Hello.com

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
171 TOPLAM İNDİRME
44 MB DOSYA BOYUTU

Hello.com, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir sosyal medya uygulamasıdır.

Hello.com, kişisel ilgi alanlarınıza göre içerik bulabileceğiniz, topluluk ve arkadaşlar oluşturabileceğiniz bir sosyal ağ olarak karşımıza çıkıyor. Android işletim sistemine sahip akıllı telefon veya tabletlerinizden kullanabileceğiniz bu uygulama sayesinde, tutkularınızı daha iyi keşfedebileceğiniz bir sosyal ağa sahip olacaksınız. Sizi anlayan bir kitleye erişmek için harika bir sosyal platform olmuş diyebilirim.

Google'ın bir zamanlara damga vurmuş Orkut adındaki platformunu hatırlıyorsunuz değil mi? Türk yazılım mühendisi Orkut Büyükkökten tarafından oluşturulan sosyal ağ, uzun yıllar kullacılara hizmet vermiş ve hiç beklenmeyen bir şekilde Google tarafından kapatılmıştı. Orkut Bey'in içinde kalmış olacak ki Hello.com ile yeni bir sosyal ağ macerasına adım atıldı. Belli konularda iletişim kurulabilen ve etkinlik takvimleri de oluşturulabilen Hello.com'da alternatif sporlar yapan, fotoğrafçılıkla uğraşan, kamp yapmayı seven ve daha pek çok farklı tutkuya/hobiye sahip insanı bir arada bulabilirsiniz.

Orkut Büyükökten'in sözleriyle tanımlamasıyla da Hello.com, "Hello beğenme yerine, tutkular üzerine inşa edilmiş ilk sosyal ağ. Hello’yu tutkularınızı paylaşan insanlarla kolayca bağlantı kurabilmeniz için tasarladım. Hello bizi birbirimize bağlıyor. Düşünsenize, herhangi bir dilde hello diyebilirsiniz ve insanlar hemen sizi anlar. “hello” herhalde ”okay" den sonra dünyada en çok kullanılan kelimedir."

Hello.com'u ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Son derece keyifli vakit geçirilebilen bir mecra olması nedeniyle Hello.com'u herkese öneririm.

Gökhan Abay

Hello.com

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
118 TOPLAM İNDİRME
60.3 MB DOSYA BOYUTU

Hello.com, iPhone ve iPad cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir sosyal medya uygulamasıdır.

Hello.com, bir zamanların efsane platformlarından biri olan Orkut'un yapımcısı tarafından geliştirilmiş bir sosyal ağ olarak karşımıza çıkıyor. iPhone ve iPad cihazlarınızda kullanabileceğiniz bu uygulama sayesinde, yeni insanlarla tanışıp ortak tutkularınızı paylaşabilme imkanı bulacaksınız. Son derece iyi vakit geçirebileceğiniz Hello.com'u denemenizi mutlaka öneriyorum. 

Hello.com'un çıkış sürecini son yıllara dayandırmamamız gerektiğini düşünüyorum. 12 yıllık bir serüvenin sonunda ortaya çıktı ve Orkut Büyükökten tarafından bizlerin katkılarıyla çıkış yapmayı bekliyor. Beğenme yerine, tutkular üzerine inşa edilmiş ilk sosyal ağ olma özelliğini taşıyan Hello, alternatif sporlar yapan, fotoğrafçılıkla uğraşan, kamp yapmayı seven, doğa aşığı, sinema sever, kitap kurdu insanların rahatlıkla bir araya gelerek gündem paylaşmasına ve etkinlikler yapmasına zemin hazırlıyor. Düşünün, içinizde doyuma ulaştırılamayan bir tutku var ve çevrenizde bunu paylaşabileceğiniz bir insan yok. Hello'ya girerek tutkunuza ortak olan yeni insanlar tanıyabilirsiniz. 

Hello'ya giriş yapmadan önce Orkut Büyükökten'e kulak vermekte fayda var. Neden Hello iyi bir sosyal ağ onun sözlerinden daha iyi anlayabiliriz: "Bence hepimiz biraz daha dost canlısı olmalıyız. Dünyanın buna ihtiyacı var. Tuhaf bir dönemde yaşıyoruz. Çevremizdeki insanları görmezden gelerek cihazlarımızın arkasına saklanıyoruz. Seyahat ettiğimiz yerlerin sakinleriyle vakit geçiriyoruz ama evde komşumuzu bile tanımıyoruz. Saklandığımız örtünün altında dostlarımızdan gelen güncelleme ve paylaşımları tıklıyoruz. Sıradan ve soyutlanmış bir hayatımız var. Çoğu zaman yalnızız, bilmediklerimizden korkuyoruz ve anlamadığımız şeylere karşı nefret doluyuz. Hello bizi birbirimize bağlıyor. Düşünsenize, herhangi bir dilde hello diyebilirsiniz ve insanlar hemen sizi anlar. “Hello” herhalde ”Okay" den sonra dünyada en çok kullanılan kelimedir. Aló, halo, ʾāllo, alô, hallo, alló. Birine böyle basit ve dostça bir jest yaptığınızda, korku ve nefrete yer kalmaz. Haydi, gelin bana katılın ve yeni arkadaşlar edinin. Hello deyin ve dünyanızı sevin."

Hello.com'u ücretsiz indirebilirsiniz. Henüz Türkiye'de aktif değil ama kısa sürede geleceğini düşünüyorum. 

Gökhan Abay

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Messenger

    Messenger uygulamasını kullanarak tüm sosyal medya uygulamalarını tek bir platformdan yönetebilirsiniz.
  • Yaay

    Yaay İndir (Android): Yaay Google Play'de yerli sosyal medya uygulaması olarak öne çıkıyor.
  • Mirket App

    Mirket App, ilgi alanlarınız ve gündem hakkında toplumun nabzını tutabileceğiniz bir sosyal medya uygulaması.
  • Parler

    Parler, eski ABD Başkanı Trump ile gündeme gelen Twitter benzeri mikroblog ve sosyal medya uygulaması. Parler, Android telefonlarda ücretsiz kullanılabilir.
  • Smopin

    Smopin uygulamasıyla diğer kullanıcılarla birlikte ilginizi çeken ortak konular üzerine sohbet edebilirsiniz.
  • Kwai

    Kwai uygulamasıyla Android cihazlarınızdan birbirinden eğlenceli videolar hazırlayabilirsiniz.
  • Snapchat APK

    Snapchat APK, gençler arasında yaygın kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması. Mesaj, fotoğraf, ses ve video paylaşabildiğimiz popüler sosyal medya uygulamasıdır.
  • Qavun

    Qavun, Türkiye'den çıkan en başarılı Android için sosyal medya uygulaması olarak gösterilenler arasında olduğu gibi oldukça başarılı bir alt yapıyla çalışmaktadır.