Android oyununda topla platformu yıkarak ilerliyorsunuz. Platform yıkmaca oyunu oynaması ücretsiz ve internetsiz oynanabiliyor.
  • Sausage Flip

    Sosis karakterlerle zıplayarak ilerlediğiniz eğlence dolu bir mobil oyun
  • Sky Ball

    Ketchapp'ın yeni top oyununda havada uçuyoruz.
  • Souptastic!

    Android oyununu yemek yapmayı sevenlere tavsiye ederim.
  • Bubblegum Hero

    Sakız şişirme yarışına giriyoruz.
  • Icy Bounce

    Batan bloklar üzerinde zıplayarak ilerliyorsunuz.